Yıllanmış Mahzeniyle Anadolu Yakası'nın En İyi 4 Şarap Evi

İyi şarap içmek istiyorsanız Anadolu Yakası'ndaki en güzel şarap evlerini sizler için derledik. İncelemek için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Yıllanmış Mahzeniyle Anadolu Yakası'nın En İyi 4 Şarap Evi

Yüzyıllardan beri üzümün fermente edilmesiyle birlikte elde edilen şarap, yıllandıkça lezzetine lezzet katan ender içkiler arasında. Romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi olan şarap, sonbahar ve kış aylarında yoğun ilgi görse de şarap severler tarafından her zaman tercih ediliyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz Anadolu Yakası'nda en kaliteli şarabı içmek isteyenlere özel en iyi şarap evlerinden oluşuyor.

Anadolu Yakası'nın En İyi Şarap Evleri Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Viktor Levi Şarap EviKadıköy10/10
2Mila WinehouseKadıköy10/9.8
3Lal Şarap EviKadıköy10/9.9
4Bordo ŞaraphaneKadıköy10/9.8

Anadolu Yakası'nın En İyi 4 Şarap Evi

İşte Anadolu Yakası'nda şarap içebileceğiniz en iyi mekanlar...

1. Viktor Levi Şarap Evi

Anadolu Yakası'nın En İyi Şarap Evleri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi
Zengin Menü

Hem İstanbul'un hem de Anadolu Yakası'nın en iyi şarap evleri arasında yer alan Viktor Levi Şarap Evi, tarihi köşkte hizmet veriyor. Geniş ve ferah bahçesinde yeşillikler içinde lezzet sunan bu mekan, İstanbul'un en eski şarap evleri arasında bulunuyor. Dünya mutfağından da lezzetler sunan Viktor Levi Şarap Evi, sıcak şarabıyla da soğuk kış günlerinde ilk tercih oluyor.

Telefon0530 975 75 23
Saatler11:00-02:00
AdresCaferağa Mh Moda Cd. &, Damacı Sk. No:4, 34710 Kadıköy
MutfakŞarap Evi
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Mekanın ambiansı oldukça iyi. Çalışanlar güler yüzlü ve her isteğinizle ilgileniyorlar. Fiyatlar bu hizmet ve ambians için gayet iyi. Mezeler ve ara sıcaklar dolu dolu geliyor. Yer bulmak adına rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Ebru Ceylin

? Şarapları lezzetli, yemekleri güzel, bahçesi geniş hoş bir mekan. Şarap severlerin uğraması gereken bir mekan… şarapları Kavaklı dere firması yapıyor. Enes Öztürk

2. Mila Winehouse

Anadolu Yakası'nın En İyi Şarap Evleri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Sıcak Ortam
Zengin Menü

Oldukça sade ve sıcak bir ortama sahip olan Mila Winehouse, Anadolu Yakası'nda şarap içilecek en iyi yerler arasında bulunuyor. Dünya mutfağından sunduğu lezzetleriyle herkes tarafından beğeni toplayan bu mekan, geniş şarap seçeneğiyle misafirlerine hem yerli yem de yabancı şarap sunuyor. İçki anlayışı farklı olan arkadaş grupları için ideal olan bu mekan, şaraptan biraya kadar birçok içki sunuyor.

Telefon(0216) 405 21 06
Saatler11:00-02:00
AdresCaferağa, Miralay Nazım Sk. No:6 D:6A, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakŞarap Evi
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Çok şirin şık eğlenceli sohbetler edebileceğiniz düzgün bir mekan? şarap rakı yemek vs herşey var? Su Subutaybe

? Kadıköy merkezde sakin ve keyifli vakit geçirebileceğiniz, şirin bir bahçesi olan hoş mekan. Şarap çeşitliliği yeterli. Mutfağı lezzetli ve arka planda çalan müzik seçimleri yerinde. 5 peynir soslu Dana Şinitzel ve Thia Cabarnet Sauvignon şarabı tavsiye ederim. Mekan sahibi ve garson arkadaşlar da çok ilgili ve güler yüzlüydü. Servis hızlıydı. Tavsiye ediyorum. Ersin Sakin

3. Lal Şarap Evi

Anadolu Yakası'nın En İyi Şarap Evleri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon
Çalışan İlgisi

Anadolu Yakası'nın en iyi keyif durakları arasında yer alan Lal Şarap Evi, otantik havasıyla misafirlerinin beğenisini kazanıyor. Anadolu Yakası'nın en iyi şarap evleri arasında olan bu mekan, bira ve likör gibi içecekler de sunuyor. Hem yerli hem de ithal şaraplarıyla beğeni toplayan bu mekan, özellikle sıcak şarabıyla yoğun ilgi görüyor.

Telefon(0216) 346 56 25
Saatler11:00-03:00
AdresCaferağa, Kadife Sk. No:19, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakŞarap Evi
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Yazın bile içilen güzel mi güzel sıcak şarabı harika ?

? Personel kibar. Ortam harika. Şömine yanında sıcak şarap içmeyi ihmal etmeyin. Eyüp Borucu

4. Bordo Şaraphane

Anadolu Yakası'nın En İyi Şarap Evleri

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Konfor

Tıpkı bir ev gibi oldukça konforlu olan Bordo Şaraphane, sakin bir mekan isteyenler için ideal. Arkadaşlarınızla evde toplanmış rahatça şarap içiyormuş gibi hissedeceğiniz bu mekan, Kadıköy'de şarap içeceğiniz en iyi yerler arasında. Yerel şaraplar sunan bu mekanın peynir ve atıştırmalık tabakları da çok fazla seviliyor.

Telefon(0216) 450 26 98
Saatler13:00-01:00 Pzt: Kapalı
AdresCaferağa, Sakız Gülü Sk. No:7, 34711 Kadıköy/İstanbul
MutfakŞarap Evi
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Çok başarılı, özenle seçilmiş yerel ve uygun fiyatlı şaraplar ile eşleştirilmiş peynir, atıştırmalık ve ana yemekler var. Önemle tavsiye ederim. Ahmet Binici

? Yıllardır severek geldiğimiz bir mekan. Artık aile gibi olduğumuz sahibi Görkem Bey de güler yüzü ve ilgisiyle her zaman oradan mutlu ayrılmamızı sağlıyor Kadıköy'de sakin ve nezih bir ortam arıyorsanız mutlaka tavsiye ederim ??? Lütfiye Tuğal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'un En İyi Şarap EvleriRomantik Akşam Yemeği Restoranları

Anadolu Yakası'nda şarap nerede içilir?

Anadolu Yakası'nda şarap içebileceğiniz mekan arıyorsanız eğer; Viktor Levi Şarap Evi, Mila Winehouse, Lal Şarap Evi ve Bordo Şaraphane Anadolu Yakası'nın en iyi şarap evleridir.

İstanbul'da nerede şarap içilir?

İstanbul'da şarap içebileceğiniz en iyi mekanlar arasında; Pano Wine Bar, Viktor Levi Şarap Evi, Hazzo Pulo Restaurant ve Şarap Evi, Sensus Galata Şarap Butiği, Mila Winehouse, Beyoğlu Şaraphanesi, Bordo Şaraphane, Suvla Bistro Wine Bar, Solera Winery ve Leb-i Derya Richmond İstanbul'un en iyi şarap mekanlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.