Koyun Burcu Kadını Genel Özellikleri

Çin astrolojisinde burç yorumlamalarına devam ediyoruz. Bugün de Koyun burcu kadınının kişilik özelliklerine, aşk yaşantısına değindik. İşte, Koyun burcu kadınının en belirgin özellikleri;
Koyun Burcu Kadını Genel Özellikleri

Koyun Burcu Kadını

Koyun burcu kadını olduğunuzu öğrendiğiniz zaman kendinizi koyun sürüsünün içinde hissedip hüzünlü bir şekilde kalabalığa karışıp gittiniz mi :) Aslında sandığınız gibi Koyun burcu olmak sürü psikolojisi gibi özellikleri olan bir burç değildir.

Bu burç kadınlar için oldukça güzeldir. Eğer koyun burcu kadını iseniz şanslı birisiniz. Bu burcun özellikleri her kadının sahip olmasını istediği özelliklerdir. İşte, Koyun burcu kadının en belirgin özellikleri;

Koyun Burcunun Saatleri: 13.00 – 15.00

Koyun Burcunun Yönü: Güney, Güneydoğu

Koyun Burcunun Mevsimi: Yaz sonu

Koyun Burcunun Taşı: Yeşil Zümrüt

Koyun Burcunun Gezegeni: Satürn

Koyun Burcunun Çiçeği: Nergiz

Koyun Burcunun Ayı: Temmuz

Koyun Burcunun Elementi: Toprak

Koyun Burcunun Yönü: Yin

Koyun Burcunun Rengi: Gök Mavisi

Koyun Burcunun Eşiti :Yengeç Burcu

Koyun Burcunun Anlaştığı Burçlar: Tavşan, Kedi, Domuz, At

Koyun Burcunun Kişiliği: Yaratıcı, cömert, nazik, sezgisel, mütevazi, dürüst, samimi ama biraz utangaç, iç dünyasında güvensiz, içe dönük ve güvensiz

koyun-burcu-kadini.gif


Çin Astrolojisine Göre Koyun Burcu Kadının Özellikleri

Koyun burcu kadının özellikleri, iyiliksever, kibar, duyarlı, sanatkar, narin, endişeli olmasıdır. Koyun yılında dünyaya gelen kadın başkalarını düşünmekte ve iyilik yapmakta gerçek bir örnektir. Kibardır ve duyguları ile oynayan insanlara karşı iyi davranırlar.

Başkalarından da kendi davrandığı gibi nazik ilişkiler beklerler. Eleştirilmeye karşı içten içe bir tepki gösterirler. Kaygılı ve üzüntülü olurlar. Koyun yılında dünyaya gelen kadınlar uzun süreli ilişkiler yaşar ve evliliklerinde de oldukça başarılı olur.

koyun-burcu-kadini-ozellikleri.jpg


Koyun Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Koyun burcu dişisi olmak çok şanslı olduğunuzu gösterir. Koyun burcu kadını, güzel, narin, uysal ve utangaç biridir. Sezgileri çok kuvvetlidir. Başarı için koyun burcu erkeği gibi fazla engellerle karşı karşıya gelmez.

İyi bir kariyer sahibi olmak en çok istediği şeydir. Erkeklerin dünyasında oldukça başarılıdır. İş yaşantısına da kolaylıkla uyum sağlayabilir. Bazı zamanlar çok sivri dilli olabilir. Sıkıntı duymadan bir yaşam ister. Rahat olmak ve dinlenilecek vaktinin çok olması onu cezp eder.

koyun3.jpg


Koyun Burcu Kadını Aşk Hayatı

Koyun burcu kadını narin ve dış görünümü itibarıyla alımlı olan biridir. Çekiciliğini nasıl kullanacağını bilen bu burcun kadınının çocuksu alınganlıkları vardır. Fiziksel zorlamalardan hoşlanmaz.

Koyun burcu kadını aşk ilişkilerinde sürekli bir flört halindedir. Eski sevgilileriyle dost kalma taraftarıdır. Koyun burcu kadını eğer birisine aşık olduğundan emin olursa ona sadık olur.

koyun-burcu-kadini-ask-hayati.jpeg


Koyun Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Birkaç kez evlilik yaşayabilir. Evlilikte beklentisi maddi bir güvence ve huzurdur. Evine bağlı iyi bir eş olabilir. Eğer evliliğinde bir problem varsa ve eşini çok seviyorsa bu problemi çözmek için çok fazla uğraşır. Aile kurmak, evlenmek onun için son derece önemlidir. Eşine her daim saygılı davranır.

koyun-burcu-kadini-evlilik-hayati.jpg


Koyun Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Yatakta oldukça masumdur. Erkeğinin onu tahrik edip yönlendirmesini ister. Duru bir güzelliği ve çekiciliği olan bu burcun kadını çoğu erkeğin hayallerini süsler niteliktedir. Koyun burcu kadını cinsel hayatında utangaçtır ve ilişkisini geri planda tutar.

Partnerinin attığı adımlardan sonra bazen arzularını açığa çıkarabilir. Sevdiği adama ne kadar değer veriyorsa cinsel ilişkide o kadar yoğun duygular yaşar. İlişkide bir çok fantezisi vardır fakat bunları söylemekten çekinir.

koyun-burcu-kadini-cinsel-hayati-001.jpg


Koyun Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Koyun burcu kadını soğuk bir kişiliğe sahip değildir. Etrafındaki insanlara sıcakkanlı yaklaşır. Yalan söyleyenden ve söylemekten nefret eder. Tanıştığı insanların kendisi gibi dürüst olmasını ister.

Kötülüğü sevmez iyi niyetli davranışlar sergiler. Eğlenceli mekanları, gezmeyi, spor yapmayı, dostlarıyla vakit geçirmeyi çok sever. Yeniliğe ve farklılığa çok fazla açık değildir hayatındaki alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçemez.

koyun-burcu-kadini-sosyal-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Koyun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum