Koyun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Koyun burcu erkeği, sevdiği kişinin peşinde koşar onu elde etmek için bütün imkânları zorlar. Peki Koyun burcu erkeği denilince nasıl bir profil çiziliyor?
Koyun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Koyun Burcu Erkeği

Burçların kişilik özelliklerimiz üzerinde önemli bir etki oluşturduğu söylenilmektedir. Ayın ve güneşin çekim gücüne göre karakterlerin oluştuğu söylenmektedir. Günlük hayatımızda da burçlar üzerinde bir hayli konuşmakta ve burçlarımızın bize uygunluğunu sürekli kontrol etmekteyiz.

Öyle ki arkadaşlarımızı, sevgililerimizi seçerken bile burçları göz önüne aldığımız oluyor. Şu ana kadar hep Ay Astrolojisine göre kendimizi tanımladık gelin bu sefer de Çin Astrolojisine göre kişilik özelliklerimizi öğrenelim.

Koyun Burcunun Saatleri: 13.00 – 15.00

Koyun Burcunun Yönü: Güney, Güneydoğu

Koyun Burcunun Mevsimi: Yaz sonu

Koyun Burcunun Ayı: Temmuz

Koyun Burcunun Elementi: Toprak

Koyun Burcunun Yönü: Yin

Koyun Burcunun Taşı: Yeşil Zümrüt

Koyun Burcunun Çiçeği : Nergis

Koyun Burcunun Gezegeni :Satürn

Koyun Burcunun Rengi: Gök Mavisi

Koyun Burcunun Eşiti: Yengeç Burcu

Koyun Burcunun Anlaştığı Burçlar: Tavşan, Kedi, Domuz, At

Koyun Burcunun Kişiliği: Yaratıcı, cömert, nazik, içe dönük ve güvensiz, sezgisel, mütevazi, dürüst, samimi ama biraz utangaç, iç dünyasında güvensiz


Çin Astrolojisine Göre Koyun Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

İyi günlerinde çekici, iyiliksever, yaratıcı, anlayışlı, sezgisel gücü kuvvetli, eli açık, romantik, samimi hassas insanlar olurlar. Kötü günlerinde ise karamsar, kendine acıyan, intikamcı, kavgacı, kararsız, dar görüşlüdür.

Hayal kurarak ve amaçsız bir şekilde dolanmayı severler. Uysal, yumuşak başlı, şefkatli biridir. Oldukça uyumlu bir yapıya sahiptir. Yaratıcı ve tutkulu bir insandır. Gizemli şeylerle ilgilenmeyi oldukça severler. Zamanını boş geçirmeyi severler. Bu özelliğinden dolayı disiplinli olması öğretilmelidir.

cin-astrolojisi3.jpg


Koyun Burcu Erkeğinin Kişilik Özellikleri

Koyun erkeği, baştan çıkarmak konusunda oldukça yeteneklidir. Sevdiği kadını kendine bağlamak için büyük çaba verir. Sevdiği kadına karşı oldukça ilgilidir, onu sürekli arayıp sorar.

Önemli günleri asla unutmaz. Evi çok idare etmeyi bilmez. Aynı zamanda para için evlilik kurmaktan kaçınmaz. Omuzlarında duygusal bir yük hissetmeyi sevmez. Hayvan beslemeyi çok sever.


Koyun Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Koyun burcu erkeği aşık olursa sevdiği kadından başkasını gözü görmez. Ondan başkasına bakmaz ve sadece sevdiği kadını düşünür. Uzun bir ilişkiden çıktığı zaman sevdiğini zor unutur ve başka bir ilişkiye girdiğinde ilişkisine bağlanamaz.

Eğer aşkını ciddiye alırsa uzun bir süre düşünür ve ilişkisi için kararlar alır. Aşkta yöneten kişi olmak ister onunla birlikte olacak kadının fevri olmaması ve ikinci planda olması gerekir.

koyun-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Koyun Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Cinsel yaşantısı oldukça canlıdır. Farklı yerlerde, farklı şekillerde sevişmek isteyebilir. Hem zevk alıp hem de karşısındakine de zevk vermek ister. Cinsellik anlamında sapkın davranışlar oluşturması sosyal davranışlara bağımlılığı ve ruhsal dengesini bozabilir.


Koyun Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Koyun burcu erkeği son derece naziktir. İnsanları kırmak veya üzmek istemez. Karşısındaki insanın kendisinin gibi olmasını ister. Koyun burcu erkeği parasal konulara gereğinden fazla önem verir. Etrafındaki insanların sorunlarına ve sıkıntılarına merhem olmak için elinden geleni yapar. Spor yapmayı, arkadaşlarıyla gezmeyi ve eğlenceli mekanları çok sever.

koyun-burcu-erkegi-sosyal-hayati-003.jpg


Koyun Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Koyun burcu erkeği çocuklara karşı oldukça sevecendir. Evleneceği kadına güvenmek ister güven onun için çok önemlidir. Romantik olmayı seven koyun burcu erkeğini etkilemek için romantik olmak gerekir.

Kendisini eve hapis ederek sakin bir hayat geçirmek ona göre değildir. Eşiyle birlikte eğlenceli vakit geçirmek ister. Koyun burcu bir işe başladığı zaman kolay kolay pes etmez.

koyun-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Koyun Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum