Kaplan Burcu Genel Özellikleri

Kova burcu Çin Astrolojisinde kaplan burcuna tesadüf eder. Kova burcu insanı Çin takvimine göre kaplan burcunun özelliklerini taşır? Çin Astrolojisine göre burcunuz kaplan mı? Peki kaplan burcunun özelliklerini merak ediyor musunuz? İşte, detaylar...
Kaplan Burcu Genel Özellikleri

Kaplan Burcu 

Burçlar hayatımızın içindedir ve gündelik yaşamda karşılaştığımız hemen her duruma verdiğimiz tepkilerle birebir alakalıdır. İnsanların içinde bulundukları duruma karşı oluşturdukları savunma mekanizmaları kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.

Astrologlar uzun süren araştırmalar neticesinde insanların doğum tarihlerinin davranışlarını, kişisel özelliklerini ve hayatlarının genelini yönlendirdiğini saptamıştır. Çin Astrolojisi de burçların insanların özellikleri üzerindeki etkilerini araştırmaktadır. Çin Astrolojisine göre kaplan burcu, bilinen kova burcunun eşitidir. Kaplan burcu ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Kaplan Burcunun Rengi: Yeşil

Kaplan Burcunun Uğurlu Sayısı: 7

Kaplan Burcunun Ayı: Şubat

Kaplan Burcunun Mevsimi: İlkbahar

Kaplan Burcunun Elementi: Odun

Kaplan Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Kaplan Burcunun Karşılığı: Kova Burcu

Kaplan Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: At, Köpek, Domuz

Kaplan Burcunun Özellikleri: Dik kafalı, pratik, cesur, sinirli, sevecen, hümanist, korkusuz

kaplan-burcu .gif


Çin Astrolojisine Göre Kaplan Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Kaplan burcu kişisi tek başına dünyayı çekip çevirebilecek kadar dirayetli ve kuvvetlidir. Büyük çalışmalar içerisinde olmaktan, insanları doğruya yönlendirmekten ve kitleleri yönetmekten haz duyar. Kaplan burcu kişisi dikkatleri üstüne toplamayı çok sever.  

Kaplan insanının tepkilerini, niyetlerini ve hedeflerini önceden kestirebilmek hemen hemen imkansızdır. Bu burca mensup olan bireyler yaşamı bir oyun olarak algıladıklarından riske girmekten, yeni yollar denemekten ve değişik metodlar uygulamaktan geri durmazlar. Gözü pek olan kaplan burcu kişisi yasak ve kural nedir bilmez ve ancak kendi prestijleri ile yaşar. Yakınlarına ve en çok değer verdiği kişilere bile nedensiz yere kin besleyebilir. Kaplan burcu insanı yapıcı veya yıkıcı hiçbir eleştiriye tahammül edemez.

Bu burca mensup olanlar asil karakterlidir. Eliaçık ve koruyucu bir karaktere sahiptirler. Haksızlığa tahammülleri yoktur ve hiç tanımadıkları bir insanın dahi hakkına tecavüz edilmesine göz yummazlar. Genel olarak kaplan insanı hümanist ve iyi niyetlidir. Yaşamının iyi gideceğini ve er ya da geç işlerinin düzeleceğini uman kaplan burcu kişisi, risk almaktan geri durmadığı için büyük sorunlar ve hüsranlar yaşayabilir.

kaplan-burcu-genel-ozellikleri-001.jpg


Kaplan Burcunun Kişisel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre kaplan yılında doğanlar kısmetli insanlardır. Umulmadık davranışlarda bulunurlar ve son derece cesaretlidirler. Kaplan burcu mensuplarının yanında sıkılmazsınız ve her zaman yüzünüz güler. Zaman zaman fevri davranışlar da sergileyen kaplan kişisi, yeri geldiğinde gönül almasını da bilir. 

Kaplan burcu bireyi sonunu düşünmeden acele kararlar verebilir. Çin Astrolojisine göre kaplan burcu kişisinin özelliklerinden biri de yoğun istek ve arzularının akımına kapılırlar. Bundan ötürü de içinde bulundukları olaylara sebebiyet veren reel şeylere nötr şekilde yaklaşırlar. Bu kişilerin en olumlu yönleri ise temiz bir kalbe sahip olmalarıdır. Diğer insanların taleplerine hoşgörülü bir yaklaşım içinde olurlar. En kötü tarafları ise egoist olmaları, etrafındakilere ve sevdiklerine karşı tutarsız davranışlar sergilemeleridir.

kaplan-burcu-genel-ozellikleri.jpg


Kaplan Burcunun Duygusal Yaşamı

Kaplan burcu insanı kuvvetli duygusal mizaca ve güçlü cinsel eğilime sahiptirler. Kaplan burcu kişisi bayan veya erkek, fark olmadan, yaşamının belirli dönemlerinde seksual ihtiyaçlarını gidermeye yönelik ilişkiler içerisinde olabilir. İlerleyen yıllarda sakinleşen ve durulan kaplanlar, hayat arkadaşlarının saadetine daha çok özen göstermeye başlarlar. Mükemmel sürprizlerle ilişkilerindeki heyecanı artıran kaplanlar, partnerlerini heyecanlandırmak için deli dolu planlar yapabilir. 

Kaplan yılı doğumlular için en az mutluluk getirecek ortaklık, Maymun yılı doğumlulardır. Bu iki kişilik paylaşacak çok az şey bulur. Kaplan kişiliğinin uzun süreli beraberlik kuracağı kişiler At ve köpek yılında doğanlardır. Keza Ejderha ve Domuz yılında doğmuş olanlarla da berberlikleri mümkündür. Karşılıklı fedakarlık sağlandığı takdirde öteki sembollerle de yaşamaları olasıdır.

kaplan-burcunun-duygusal-yasami.gif


Kaplan Burcu Sosyal Hayatı

Kaplan burcu insanı sosyal yaşantısında, dürüstlüğe çok önem verir. Etrafındaki insanların yalan söylemesine tahammül edemez. Kendisi gibi dürüst ve doğrucu insanlarla dostluk kurmayı tercih eder.

Oldukça yardımsever olan kaplan burcu insanı, dostunun başı sıkıştığında veya bir derdi olduğu zaman ona elinden geldiğince yardım eder. Arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle eğlenceli vakit geçirmeyi çok sever. Etrafına neşe saçar, deli dolu bir yaşantısı vardır.

kaplan-burcu-sosyal-hayati.jpg


Kaplan Burcu Aşk Hayatı

Kaplan burcu insanı, gizemli ve suskun bireylerden hoşlanır. Kaplan burcu insanının birlikte olacağı insan gizemli olması gerekir. Merak uyandırmayan insanlar bir süre sonra kaplan burcu insanı için sıradanlaşacaktır.

Kaplan burcu insanı sevdiği insanla beraber sürekli farklı yerleri gezmek farklı şeylerle ilgilenmek, değişik şeyler yapmak ister. İç dünyasında çok fazla duygusal olan kaplan burcu insanı, duygusallığını kolay kolay dışa vurmaz.

kaplan-burcu-ask-hayati.jpg


Kaplan Burcu Cinsel Hayatı

Kaplan burcu insanı özgürlüğüne ve farklılığa düşkün olduğundan dolayı hep aynı kişiyle cinsel ilişkiye girmek ona göre değildir. Tek gecelik ilişkilere daha yatkın olan kaplan burcu insanı farklı deneyimler ister.

Kaplan burcu insanı cinsel ilişkide yavaş yavaş ilerlemeyi sever. İlgi çekici bir fizik yapısı vardır. Birisiyle ilişkiye girmek için fiziğini kullanmaktan çekinmez ve ilk adımı kendisi atar.

kaplan-burcu-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Kaplan Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum