Kaplan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Sevdiğiniz kişinin kişilik analizlerini sadece çok kullanılan batılı astrolojilere bakarak yapmayınız. Çin astrolojisi de oldukça köklü. Çin astrolojisine göre Kaplan burcu kadınının özellikleri nelerdir ve Kaplan burcu kadını nelerden hoşlanır?
Kaplan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Kaplan Burcu Kadını

Çin astrolojisi, temeli ay hareketleriyle Güney- Ay devir ilişkisine dayanmaktadır. Bu bakımdan Çin astroloji, batıdaki astrolojiye göre farklılık göstermektedir. 12 hayvan takvimi olarak bilinen Çin takvimi, Çinlilerin manevi yaşamlarında ve kişinin kaderinde oldukça öneme sahiptir.

Her 12 yılda bir devir değiştirir. Örneğin 2016 Maymun yılı iken bir sonraki 12 sene yani 2028 yılında Maymun yılı yaşanacaktır. Yılınıza bakarak Çin Astrolojisinde hangi burç olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Sizler için kaplan burcu kadını aşk hayatı, kaplan burcu kadını cinsel hayatı, kaplan burcu kadını sosyal hayatı, kaplan burcu evlilik hayatı, çin astrolojisi kaplan burcu, çin burcu kaplan gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Kaplan Burcunun Saatleri: 03.00 – 05.00

Kaplan Burcunun Yönü: Doğu – kuzeydoğu

Kaplan Burcunun Mevsimi: İlkbahar

Kaplan Burcunun Ayı: Şubat

Kaplan Burcunun Elementi: Odun

Kaplan Burcunun Çiçeği: Karanfil

Şifalı Bitkiniz: Karanfil

Kaplan Burcunun Taşı: Safir

Kaplan Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Kaplan Burcunun Rengi: Yeşil

Kaplan Burcunun Eşiti: Kova burcu

Kaplan Burcunun Anlaştığı Burçlar: At, köpek, domuz

Kaplan Burcunun Kişiliği: Asi, bağımsız, pratik, öngörülemez, cesur, fevri, tutkulu, ihtiyatsız, insancıl, cömert, sevecen

Kaplan Burcunun Pozitif Yanları; Sevecen, neşeli, çekici, sıcak kalpli, yardımsever, çalışkan, bağımsız ve idealisttir.

Kaplan Burcunun Olumlu Yanları ise; sert, kızgın, dünyayı umursamayan, çılgınlık yapan, kavgacı, değişken, söz dinlemeyen ve asi biri olabilmeleridir.

kaplan-burcu-kadini.gif


Çin Astrolojisine Göre Kaplan Burcu Kadınının Genel Özellikleri

Kaplan burcu, Çin astrolojisinin kötü çocukları olarak tanımlanmaktadır. Fırtına gibidirler ancak sessiz ve sakin görünebilirler. Sıcak kalplidirler ama ürperti verirler. Tehlikeler karşısında oldukça cesurdurlar.

Hiç beklemediğiniz bir anda gizemli ortamlarda ılımlı ve yumuşak olurlar. Onun ne yaptığını kolay kolay kestiremezsiniz. En iyisi onu kendi haline bırakın, onu çözmeye çalışırsanız her an kafayı yiyebilirsiniz.

Oldukça değişkendir ve etrafındaki kişilere farklı mesajlar verir. Bu durumda farklı mesaj alan kişileri sinirlendirir ve güvensizlik ortamı yaratılır. Kaplan burcu kadınları hep aceleci ve yanlış kararlar verir. Bu özelliği onun kötü evlilikler yapmasına neden olur, sonucunda ise boşanır. Baskı altında çalışkan olsa da baskı kalktığında ise çalışmaktan vazgeçebilir

cin-astrolojisi3.jpg


Kaplan Burcu Kadınının Genel Özellikleri

Kaplan kadını, kendilerini zorlayan, güç işleri severler. Hayattaki en büyük düşmanı hayattaki olayların üzerine aşırı derecede gitmesi ve basit işler bile yaparken bu işlere duygularını katmasıdır.

Tutkusu o kadar fazladır ki ve kendini işlerine o kadar kaptırır ki ağaçlardan oluşan ormanı göremez. Çok çalışkan olması ve aşırı çalışması onun yıpranmasına neden olur. Zor yollarla işlerini yapmaya çalışır ve iş konusunda pek detaylı olmazlar.

Bundan dolayı iş yerinde fazla tutunamayabilirler. Çok açık sözlü olduğu ve dolaylı olarak nasıl konuşulduğunu bilmedikleri için kolaylıkla kurban edilebilirler. Çok fazla heyecan veren ortamlara katılmamalı ve koşuşturmalardan uzak olmalıdır.

kaplan-002.jpg


Kaplan Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Kaplan kadınları genel olarak bekardırlar, pek evlenme taraftarı değildirler. Evlilikleri uzun sürmez, kısa sürede bitebilir. Kaplan burcu kadınının dünyası hiç de sıkıcı değildir. Neşeli ve iyimser yapısı olması çevresindekilerin ona hayran olmasını sağlar.

Bağımsızlığına düşkün olan kaplan kadını, hiçbir sınırlamadan hoşlanmaz. İş durumlarında da cazibesini kullanmaktan geri durmaz. Anne olarak sorumluluk sahibidir.

kaplan-burcu-kadini-evlilik-hayati.gif


Kaplan Burcu Kadını Aşk Hayatı

Aşk hayatında erkekler tarafından sevilir ancak bağımsızlık doğrultusundaki aşırı uygulamalarıyla erkekleri çevresinden uzaklaştırabilir. Ancak romantik olması ve cinsel dürtüsünün fazla oluşu sevdiği kişiyi kendisine bağlaması konusunda oldukça etkili bir silahtır. 

Erkekleri baştan çıkarma konusunda adeta ustadırlar. Kadınsılığı çekici bir silah olarak görür. Orantılı vücudunu, sağlıklı cildini, seksi giyimini dikkat çekmeden birini etkilemek için kullanabilir.

kaplan-burcu-kadini-ask-hayati.jpeg


Kaplan Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Kova burcu kadını cinsel ilişkide acele etmeyi sevmez. Yavaş bir birlikteliği daha çok sever. Kova burcu kadını için cinsel hayat çok fazla önemli değildir. Kova burcu kadınının canı cinsel ilişki istediği zaman partnerine ilk adımını atmaktan çekinmez.

Kova burcu kadını cinsel hayatında, sadece bedeniyle ilgilenen bir partner ile birliktelik kurmak istemez. Cinsel ilişkide, hem akıl, hem de duygular önemlidir. Soğuk bir görünüme sahip olsa da yeterince uyarıldığında ateşli ve tutkulu birine dönüşebilir.


Kaplan Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Kaplan burcu kadını insancıl ve sempatik yapıdadır. Hayatındaki veya etrafındaki insanlara değer verir. Eğlenmeye, gezmeye, arkadaşlarıyla muhabbet etmeye bayılır.

Sevdiğiyle birlikte bu aktiviteleri yapmak ister. Kendisine karşı samimi davranmanız ve başta arkadaşmış gibi yaklaşmanız kendisinin hoşuna gider ve size yakınlaşmak ister.

kaplan-burcu-kadini-sosyal-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Kaplan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum