Minecraft Sistem Gereksinimleri (2024)

Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Minecraft, getirdiği son güncellemeler ile oyuncu kitlesini heyecanlandırmayı başardı.
Minecraft Sistem Gereksinimleri (2024)

Tüm zamanların vazgeçilmez oyunu, pek çok kişinin severek oynadığı Minecraft, getirdiği son güncellemeler ile oyuncu kitlesini memnun etmeyi başardı. Minecraft sistem gereksinimleri nelerdir? Resmi olarak 2011 yılında piyasaya sürülen Mineraft, hayal gücünüzün sınırlarını aşabileceğiniz bir oyundur.

Minecraft 1.13 sistem gereksinimleri hakkında bu içeriğimde bazı araştırmalar yaptım. Pek çok kişinin severek oynadığı Minecraft 1.12 sürümüyle de oldukça beğenildi. Minecraft, tahmin ettiğinizden çok daha fazla kişinin oynadığı bir oyundur. Dünya da yaklaşık 60 milyon kişi Minecarft'ı severek oynamaktadır.

Aynı zamanda yılların vazgeçilmez oyunu Cs Go sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz. Elbette son dönemin en popüler oyunları arasında yer alan Pubg sistem gereksinimleri hakkında ayrıntılı bilgi de yer almaktadır.
İşte en son ve en güncel Minecraft sistem gereksinimleri 2019 hakkında her şey.

minecraft sistem gereksinimleri


Minecraft Nedir?

İlk olarak 2009 yılında Markus Persson tarafından bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde yazılan Minecraft resmi olarak 2011 yılında piyasaya sürülmüştür. Minecraft dünya genelinde oldukça popüler bir oyundur. Ülkemizde Minecraft oyuncu yaş gruplarının az olmasına rağmen bu durum diğer yabancı ülkelerde farklıdır. Yaklaşık 60 milyon oyuncu kitlesine sahip olan Minecraft, özellikle çocuklar için son derece uygun bir oyundur. Çocukların hayal gücünü yansıtabileceği bir oyun olmasının yanı sıra Minecraft, büyük yaş gruplarının da eğlenceli dakikalar geçirebileceği bir oyun türüdür. Minecraft içerisinde fazlasıyla içerik barındırmaktadır. Bu nedenle her türlü yaş grubuna hitap etmektedir. İster online ister offline oynayabileceğiniz bu oyunu bu güne kadar eğer oynamadıysanız bir deneyin derim. Günümüzde adından sıkça söz ettiren Minecraft sistem gereksinimleri nelerdir? İşte Minecraft sistem gereksinimleri hakkında her şey.

Minecraft sistem gereksinimleri


Minecraft Sistem Gereksinimleri

Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında kendisine yer edinen Minecraft sistem gereksinimleri nelerdir? İşte en güncel minecraft sistem gereksinimleri;

Minecraft Sistem Gereksinimleri (Minimum) 

  • İşletim Sistemi:   Windows XP / Vista
  • İşlemci: Intel Pentium D veya AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
  • Bellek (RAM):  2GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 9600 GT veya Radeon HD 2400 OpenGL 3.1
  • Depolama:  200MB

Minecraft Sistem Gereksinimleri (Önerilen) 

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10
  • İşlemci: Intel Core i3 veya AMD Athlon II (K10) 2.8 GHz
  • Bellek: 4GB
  • Ekran Kartı: GeForce 2x Serisi veya AMD Radeon HD 5x Serisi
  • Depolama: 1GB

Önerilen İçerik;Apex Legends Sistem Gereksinimleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum