CS:Go Sistem Gereksinimleri (2024)

Türkiye dahil tüm dünyanın severek oynadığı cs go yani Counter Strike Global Offensive, gerçekleştirdiği son güncelleme ile gündeme gelmeyi başardı.
CS:Go Sistem Gereksinimleri (2024)

Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri

Günümüzde en çok oynanan oyunlar listesinde her zaman üst sıralarda yer alan cs go, yeni güncellemesi ile gündeme gelmeyi başardı. Counter Strike Global Offensive, Valve'nin en iyi yaptığı oyunlar arasında yer almaktadır. İnsanların akıllarına gelen soru ise cs go sistem gereksinimleri neler? CS GO'nun en güncel sistem gereksinimleri bu içerikte yer alıyor. Ayrıca cs gonun son güncellemesi olan Battle Royale hakkında ayrıntılı bilgiye de ulaşabilir, kaç fps alırım sorununa da yanıt bulabilirsiniz. Cs Go son güncellemesi ile kaç gb oldu? İşte Cs Go'nun son güncellemesinin ardından en güncel cs go sistem gereksinimleri;


Counter Strike: Global Offensive – CS GO

21 Ağustos 2012 yılında piyasaya sürülen cs go yani tam adıyla Counter Strike Global Offensive aslında 2012 yılında çıkmasına rağmen eski zamanlardan beridir tanıdığımız bir oyun haline gelmişti. En çok Counter Strike 1.6 ile Türkiye de yaygınlaşan Counter Strike aşkı hızla devam etmeye başladı. Elbette hızla gelişen teknoloji beraberinde Valve şirketinin de dikkatini çekti. Pek çok sürüm ile karşımıza çıkan Counter Strike Global Offensive çıkmasıyla birlikte Türkiye dahil tüm dünyanın severek ve büyük bir heyecanla oynadığı oyunlar arasında yer almayı başardı.

cs go sistem gereksinimleri


Cs Go Kaç Gb?

Valve'nin yaptığı son güncellemenin ardından Counter Strike Global Offensive elbette boyut olarak biraz büyüdü. Akıllarda pek çok soru bırakan Valve, yaptığı son güncelleme ile herkesi şaşırttı. Uzun zamandır beklenen bir güncelleme olduğu için artık cs go oyuncuları umutlarını yitirmiş bir durum içerisindeydi. Cs Go son güncellemesi ile toplamda 15 GB'lık bir depolama alanı yeri kaplamakta. Cs Go'yu indirmek oldukça basit. Steam'dan kolaylıkla indirebilir ve oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

cs go kaç gb


Counter Strike Global Offensive Olay Yaratan Son Güncellemesi!

Valve’nin oyunlarından bir tanesi olan Counter Strike Global Offensive, uzun zamandır büyük bir güncelleme gerçekleştirmemişti. Herkesin merakla beklediği cs go dev güncelleme artık etkin. Günümüzde pek çok oyunda bulunan bir mod olarak bilinen Battle Royale modu, cs goya da geldi! İnsanların arkadaşları ile eğlenceli vakitler geçirmesi için gerçekleştirilen bu modu mutlaka denemelisiniz. Fakat cs goyu ücretsiz alan kişilerin battle royale moduna giremeyeceğini belirtmek isteriz. Cs Go Battle Royale modunda fps düşüklüğü yaşanıyor mu? Sorusuna yanıt olarak elbette bir Dust2 mapinde aldığınız fpsyi Battle Royale modunda alamayacaksınız. Yine de çok açı ara bir fark olduğu söylenemez. Oldukça eğlenceli bir mod olduğunu sizlere söylememiz yeterlidir. Battle Royale dedik evet fakat diğer battle royale modlarından biraz daha farklı. Yerlerde bulunan dolarları toplayarak para biriktirip istediğiniz silahı veya herhangi bir eşyayı satın alıyorsunuz. Ardından birkaç saniye sonra dron istediğiniz parçası size havadan bırakıyor. Bu oldukça faydalı öyle değil mi? Fakat negatif yönü ise istediğiniz silahların yeteri kadar mermiye sahip olmamasıydı. Oyuncuların bu durum hakkında şikayeti üzerine Valve, Danger Zone'da bulunan silahların mermi kapasitesini arttırdı. Cs Go’nun olay yaratan güncellemesi battle royale modu hakkında sizlere kısa bilgiler verdik şimdi ise oyunu indirip tadını çıkarmanın zamanı.

cs go son güncelleme


Counter Strike Global Offensive Ücretsiz Oldu!

Genç yaşlı fark etmeksizin herkesin severek oynadığı Cs Go eğlenceli ve bir o kadar heyecan dolu. Pozitif yönlerinin olmasının yanı sıra negatif yönlerde içerisinde barındırmaktaydı. Genellikle oyun içerisinde hile kullanan büyük bir kitle bulunmaktaydı. Valve şirketinin ürettiği bir çözüm ile Cs go yani Counter Strike Global Offensive oyunu iki ayrı kategoriye ayırdı. Ücretsiz Cs Go alan bir kişinin sadece diğer ücretsiz alan kişiler ile oyuna girmesine izin verildi. Yani valve demek istiyor ki tamam hile açıyorsunuz farkındayız o zaman gidin kendi aranızda hile açın dedi. Bir diğer kategori ise ücretli Cs Go yani CS:GO Prime Status Upgrade seçeneğini oyunculara sundu. Bu seçenekte hilesiz rekabetçi maçların oynanması mümkün. Valve’nin yaptığı bu işlem oyunun içerisinde bulunan kul hakkı yiyen hilecilerin bir nebze azalmasını sağlayabildi.

cs go ücretsiz oldu


Cs Go Sistem Gereksinimleri

İçerisinde rekabetçi maçların ve birbirinden değerli silah kaplamalarının (skinlerin) bulunduğu cs go, her geçen gün daha da yükselmekte. İnsanların akıllarına ilk gelen soru ise şöyle. Cs Go sistem gereksinimleri nelerdir? İşte cs go sistem gereksinimleri;

Windows için CS:GO Sistem Gereksinimleri (Windows - Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 yada AMD Phenom™ X3 8750 işlemci veya daha iyisi
  • Bellek: 4 GB
  • Ekran Kartı: NVidia GeForce GT 420 yada AMD Radeon HD 6450
  • Direct X: 9
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

MacOS için CS:GO Sistem Gereksinimleri (MacOS - Minimum)

  • İşletim Sistemi: MacOS X 10.6.6 yada daha yüksek
  • İşlemci: Intel Core Duo Processor (En az 2.0 GHz olmalı)
  • Bellek:  2 GB RAM
  • Ekran Kartı: ATI Radeon HD 2400 yada NVidia 8600M veya daha üst sürümler
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

SteamOS + Linux için CS:GO Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Ubuntu 12.04
  • İşlemci: Intel'in 64-bit Dual core işlemcisi yada AMD at 2.8 GHz
  • Bellek: 4 GB
  • Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600/9600GT veya ATI/AMD Radeon HD2600/3600
  • Grafik Sürücüsü : nVidia 310 veya AMD 12.11
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: OpenAL uyumlu bir ses kartı

Not: Bilgisayarınızın sistem özelliklerini biliyor fakat oyunu açıp açmayacağını bilmiyorsanız yorum kısmında sistem özelliklerinizi belirtebilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Önerilen İçerik;En Güncel PUBG Sistem Gereksinimleri!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
58 Yorum