Zula Sistem Gereksinimleri (2024)

MadByte Games tarafından 2016 yılında piyasaya sürülen Zula herkesin beğenisi toplamayı başardı.
Zula Sistem Gereksinimleri (2024)

Zula Sistem Gereksinimleri

Son dönemlerin en çok oynanan oyunları arasında yer alan Zula, Türk yapımı bir oyundur. Geçtiğimiz yıllarda E-Spor turnuvalarında yer alan Zula oyunu pek çok kişi tarafında oldukça beğenildi. İçeriği tamamen Türk yapımı olan Zula'nın sistem gereksinimleri nelerdir? Gamer dünyasında en çok oynanan oyunlar arasında kendisine yer edinen Zula, beraberinde şu soruları da getirdi. Zula sistem gereksinimleri nelerdir? Zula kaç gb? Bilgisayarım zulayı kaldırır mı? Zula indirme kaç gb? Zula nedir? Zula kaç mb yer kaplıyor? Zula sistem gereksinimleri gibi soruların yanıtını bu içerikte bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

zula sistem gereksinimleri


Zula Nedir?

2016 Yılının haziran ayında MadByte Games tarafından piyasaya sürülen Zula, pek çok kişi tarafından beğenildi. Türkiye'de bu kadar sevilmesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi de oyunun yapımcılarının Türk olmasıydı. Sadece Türkiye değil Brezilya gibi dünyanın önemli ülkelerinde de yayınlanan Zula oyunu en çok oynanan oyunlar arasında kendisine yer buldu. Türk yapımı olduğu için oyunun içerisinde Türkiye'de bulunan mekan ve yerleri map haline getirerek sunan Zula, oyun severlerin dikkatini büyük ölçüde üzerine çekmeyi başardı. Oyunun içerisinde en çok beğenilen bir diğer nokta ise karakterlerin birbirleriyle türkçe iletişim kurması oldu. Bunun yanında en az diğer fps oyunlarıyla karşılaştırdığımızda Zula, oldukça gerilim ve aksiyon dolu bir oyun. Gururumuz olarak da adlandırdığımız Zula oyununu hemen hemen herkes oynamıştır. Büyük emekler sonucu piyasaya sürülen Zula, her geçen gün kendisini geliştirmekte. Yeni güncellemeler ile oyuna heyecan katmayı başaran Zula yapımcıları oldukça başarılı işlere imza atmakta. Peki ya bu kadar kişinin beğenisini toplamayı başar Zula kaç gb? veya Zula sistem gereksinimleri nelerdir? İşte merak ettiğiniz tüm bilgiler aşağıda bulunmaktadır.

zula nedir


Zula Kaç Gb?

YouTube, Twitch ve bir çok sosyal mecra da yer alan Zula, oyun severlerin ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Pek çok kişi tarafında beğenilen ve devasa bir kitleye sahip olan Zula kaç Gb? Grafik açısında oldukça oldukça kaliteli olan Zula aslında tahmin edildiğinden çok daha az bir depolama alanı kaplıyor. Zula ne kadar yer kaplıyor sorusuna yanıt olarak Zula 2 GB'lık bir depolama alanı istemektedir. Diğer Fps oyunlarına  nazaran Zula bu kadar az bir yer kaplamasıyla da farkını korumakta. İçeriği zengin olmasına rağmen 2gb'lık alana sahip olan Zula başarılı bir iş yapmış gibi görünüyor.

Zula Kaç Gb


Zula Sistem Gereksinimleri

MadByte Games'in piyasaya sürdüğü ve herkes tarafından severek oynanılan Zula sistem gereksinimleri nelerdir? İşte hitlerin her zaman yukarısında yer alan Zula sistem gereksinimleri;

Zula Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10
  • İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz / Athlon 2500
  • Bellek: 2024 MB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 5730 / Radeon 9003
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Zula Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10
  • İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz / Athlon 3000
  • Bellek: 4048 MB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 5730 / Radeon 9003
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Önerilen İçerik;

  Apex Legends Sistem Gereksinimleri!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum