Koyun Burcu Genel Özellikleri

Koyun burcu batı astrolojisinde yengeç burcudur. Yengeç burcuna mensup olanlar Çin astrolojisine göre koyun burcudur. Peki, koyun burcu hakkında ne biliyorsunuz? İşte, koyun burcunun genel özellikleri...
Koyun Burcu Genel Özellikleri

Koyun Burcu 

Çin Astrolojisi, Ay'ın devirleriyle Güneş ve Ay'ın hareketlerinin hesaplanmasıyla oluşturulmuştur. Batı astrolojisinden bu şekilde ayrılan Çin astrolojisi, 12 hayvanlı burç sistemine sahiptir. 

Bireylerin günlük yaşantısını etkilediği savunulan astroloji, birçok insanın dikkat merkezindedir çünkü insanlar davranışlarının ve diğer bireylerle kurdukları diyaloglardaki tavırlarının altında yatan sebepleri merak etmektedir.

Batı astrolojisi insan karakterinin ve davranışlarının altında yatan sebepleri göz önüne çıkarsa da Çin astrolojisinden de faydalanarak net sonuçlar elde etmek istiyor. Peki, Çin astrolojisine göre burcunuzun ne olduğunu ve özelliklerinin neler olduğunu biliyor musunuz? Yazımızda koyun burcunun genel özelliklerini, çin astrolojisi koyun burcu hakkında bilgi, koyun burcu sosyal yaşamı, koyun burcu aşk hayatı, koyun burcu cinsellik, koyun burcu evlilik gibi başlıkların cevaplarını bulabilirsiniz.

Koyun Burcunun Rengi: Siyah

Koyun Burcunun Uğurlu Sayısı: 12

Koyun Burcunun Ayı: Temmuz

Koyun Burcunun Mevsimi: Yaz

Koyun Burcunun Elementi: Toprak

Koyun Burcunun Gezegeni: Satürn

Koyun Burcunun Karşılığı: Yengeç Burcu

Koyun Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Tavşan, kedi, domuz, at

Koyun Burcunun Özellikleri: Kreatif, bonkör, kibar, sezgici, güvensiz, samimi, utangaç, alçak gönüllü

koyun-burcu .gif


Çin Astrolojisine Göre Koyun Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Koyun burcu insanı son derece cezbedici, nezih ve karizmatiktir. Bu burca mensup olan kişiler tabii olan şeylere eğilim gösterirler. Zanaata oldukça yatkındırlar. İnançlıdırlar ve kreatif özelliklerini baskı altında tutarlar. Güvende olmak, sevilmek ve gereksinim duyulduğunu hissetmeyi arzularlar. 

Koyun burcu kişisi utangaç tavırlar içerisindedir ve yalnız başına karar almak ve uygulamak yerine koyun psikolojisinin bir gereği olan çoğunluğu takip etme geleneğine uyar. Diğer insanlar tarafından yönlendirilmekten, sevk ve idare edilmekten hoşlanmasalar da onları takip etmekten de kendilerini alıkoyamazlar. 

Koyun burcu kişisinin bu özelliği onu her zaman birilerinden destek görmeye zaman zaman da bu isteği reddetmeye sevk eder. Fal, astroloji gibi esrarengiz şeylere ilgi duyarlar. Kararsızlıkları yüzünden çalışma yaşamlarında başarısızlıklarla karşılaşabilirler. 

koyun-burcunun-ozellikleri-002.jpg


Koyun Burcunun Kişisel Özellikleri

Koyun burcu bireyi tam bir yardımseverdir ve yaptığı vefalı davranışlarla çevresindekilere de örnek teşkil eder. Naziktirler ve hislerini kullanan kimselere, birçok problem yaşamasına neden olan bireylere dahi sevecendirler. Haklı olarak karşısındakilerden de aynı nezaketi ve saygıyı beklerler. Eleştirilere kulak tıkayamayan koyun burcu insanı bu duruma duygusal bir reaksiyon gösterir. Bunaldıklarında son derece endişeli ve hüzünlü bir kişiliğe bürünürler.

Koyun burcu kişisinin şansı ancak ve ancak doğru anda doğru mekanda olması sayesinde döner. Bunun nedeni ise koyun burcu bireyinin iyilikleri çeken bir yapıda olmasıdır. Koyunların şansı kimi zaman da tersine gider. Bu burca mensup olan bireyler cinsiyetinden asılı olmayarak bireysel menfaatleri için hareket ederler. 

Şahsi çıkarları için çılgın bir savaşçı hüviyetine bürünebilirler. Birçok insanın rekabet içerisinde olmak istemeyeceği tehlikeli tipler olsalar da son çare olarak kavgaya başvururlar. Çalışma hayatlarında veya maddiyatı kapsayan her alanda her şeyin en mükemmelini ortaya koyma eğilimindedirler. Azimli bireylerle iyi bir ekip oluşturarak işlerinde daha da muvaffak olurlar. 

koyun-burcunun-kisisel-ozellikleri.gif


Koyun Burcunun Sosyal Hayatı

Bu burca mensup olan kişiler iyi huylu, yufka yürekli ve aceleci mizaca sahiptirler. Hakiki duygularını dışa vurmakta güçlük çekerler. Bu insanların ne düşündüklerini sezmek hiç de kolay olmaz. Sebepsiz yere hüzünlenip gözyaşı dökebilirler. Hayal kurmaya eğilimli olan koyun burcu kişisi, duygusal olarak desteğe gereksinim duyar. Fantaziler içide yaşar ve güvenemeyen biridir. Sevgiye ve muhafaza edilmeye ihtiyaç duyar. 

Koyun burcu kişisi bulunduğu hemen her ortamda göze çarpar. Kimi zaman bu hadise tahammül edilemeyecek boyutlara ulaşabilir. Tehlikelerden korunmak için önemli taktikler geliştirebilir. Bu kişilerin huysuz davranışlarına ve isteklerine karşılık vermek hiç de kolay değildir. 

Bu burca mensup olan bireyler anadan doğma kabiliyetlidir. Kreatif yönleri güçlüdür ve sanatsal açıdan beceriklidirler. Sanatsal yönlerini üst seviyelere çıkarmak için resim ve dizayn gibi alanlara yönelirler. Davranışlarında son derece dikkatlidirler ve kimseyi kırmak istemezler. Kötü hallere düşme endişesiyle hayli utangaç tavırlar içerisinde olabilirler.

Koyun burcu insanının organizasyon yönü yetersizdir. Bu burca mensup olan bireyler sorumluluklarını yerine getirmek için çok vakit ve enerji sarf ederler. Sosyal çevresindeki ani değişimlerden ve belirsiz durumlardan sıkıntı duyar. Her zaman gafil avlanma endişesiyle iç içedir. Koyun insanı bu yüzden yaşam alanını sessiz ve huzur dolu yerlerden seçer. Kuralcı, eleştirel ve aşırı disiplinli durumlara tahammül edemez ve çok büyük mesuliyetler hakkında karar verme yetisine sahip değildir.

koyun-burcunun-sosyal-hayati.gif


Koyun Burcunun Duygusal Hayatı

Koyun burcu bireyleri uzun ilişkiler ve evlilikte muvaffak olurlar. Gereksinim duydukları kimseler, onların açıklarını bir şekilde kapatacak niteliklere sahip olmalıdır. Kendileri gibi hassas ve nazik değil de daha hırslı kaba saba sert mizaçlı kimseleri partner olarak seçebilirler. Birbirlerini her yönden tanıyan ve tamamlamayı başaran iki koyun burcu insanı mutlu bir izdivaç kurabilirler. 

Son derece romantik ve duygusal olan koyun burcu bireyi harika bir eş ve mükemmel bir ebeveyn olur.

koyun-burcunun-duygusal-hayati-001.jpg


Koyun Burcu Aşk Hayatı

Koyun burcu insanı, tüm çin burçların arasında en romantik olan burçtur. Koyun burcu insanıyla birlikte olmak, onunla vakit geçirmek isteyen bir çok insan vardır. Fakat onunla birlikte olmayı başaran kişi sayısı oldukça azdır. Kimseye güveni yoktur.

Koyun burcu insanı, her şeyi fazla kafasına takmaz ve rahat olmayı sever. Bu özelliğiyle insanları kendisine çekmeyi başarmıştır. Koyun burcu insanı birisiyle ciddi düşünmeye başlarsa ona dünyadaki tek insanmış gibi değer verir.

koyun-burcu-ask-hayati-001.jpg


Koyun Burcu Evlilik Hayatı

Koyun burcu insanı, düzenli ilişkiyi ve aileyi çok sever. Aile onlar için dünyadaki en önemli şeydir. Eğer evliliklerinde bir problem veya sorun yaşanırsa bu sorunu ilk başta çözmeye çalışır. Koyun burcu insanı ile anlaşmak kolaydır. Sevdiği insana çok değer verir ve onu üzmemeye gayret eder. Koyun burcu tam bir aile burcudur.

koyun-burcu-evlilik-hayati.jpg


Koyun Burcu Cinsel Hayatı

Koyun burcu insanı cinsel ilişkide ilk adımı atmayı tercih etmez. Sevdiğinin ilk adımı atmasını bekler. Fakat ondan beklediği işareti gördüğü zaman ilk adımı atmaktan çekinmez. Cinsel ilişki sırasında oldukça çekingendir ve heyecanlanabilir. Bunu bir partner olarak alttan almanız onu size daha çok bağlayacaktır. 

Sizin üzerinizde fanteziler uygulamaktan veya farklı şeyler denemekten çekinir. Çok fazla sadıktır ve partnerini bir gecelik ilişki için kullanmaz. Hatta cinsel ilişkiye girdiği partnerine daha çok bağlanır.

koyun-burcu-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Koyun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.