Burcunuz Size Kaç Yaşında Evlenmeniz Gerektiğini Söylüyor

Her insan kendine partner arar. Astrologlar ise her burcun evliliği için en uygun zamanın olduğuna inanırlar. İşte burçlara göre uygun evlilik yaşları.
Burcunuz Size Kaç Yaşında Evlenmeniz Gerektiğini Söylüyor

Burçlar insanların doğduğu aylara göre değişir. Burçlar, 12 takım yıldızdan oluşan ve güneşin bir yıl boyunca takip ettiği yörüngesinin geçtiği noktalara sembollerle verilen adlarıdır. Astrologlar yaptıkları araştırmalarla hangi burcun kaç yaşında evlenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. İster inanın ister inanmayın ancak dünyada astrologlara kulak kesilmiş milyonlarca insan var.

burclar.gif

Hadi Başlayalım..


1. Koç

koc-burcu-015.jpg

Genel olarak koç burcuna sahip olan insanlar sabırsız ve öfke dolu olabilir. Bu nedenle ani kararlar vererek hareket edebilirler. Verdikleri kararların daima arkasında duran koç burcu insanları, yakın ve erken bir evlilik yaşta evlenebilirler.


2. Boğa

boga-burcu-032.jpg

Kişilik olarak oldukça duygusaldırlar. Sonsuz sevgiye inanırlar. Hayatını adayacakları mükemmel eş için sabırlı bir şekilde beklerler. Bu bekleyiş yaklaşık 30 yıl kadar sürmekteymiş.


3. İkizler Burcu

ikizler-burcu-002.jpg

Kendilerini çok severler. Genel olarak bencildirler. Her burçla anlaşamazlar. Bu nedenle özel hayatlarındaki ilişkiler kısa süreli olur. İkizler burcu genelde birden fazla evlilik yapar. Evlilik yaşları en fazla 36 olarak belirlenmiştir.


4. Aslan Burcu

aslan-burcu.Jpeg

Eğer bir aslan burcuna iyi davranırsanız kısa sürede sizinle güzel bir evlilik hayatı için büyük adımlar atar. Kısasa kısas davranan Aslan burçları kendilerine nasıl yaklaşılırsa o şekilde yanıt vermeyi iyi bilirler. Evlilik partneri arayan aslan burçları seçici yapısı yüzünden en fazla 22 ila 30 yaşları arasında evlenirler.


5. Başak Burcu

basak-burcu-004.jpg

Başak burçları için kariyer oldukça önemlidir. Genel olarak başak burçları partnerini bulmak da zorluk çekmezler. Erken yaşta tanıştıkları için erken evlilikler yaparlar. Eğer evlilik için iyi bir kişi ile tanışırsa 21-24 veya 27-29 yaşları arasında gerdeğe girerler :)


6. Terazi Burcu

terazi-burcu-002.jpg

Genellikle terazi burçları 20 yaşın üzerinde evlenirler. Fakat daha sonra boşanma riskleri bulunur. Bu nedenle çok dikkat etmelidirler.


7. Akrep Burcu

akrep-burcu-002.jpg

Akrep burcuna sahip olan insanlar genel olarak duygusaldır. Bu nedenle çabuk soğur, çabuk aşık olurlar. Verdikleri ani kararlar yüzünden erken evlenme olanağı yüksektir.


8. Yay Burcu

yay-burcu-003.jpg

Genel olarak özgürlüğü seven bir burçtur. Biri taraftan bunaltıldığında yada sıkıldığında hemen vazgeçip ilişkiye son verirler. Bu özelliklere sahip olan yay burcunun evlilik yaşı biraz geç olabilir.


9. Oğlak Burcu

oglak-burcu-007.jpg

Oğlak burçları erken evlilik yaşayabilirler. Hatta erken yaşta anne-baba oldukları da görülmektedir. Uyumlu ve samimi yapıları sayesinde çabucak bir eş bulma yeteneğine sahiptirler.


10. Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçlarına maalesef kötü bir haberimiz var. Kendilerine göre birisini bulmakta zorluk çeken kova burcu insanları uzun yıllar yalnız yaşarlar. Evlilik yaşları genel olarak 40'dır.


11. Balık Burcu

balik-burcu-001.jpg

Balık burcu sahiplerinin iç dünyası oldukça zengindir. Kurdukları hayalleri gerçekleştirmek için çok çaba sarf ederler. 25-27 yaşları arasında evlilik hayatına girecekleri ön görülür.


12. Yengeç Burcu

yengec-burcu.Jpeg

Evlilik hayatında genel olarak çok erken başlamayı düşünürler. Öte yandan ebeveynlerine oldukça düşkündürler. Ailelerinden kopmakta güçlük çekerler. Yengeçlerin evlilik yaşının 23-25 arasında olacağı öngörülür.


Önerilen İçerik; Çin Burcuna Göre Burcunuz ve Özellikleriniz

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum