Gta 6 Sistem Gereksinimleri (2024)

Son yılların en çok oynanan oyunları arasında yer alan Grand Theft Auto yeni sürümü ile oyun dünyasına bomba gibi düşmeyi başardı.
Gta 6 Sistem Gereksinimleri (2024)

Grand Theft Auto 6 Sistem Gereksinimleri

Son yılların en çok oynan oyunları arasında yer alana Grand Theft Auto, yani GTA başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Gta 6 sistem gereksinimleri nelerdir? Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında kendisine yer edinen Gta, yeni bir seriye daha imza atıyor. Grand Theft Auto 6 son dönemin en iyi oyunları listesine kendisini yazacak gibi görünmekte.

Oyun severlerin merak ettiği konular ve sorular arasında yer alan Gta 6 sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 6 kaç gb? Gta 6 Grafikleri nasıldır? Gta 6 sistem gereksinimleri pc neler? Gta 6 fiyat nedir? Yer almaktadır. Tüm bu soruların ardından bu içeriğimde Gta 6 sistem gereksinimleri hakkında bazı araştırmalar yaptım ve derledim. İşte Grand Theft Auto 6 hakkında her şey.

gta 6 sistem gereksinimleri


Grand Theft Auto 6 Konusu Nerede Geçecek?

Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmekte olan Grand Theft Auto 6, hikayesinin nerede geçeceği merak konusu olmuştu. 2013 Yılında çıkan Grand Theft Auto 5, yani Gta 5 Amerika da geçmişti fakat Rockstar North şirketi bu seferki Gta serisinin başka yerde geçebileceği yönünde iddiaları yalanlamadı. Söylentilere göre Grand Theft Auto 6 hikayesi Japonya’nın başkenti olan Tokyo da geçebilir. Üstün grafikler ve heyecan verici konusu ile oyun severleri merak içerisinde bırakacak olan Grand Theft Auto 6 Tokyo versiyonu ile son derece olay yaratabilir.

Grand Theft Auto 6


Grand Theft Auto 6

Rockstar North tarafından geliştirilen ve aynı zamanda Rockstar Games tarafından yayınlanan Grand Theft Auto 6, game dünyasına bomba gibi düşmeyi başardı. Pek çok oyun severin dilinden düşmeyen Grand Theft Auto 6, son yılların en iyi oyunları arasında girmeye hazırlanıyor. Yeni bir hikaye ile oyun severleri karşılayacak olan Gta 6, yine her zaman ki gibi herkesi hayrete düşürmeyi başaracak. Aynı zamanda Grand Theft Auto 6 fiyatı da belirlendi. Gta 6 fiyatı 250tl ile 300tl arasında değişen fiyatlar ile piyasaya sürüleceği söylentiler arasında yer alıyor. Oyun dünyasının sevilerek oynan oyunu Gta 6 sistem gereksinimleri nelerdir? Merak edilen bir diğer konu olan Gta 6 kaç gb? Sorusuna da bu içerikte yanıt bulabilirsiniz.

gta 6 sistem gereksinimleri


Grand Theft Auto 6 Kaç Gb?

Tüm zamanların en çok oynana oyunları arasında yer alan Grand Theft Auto, yeni bir seri ile oyun severlerin karşısına çıkıyor. Pek çok kişinin merakla beklediği Gta 6, sahip olduğu üstün grafikler ile beraber adeta diğer oyunlara kök söktürecek. Gta 6 kaç gb? Oyun severlerin merak ettiği Grand Theft Auto 6, tam olarak 65 GB’lık bir boyuta sahip olacağı belirtildi. 65 GB’lık boyut oyun severlerin yorumlarına gayet doğal karşılandı. Peki ya Gta 6 sistem gereksinimleri nelerdir? İşte Gta 6 sistem gereksinimleri hakkında her şey.

gta 6 sistem gereksinimleri


Gta 6 Sistem Gereksinimleri

Üstün grafikleri ve heyecan dolu hikayesi ile oyun severleri kendisine hayran bırakacak olan Grand Theft Auto 6 sistem gereksinimleri açıklandı! Pek çok kişinin merak ettiği bir konu olan Gta 6 sistem gereksinimleri nelerdir? İşte Gta 6 sistem gereksinimleri;

Gta 6 Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • Intel İşlemci: Core i7-7460 4.2GHz
  • AMD İşlemci: AMD Ryzen 7 3900X 3.8/4.6GHz
  • Ekran Kartı (Nvidia): GeForce GTX 1660 Tİ
  • Ekran Kartı (AMD): AMD Radeon RX 590
  • Ram: 16GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • Direct X Versiyonu: DX 12
  • Depolama Alanı: 140GB

Gta 6 Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • Intel İşlemci: Core i9-9790 (4 çekirdekli), 4.6GHz
  • AMD İşlemci: Amd Ryzen 9 3800X 3.9/4.5Ghz
  • Ekran Kartı (Nvidia): GeForce GTX 2080 Ti 6GB
  • Ekran Kartı (AMD): AMD Radeon VII 16 GB
  • Ram: 32GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • Direct X Versiyonu: DX 12
  • Depolama Alanı: 215GB

Önerilen İçerik; Grand Theft Auto 5 Sistem Gereksinimleri!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum