Sniper Elite V2 Remastered Sistem Gereksinimleri (2024)

Rebellion Development stüdyosu tarafından piyasaya sürülen Sniper Elite V2 Resmastered, sistem gereksinimleri nelerdir? kaç gb?
Sniper Elite V2 Remastered Sistem Gereksinimleri (2024)

Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında kendisine yer edinen Sniper Elite V2 Remastered, yeni bir sürümü ile oyun severler ile tanışıyor. Aksiyon ve bir o kadar da heyecan dolu bu oyunu oynamaya doyamayabilirsiniz. Sniper Elite V2 Remastered sistem gereksinimleri nelerdir? Pek çok oyun severleri kendisine hayran bırakacak olan Sniper Elite V2 Remastered kaç gb olacak? Sniper Elite hayranlarını yakından ilgilendiren bir diğer konu ise sistem gereksinimleri oldu. İşte Sniper Elite V2 Remastered sistem gereksinimleri.

Sniper Elite V2 Remastered sistem gereksinimleri


Sniper Elite V2 Remastered Kaç GB?

4K ve HDR desteğini kullanıcılara sunan Sniper Elite V2 Remastered, güncellenmiş mekanları, karakterleri, silahları ve araçları ile oyun severleri büyülemeyi başarmıştır. Modernleştirilmiş efektleri, özenle uğraşılmış ışıklandırma ve gölgelendirme sistemi ile göze gerçekten güzel gözüken bir oyundur. Kullanıcıların aklına ise hemen kaç gb olacağı sorusu gelmektedir. 15 GB'lık bir boyuta sahip olan oyunun grafiklerine bakıldığı zaman boyut gerçekten de inanılmaz. Bu kadar güzel grafikli bir oyun nasıl oluyor da 15 GB olabiliyor?

Sniper Elite V2 Remastered sistem gereksinimleri


Sniper Elite V2 Remastered Sistem Gereksinimleri

Dünya’nın en çok oynana oyunları arasında yer alan Sniper Elite, yeni bir sürüm ile oyun severler ile tanışmaya hazırlanıyor. Gamer dünyasında olay yaratacak olan Sniper Elite V2 Remastered, sistem gereksinimleri merak konusu haline geldi. Sniper Elite V2 Remastered sistem gereksinimleri nelerdir? İşte Sniper Elite V2 Remastered sistem gereksinimleri.


Sniper Elite V2 Remastered Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 7 Hizmet Paketi 1 (64-Bit)
  • İşlemci: Intel CPU Core i3-2100 veya AMD A8-5600K
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5570 (2 GB) veya NVIDIA GeForce GTX 650 (2 GB)
  • DirectX: Versiyon 11
  • Depolama Alanı: 15 GB

Sniper Elite V2 Remastered Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-Bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X veya Intel CPU Core i7-3770
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX570 veya NVIDIA GeForce GTX 1070
  • DirectX: Versiyon 11
  • Depolama Alanı: 15 GB

Önerilen İçerik;  Grand Theft Auto 5 Sistem Gereksinimleri!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum