PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (2024)

PUBG oyunu çok gerçekçi olduğundan dolayı bilgisayarı kötü olan kullanıcılar oyundaki kasmalar yüzünden oyuna girmemeye başladı.
PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (2024)

Pubg Lite Sistem Gereksinimleri

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), Güney Koreli oyun şirketi, Bluehole tarafından geliştirilmiş ve 2017 yılında yayınlanmıştır. PUBG piyasaya sürüldüğü andan itibaren büyük bir kitleye sahip olmuştur. En çok oynanan battle royale oyunlarından birisidir. 

PUBG'nin bu kadar tutulmasının ardından mobile oyuncularına özel PUBG Mobile'i piyasaya sürüldü. Pubg mobile'inde bu kadar çok sevilmesi üzerine Bluehole şirketi, kısa bir sürenin ardından ücretsiz bir şekilde oynanabilecek olan PUBG Lite oyununu çıkarttı. Akıllarda PUBG Lite kaç gb olacak? ve PUBG Lite sistem gereksinimleri?, PUBG Lite ücretsiz mi? gibi sorular belirmeye başladı. İşte PUBG Lite sistem gereksinimleri;


PUBG Lite Ücretsiz Olacak

Pubg lite oyununda pubg'ye nazaran grafik detaylarında ve diğer özelliklerde ciddi oranda büyük kısıtlamalar yapılmıştır. Daha çok pubg mobile ve pubg karışımı olacak olan pubg lite düşük donanımlı bilgisayarlarda rahat bir şekilde oynanılması için tasarlanmıştır. Peki pubg lite ücretsiz mi olacak? evet arkadaşlar tamamen ücretsiz bir şekilde pubg lite oyununu oynayabileceksiniz.


Pubg Lite Kaç Gb?

Orjinal Pubg oyununun aksine çok ufak bir dosya boyutuna sahip olan Pubg Lite bilgisayarınızda ortalama olarak 4 GB yer kaplayacaktır. Grafikleri neredeyse gerçek Pubg ile aynı olan Pubg Lite oyununun dosya boyutu günümüzdeki oyunlarla kıyaslandığı zaman küçük olduğunu söyleyebiliriz.


Pubg Lite Nasıl Oynanır?

Pubg Lite oyunu hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de nasıl oynanacağı. Eğer normal Pubg oyununu oynadıysanız Pubg Lite'ı oynarken hiç zorlanmayacağınızı söyleyebiliriz. Pubg Mobile oyununundan Pubg Lite'a geçmeyi düşünüyorsanız klavyenizde bulunan W,A,S,D tuşlarını kullanarak yürüyebilir, boşluk tuşuyla zıplayabilir, Tab'a basarak envanterinizi açabilirsiniz. Nişan almak için farenizin sağ tuşuna, ateş etmek için sol tuşa basmanız yeterli olacaktır.


Pubg Lite'ın Orjinalinden Ne Farkı Var?

Optimizasyon konusunda sıkıntı yaşayan orjinal Pubg oyunu çok iyi bir görsel kalitesine sahip olmamasına rağmen üst düzey bilgisayarlarda bile düşük fps verdirtebilen bir oyundur. Her oyuncunun muhteşem bir bilgisayarı bulunmadığı için Pubg'nin geliştirici ekibi bu durumu PUBG Lite oyununu piyasaya sürerek düzeltmeye çalışmış. Her oyuncuya hitap eden oyunda sisteminiz yorulmadan oynayabileceksiniz.


Pubg Lite İçin Yarışmalar Olacak mı?

Facebook, Twitter ve Instagram adresleri üzerinden her zaman takipte kalarak güncel olaylardan haberdar olabileceğinizi söyleyen Pubg ekibi şu an için yarışma düzenlemeyi düşünmediğini ileride elbette yarışmaların olacağını söyledi.


Pubg Lite'a Yeni Haritalar Gelecek mi?

İlk olarak Pubg'de gördüğümüz yeni haritalar kısa süre içerisinde Pubg Lite için hazırlanarak geliyor. Bu sürenin ne kadar olduğu da ekibin yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor. Yeni haritaların gelme süresi ortalama bir veya iki ay kadar sürüyor.


Pubg Lite İçin Pazar Sistemi Olacak mı?

Orjinal Pubg oyunununda bulunan pazar ve takas sistemi şu an için Pubg Lite oyununa gelmeyeceği söyleniyor. İlerleyen süreçte geliştirmelere başlandığı zaman pazar sisteminin oyuna dahil olacağına da duyurulacak.


PUBG Lite Sistem Gereksinimleri

Bluehole tarafından piyasaya sürülen ve herkes tarafından merakla beklenen PUBG Lite oyununun sistem gereksinimleri nelerdir? işte herkesin merak ettiği pubg lite sistem gereksinimleri;

PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i3 2.4 GHz 
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 
  • Depolama: 4 GB 

PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 2.8 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
  • Depolama: 4 GB

Önerilen İçerik; En Güncel Pubg Sistem Gereksinimleri 2019

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum