Ankara'nın En İyi 10 Hamamı

Geleneksel atmosferiyle ve hijyen koşularıyla ön plana çıkan, Ankara'nın en iyi 10 hamamını sizlere sıraladık.
Ankara'nın En İyi 10 Hamamı

Türk kültürünün en önemli parçalarından biri olan hamamlar, zihinsel ve fiziksel rahatlama yaşayabileceğiniz, sosyal bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Uzun bir tarih yolcuğu yaptığımızda hamamların, tarih boyunca temizliğin ve sosyal etkileşimin odak noktası olduğunu görüyoruz. Bu sayede geleneksel Türk hamamları, mimari estetikliği sayesinde oldukça işlevsel yerlerdir. Günümüzde hala kültürel önemini koruyan hamamlar, masaj, sauna ya da havuz gibi birçok rahatlatıcı etkinlikler eklenerek, ilk tercihlerden biri olmaya devam ediyor.

Tarihi Mimarisiyle Büyüleyen Başkent'in En İyi Hamamları

Tarihi mimarisiyle herkesi tarihte uzun bir yolculuğa davet eden hamamlar, temizlenmek ve rahatlamak için en ideal seçeneklerdir. Başkent'in birbirinden eşsiz yapısı ve avantajlı hizmetleriyle ön plana çıkan hamamlarını tercih ederek, ailenizle ya da arkadaşlarınızla temizlik dolu, keyifli vakite geçirebilirsiniz. Tam da bu yüzden Ankara'nın en köklü ve en çok beğenilen hamamlarını sizler için araştırdık.

İşte Ankara'nın en iyi 10 hamamı;

1. Tarihi Şengül Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Tarihi Şengül Hamamı

Tarihi Şengül Hamamı, Ankara'nın en köklü hamamlarından biridir. 15. yüzyılın ikinci yarısına kadar uzanan kökleriyle Tarihi Şengül Hamamı, Anadolu Beylerbeyi İshak Paşa'nın vekil olarak tayin ettiği Sinan Bey tarafından inşa ediliyor. O günden, bu güne kadar tarihi dokusu ve eşsiz hizmetiyle Ankara'nın en meşhur hamamlarından biri olmayı başarıyor.

Şengül Hamamı'na gittiğinizde kadınlar ve erkekler için ayrı bölümler olduğunu görebilirsiniz. Restore edilen binanın tarihi dokusu sayesinde keyifli vakit geçirmek mümkün. Aynı zamanda hamama girdikten sonra, dilerseniz masaj ve köpük hizmeti alabilir, tüm stres ve yorgunluğunuzu atarak kapıdan çıkabilirsiniz. Eşsiz tarihi yapısıyla herkesi kendine hayran bırakan Tarihi Şengül Hamamı, mükemmel mimarisiyle, Ankara'da gidebileceğiniz en iyi hamamlardan biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Masaj, Köpük
  • Rezervasyon: (0312) 324 37 39
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 07:00 - 22:00
  • Adres: Hacı Bayram Mah. Denizciler Cad, Acıçeşme Sk. No: 3, 06030 Altındağ/Ankara

2. Gazi Saray Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Gazi Saray Hamamı

Gazi Saray Hamamı, Ankara'nın uzun yıllardır en meşhur hamamlarından biridir. Yıllardır sunduğu üst düzey hizmet sayesinde herkesin beğenisini toplayan hamam, müşterilerine hijyenik şekilde hizmet vermeyi başarıyor. Aynı zamanda müşteri memnuniyetini önemseyen bir tesis olduğunu söyleyebiliriz. Gazi Saray Hamamında kadınlar ve erkekler için iki ayrı bölüm bulunuyor. Aynı zamanda 85'er metrekarelik kadın ve erkek havuz alanları ve özel dinlenme odaları bulunuyor.

Gazi Saray Hamamı, 35 adet kadın, 45 adet erkek özel dinlenme odaları sayesinde, sizlere özel ve hijyenik alanlar sunuyor. Aynı zamanda Saunası, buhar odası ve yüzme havuzuyla, tüm gün güzel vakit geçirebileceğiniz bir hamam olduğunu söyleyebiliriz. Masaj hizmeti sayesinde günün tüm yorgunluğunu ve stresini atma imkanını sizlere sunuyor. Bu sayede uzun yıllardır en çok tercih edilen ve beğenilen hamamlardan biri olan Gazi Saray Hamamı, sizlere en iyi Ankara hamam tavsiyelerimizden biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Yüzme Havuzu, Masaj, Kese
  • Rezervasyon: (0312) 270 02 22
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 08:00 - 00:00
  • Adres: Hüseyingazi, Başpınar Mah. Orhan Kemal Cad. No:75 Yeniyol, 06360 Altındağ/Ankara

3. Tarihi Eynebey Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Tarihi Eynebey Hamamı

Tarihi Eynebey Hamamı, 15. yüzyıldan bugüne hizmet veren, Ankara'nın en köklü hamamlarından biridir. Tarihi atmosferini bozmadan, güncel hizmetler ekleyen Tarihi Eynebey Hamamı, ilgili müşteri hizmetleri ve sunduğu hamam hizmetleriyle tercih edebileceğiniz en iyi hamamlardan biridir. Öncelikle klasik Türk hamamına sahip olan hamamın, yüzme havuzu, Sauna gibi hizmetler sunduğunu görebilirsiniz. Bu sayede günün tüm yorgunluğunu atmak ve rahatlayarak hamamdan çıkmak mümkün.

Kadın ve erkekler için farklı bölümlere sahip olan Tarihi Eynebey Hamamı, 24 saat açık olan hamamlar arasında yer alıyor. Bu sayede günün istediğiniz saatinde hamama gidebilir, hijyenik ortamda stres atabilirsiniz. Osmanlı mimarisi ve geleneksel Türk hamam kültürünü yansıtan Tarihi Eynebey Hamamı, Ankara'nın en iyi hamamlarından biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Sauna, Yüzme Havuzu, Masaj, Kese
  • Rezervasyon: (0312) 309 68 65
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 7/24
  • Adres: Sağlık, A.Adnan Saygun Cd. No:11, 06200 Ulus/Ankara

4. Yenişehir Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Yenişehir Hamamı

Yenişehir Hamamı, 1970 yılından bugüne hizmet veren, köklü hamamlardan biridir. Öncelikle kadınlar ve erkekler için iki farklı bölüme sahip olan hamamın, temizlik ve hijyen kuralları dahilinde hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Yüzme havuzu, spor salonu, kuaför ve güzellik salonu, buharlı saunası(Fin Hamamı), kuru Saunası(Ateş Saunası), köpüklü masajlı ve kese hizmetiyle, tercih edebileceğiniz en iyi hamamlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Yenişehir Hamamı'na gittiğinizde, öncelikle kadın ve erkekler için ayrı bölümler olduğunu görebilirsiniz. Hijyenik havuzlarında havuz keyfi yapabilir, kuru ve buharlı sauna hizmetleri sayesinde tüm toksinlerinizi atabilirsiniz. Özel dinlenme odaları ise kendinizle başbaşa kalarak günün tüm stresini atmanızı sağlıyor. Aynı zamanda sunduğu masaj ve kese hizmetleriyle, bir hamamda aradığınız tüm özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yenişehir Hamamı'nın en avantajlı özelliklerinden biri de spor salonu ve güzellik salonu hizmetidir. Güler yüzlü müşteri hizmeti ve hijyenik alanıyla Yenişehir hamamı, sizler için hazırladığımız Ankara'nın en iyi hamamları sıramasında yer almayı hak ediyor.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Kuru ve Buharlı Sauna, Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Kuaför ve Güzellik Merkezi, Masaj, Kese
  • Rezervasyon: (0312) 230 16 21
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 07:30 - 11:30
  • Adres: Kızılay, Sümer-1 Sk. No:16, 06430 Çankaya/Ankara

5. Karacabey Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Karacabey Hamamı

Karacabey Hamamı, 1440 yılından bugüne hizmet veren, tarihi dokusuyla dikkat çeken hamamlardan biridir. Ankara'nın en köklü hamamlarınan biri olan Karacabey Hamamı, erkekler ve kadınlar için ayrı bölümler ile hizmet veriyor. Aynı zamanda sauna hizmetine sahip olan hamamın, kese ve masaj hizmetine de sahip olduğunu görüyoruz. Hamama girdiğinizde tarihi dokusuyla geçmişi hissedebilir, hijyenik koşullarda kirlerinizden arınabilirsiniz.

Karacabey Hamamı, sauna hizmeti sayesinde tüm toksinlerinizi atmanızı sağlarken, kese ve masaj hizmeti sayesinde tüm stresinizi atmanızı sağlıyor. Aynı zamanda ağda hizmetinin de bulunduğunu görüyoruz. Hamama girdiğiniz an Wifi bağlantısı ile internete bağlanabilir, vitamin bardan sağlıklı içecekler yudumlayabilirsiniz. Tarihi bir atmosfer içerisinde tüm gün toksinlerden arınmak, temizlenmek ve rahatlamak için ideal seçeneklerden biri olan Karacabey Hamamı, en iyi Ankara hamamlarından biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Sauna, Yüzme Havuzu, Masaj, Kese, Ağda ,Vitamin Bar, İnternet
  • Rezervasyon: (0312) 310 21 55
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:30
  • Adres: Sakarya, Talatpaşa Blv No:101, 06230 Altındağ/Ankara

6. Dışkapı Meydan Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Dışkapı Meydan Hamamı

Dışkapı Meydan Hamamı, üstün müşteri hizmetleriyle kadınlara ve erkeklere özel alan sunan en iyi Ankara hamamlarından biridir. Ankara'nın meşhur hamamları arasında yer alan Dışkapı Meydan Hamamı, Türk hamamı, sauna ve buhar odası, gelin ve damat hamamı, kişiye özel soyunma odaları, peeling kese ve yağlı masaj uygulamalarıyla en iyi hamam önerilerimizden biridir. Sizlere sunduğu vitamin bar sayesinde sağlıklı içeriklerle ferahlayabilir, tüm stresinizi ve yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Dışkapı Meydan Hamamı, özel sauna alanları sayesinde toksinlerinizi atmanıza yardımcı olurken, Osmanlı kültürünü yansıtan Türk hamamıyla keyifli vakit geçirmenizi ve temizlenmenizi sağlıyor. Aynı zamanda uzman ellere kendinizi bırakabilir ve masaj yaptırarak rahatlayabilirsiniz. Sunduğu üst düzey hizmet ve yüksek memnuniyet sayesinde Dışkapı Meydan Hamamı, sizlere en iyi Ankara hamam önerilerimizden biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Kese, Ağda ,Vitamin Bar, İnternet
  • Rezervasyon: (0312) 310 58 18
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 07:00 - 00:00
  • Adres: Ziraat, Altındağ Cd. No:2, 06110 Altındağ/Ankara

7. Batıkent Termal Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Batıkent Termal Hamamı

Batıkent Termal Hamamı, Ankara'nın en çok memnun kalınan hamamları arasında yer alıyor. Ankara'nın en nezih ve kaliteli termal hamamı olarak karşımıza çıkan termal hamam, 5000 metrekare alanıyla hizmet veren Ankara'nın en büyük Sağlık Bakanlığı Onaylı Termal hamamlarından biridir. Termal hamama gitmek için uzun yollar kat etmenize gerek kalmadan, Batıkent Termal hamamına gidebilir ve yüksek mineralli termal suyuyla, vücudunuza şifa katabilirsiniz. Aynı zamanda negatif enerjinizi atarak ve arınarak çıkmanızı sağlayan hamam, hijyenik özellikleriyle herkesin memnun kaldığı tesislerden biridir.

Kadınlar ve erkekler için ayrı bölümlere sahip olan termal hamama gittiğinizde, Geleneksel Türk Hamamına girebilir ve termal havuz sayesinde tüm negatif enerjinizi atabilirsiniz. İçerisindede yer alan buhar saunası ise toksinlerinizden arınmak için mükemmel bir alandır. Aynı zamanda kuru sauna seçeneğine de sahiptir. Jakuzi ve yarı olimpik havuz ile keyifli vakit geçirmenizi sağlarken, kese köpük masajı ise rahatlamanızı ve tüm stresten arınmanızı sağlıyor. Zihinsel ve fiziksel olarak rahatlamanız için en ideal tesislerden biri olan Batıkent Termal Hamamı, sunduğu hizmet sayesinde en çok tavsiye edilen Ankara hamamları arasında yer alıyor.

  • Hizmetler: Termal Havuz, Türk Hamamı, Kuru ve Buharlı Sauna, Masaj, Kese, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Jakuzi
  • Rezervasyon: 0530 012 16 68
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 08:00 - 00:00
  • Adres: Yeni Batı, Erciyes Cd. NO:40, 06370 Yenimahalle/Ankara

8. Lüx Doğukent Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Lüx Doğukent Hamamı

Lüx Doğukent Hamamı, Geleneksel Türk Hamamı konseptini, modernize ederek sizlere sunan, en iyi hamam seçeneklerinden biridir. Hamamın en avantajlı özelliklerinden biri de tüm gün keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak hizmetler sunmasıdır. 3 kaydıraklı yüzme havuzu, aroma masajları, köpük masajı, kese, tuz odası sayesinde rahatlayabilir ve günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Aynı zamanda buharlı ve kuru sauna, Fin ve Türk Hamamı, jakuzi seçenekleriyle toksinlerden ve kirden arınmanızı sağlıyor.

Kadın ve erkekler için ayrı bölümlere sahip olan Lüx Doğukent Hamamının, özellikle çocuklu ailelerin en çok seveceği hamamlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Kaydıraklı yüzme havuzları sayesinde çocuklarınızın güzel vakit geçirebileceği hamamda, ebeveynler de tüm gün stres ve yorgunluğundan arınarak, negatif enerjisini atabilir. Hijyenik alanı ve müşteri memnuniyetiyle ön plana çıkan Lüx Doğukent Hamamı, Ankara'da en iyi hamam arayanlar için ideal seçeneklerden biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Kuru ve Buharlı Sauna, Fin Hamamı, Masaj, Kese, Kaydıraklı Yüzme Havuzu, Jakuzi, Tuz Odası
  • Rezervasyon: (0312) 309 17 17
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 07:00 - 01:30
  • Adres: Akşemsettin, Doğukent Cd. No:102, 06480 Mamak/Ankara

9. Hammam Ankara

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Hammam Ankara

Hammam Ankara, klasik Osmanlı hamamı konseptiyle modern dizaynı birleştirerek, keyifli vakit geçirmenizi sağlayan hamamlardan biridir. Hamama girdiğiniz an kadın ve erkekler için ayrı bölümler olduğunu görebilirsiniz. Türk hamamı sayesinde keyifli vakit geçirmenizi ve temizlenmenizi sağlayan bu yerde, kuru ve buharlı sauna seçenekleri ve tuz odası da bulunuyor. Bu sayede toksinlerinizden arınabilir ve tüm negatif enerjinizi atabilirsiniz. Aynı zamanda jakuzi ve macera duş sayesinde keyifli vakit geçimenizi sağlıyor.

Ostim şubesinde yüzme havuzu seçeneğine sahip olan Hammam Ankara, rahatlamanız ve keyifli vakit geçirmeniz için gerekli her şeyi düşünmüş gibi görünüyor. Müşteri memnuniyetine odaklanarak her an keyifli vakit geçirmenizi sağlayan hamamın, stres atmak ve keyifli bir gün geçirmek için en iyi duraklardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Kuru ve Buharlı Sauna, Masaj, Kese, Yüzme Havuzu, Jakuzi, Macera Duş, Tuz Odası
  • Rezervasyon: (0312) 385 38 54
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 10:00 - 23:00
  • Adres: No: 8-9 OFİM İş Merkezi, 100. Yıl Blv No:99, 06374, 06560 Ostim Osb/Yenimahalle/Ankara

10. Eryaman Hamamı

Ankara'nın En İyi 10 Hamamı Eryaman Hamamı

Eryaman Hamamı, kadın ve erkeklere ayrı bölümlere sahip olan ve herkesin beğenisini toplayan hamamlar arasında yer alıyor. Giriş yaptığınız an Türk hamamına girebilir, nostaljik ortamda temizlik keyfi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda kese ve köpüklü masaj seçenekleri de mevcuttur. Bu sayede gevşeyerek, tüm stresi üzerinizden atabilirsiniz. Buhar odası ise toksinlerinizden arınmanızı ve ekstra rahatlığa kavuşmanızı sağlıyor. Eryaman Hamamının en avantajlı özelliği ise 7 gün 24 saat hizmet vermesidir. Dilediğiniz saatte gidebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Geniş yüzme havuzuyla keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Eryaman hamamı, güler yüzlü müşteri hizmetleriyle herkesi memnun etmeyi başarıyor. Burada tüm gün keyifli vakit geçirebilir, toksinlerinizden ve kirlerinizden arınabilirsiniz. Aynı zamanda masaj uygulamaları sayesinde günün tüm yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmanızı sağlar. Eşsiz tasarıma sahip olan Türk hamamı, geniş yüzme havuzu ve güler yüzlü hizmetiyle Eryaman Hamamı, mutlaka uğramanızı önerdiğimiz, Ankara'nın en kaliteli hamamlardan biridir.

  • Hizmetler: Türk Hamamı, Kuru ve Buharlı Sauna, Masaj, Kese, Yüzme Havuzu, Jakuzi, Macera Duş, Tuz Odası
  • Rezervasyon: (0312) 280 39 39
  • Kapalı Olduğu Günler: Her Gün Açık
  • Çalışma Saatleri: 7/24
  • Adres: Altay, Söğüt Cd. No:12, 06874 Etimesgut/Ankara

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.