Rüyada Tavuk Görmek - Çiğ Tavuk Görmenin Tabiri Nedir?

En değerli rüya yorumları bu yazımızda yer alıyor. Anlaşılır ve net görüşleri bir araya getirdik. İşte rüyada tavuk görmenin rüya tabirleri ve yorumları...
Rüyada Tavuk Görmek - Çiğ Tavuk Görmenin Tabiri Nedir?

Rüyada Tavuk Görmek

Geçici can sıkıntısına yorulur. Rüyasında tavuk gören kimse için işlerinin bir süre istediği gibi gitmeyeceğine delalettir. Bazı sıkıntılar yaşayacağına fakat bu sıkıntıların geçici olacağına delalet etmektedir. Sorunların zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur. Sahip olunan şeylerin değerini bilmeye işaret eder.

Rüyada Tavuk Görmek

Rüyada Beyaz Tavuk Görmek

Rüyasında beyaz tavuk görmek kişinin, daha önceden konuşmadığı ve küs olduğu biri ile yeniden arasının düzeleceğine, bu durumun iki taraf içinde hayırlı olacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada beyaz tavuk görmek, rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceği manasına da gelmektedir. Rüyada beyaz tavuk görmek, kişinin gayreti elden bırakmadığı sürece mutlu son onu beklemektedir. Ufak tefek eksikler olsa da sonuç istediğine yakın olacağına delalet eder.

Rüyada Pişmiş Tavuk Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada pişmiş tavuk görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alacağına, sabrettiği sürece daima istediğinin olacağı anlamına gelir. Rüyada pişmiş tavuk görmek, kişinin sağlıklı beslenmesi sonucu uzun bir ömre sahi olacağına, geri kalan hayatının mutluluk ve huzur içerisinde geçeceğine yorumlanır.

Rüyada Çiğ Tavuk Görmek

Rüyada çiğ tavuk görmek, rüya sahibinin önündeki engellerin yok olacağına yorumlanır. Başarısının yükseleceğine, kazancının büyük miktarda artacağına delalettir. Hayatında zor günlerin sonra ereceğine rivayet etmektedir. Aynı zamanda bol kazanç demektir. Hayırlı işlere girişileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Tavuk Saldırması

Rüya sahibinin rüyasında tavuk saldırdığını görmesi kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyada tavuk saldırması, kişinin iş hayatında veya günlük yaşantısında büyük bir haksızlığa uğrayacağına, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına, bu haksızlığın üstesinden gelmek için elinden geleni yapacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Hasta Tavuk Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan değerlendirmelere göre rüyada hasta tavuk görmek, kişinin çevresinde kindar ve kıskanç insanların bulunacağına, bu insanlardan uzak durması gerekeceğine delalet eder. Rüyada hasta tavuk görmek, düşman manasına da gelir. Çok çalışarak rüya sahibinin düşmanlarını alt edeceğine, adeta herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Sarı Tavuk Görmek

Rüya tabirlerine göre rüyada sarı tavuk görmek, mal ve mülk manasına gelir. Rüya sahibinin sarı tavuk görmesi iş hayatında elde edeceği başarı anlamına da gelmektedir. Kimi rüya tabircisine göre ise rüyada sarı tavuk görmek, kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden ailesine yeteri kadar zaman ayıramayacağına, bu nedenle de huzursuz olacağına, uzun bir tatile çıkması gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Kahverengi Tavuk Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kahverengi tavuk görmesi kişinin, uzun bir aradan sonra hayatında bazı gelişmelerin olacağına, bu gelişmelerin aile bireylerini de etkileyeceğine delalet eder. Aynı zamanda bazı rüya tabircilerine göre rüyada kahverengi tavuk görmek, rüya sahibinin iş hayatında emeğinin karşılığını alacağına, mutlu ve huzur dolu olacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Tavuk Eti Görmek

Rüya tabirlerine göre rüyada tavuk eti görmek, kazanılacak olan mal ve mülk manasına gelir. Rüya sahibinin rüyasında tavuk eti görmesi, çok çalışıp hakkıyla kazanacağı parada başkalarının da gözü olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada Canlı Tavuk Görmek

Rüya sahibinin rüyasında canlı tavuk görmesi kişinin aşk hayatının bazı gelişmelere şahit olacağı anlamına gelir. Rüyada canlı tavuk görmek, aynı zamanda kişinin zor zamanında yanında olacak dostlarının değerini bilmesi gerekeceğine de rivayet eder.

Rüyada Tavuk Yumurtası Görmek

Rüyada tavuğun yumurtladığını gören kimsenin çocuğu olur. Kimi yorumculara göre bu çocuk erkek olacaktır. Rüya sahibinin rüyasında tavuk yumurtası görmesi, kişinin yakın zamanda müjdeli bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada Tavuk ve Civciv Görmek

Rüyada tavuk ve civciv gören rüya sahibinin zararlı bir alışkanlıktan kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişi eğer evliyse bebek sahibi olacağına delalet eder. Rüyayı gören rüya sahibi bekar ise evlenip çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada Tavuk ve Horoz Görmek

Rüyada tavuk ve horoz gören kişinin, sıkıntılı durumlara gireceğine, kendisine yakışır işler yapıp maddi kazancını arttıracağına yorulur. Rüya sahibinin karşısına çıkan engelleri çok kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Rüyada Kızarmış Tavuk Görmek

Rüyada kızarmış tavuk görmek, rüya sahibinin ailesiyle arasının bozulacağına işarettir. Rüya yorumcularına göre rüyada kızarmış tavuk görmek, maddi sıkıntıya ve yaşanacak sıkıntılı günlere delalet etmektedir.

Rüyada Tavuk Sürüsü Görmek

Rüyada tavuk sürüsü görmek, hayırlı işlere girmeye, kendi işini kurup maddi kazancını arttırmaya alamet eder. Rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada Pişmiş Tavuk Eti Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pişmiş tavuk eti görmesi beklemediği kadar garip bir olayla karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Kişinin hayırlı bir olay yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Gurk Tavuk Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gurk tavuk görmesi kişinin aile hayatında bazı sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder. Rüyada gurk tavuk görmek aynı zamanda çeşitli hastalıkların habercisidir. Rüya sahibinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Kesilmiş Tavuk Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kesilmiş tavuk görmek, rüya sahibinin sahip olduklarının değerini bilip hayatına öyle devam etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada kesilmiş tavuk görmek, iş hayatında kazanılacak olan saygı değer makam demektir.

Rüyada Tavuk Eti Yediğini Görmek

Rüyada tavuk eti yediğini görmek şifa bulmak manasına gelir. Hasta kimse rüyayı görürse iyileşir. Sağlıklı kimse için rüyada tavuk kesmek ve yemek hastalık demektir. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada tavuk eti yemek, kişinin uzun süreli ve yorucu iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada Horoz Tavuk Görmek

Rüya sahibinin rüyasında horoz tavuk görmesi kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına, ailesinin bu ilişkiyi destekleyeceğine delalet eder. Rüyada horoz tavuk görmek, aynı zamanda kazanılacak olan başarı ve para manasına da gelir.

Rüyada Kırmızı Tavuk Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kırmızı tavuk görmek, rüya sahibinin aşk hayatında yeni bir heyecana başlayacağına, eski stresli günleri geride bırakarak adeta hayatına yeni bir sayfa açacağına delalet eder. Rüyada kırmızı tavuk görmek, kişinin sabretmesi sonucu istediklerinin zaman içerisinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada Beyaz Tavuk Görmek

Beyaz tavuk hayırlı kadın demektir. Bu kadın eşiniz de olabilir, tanıdığınız ve çok sevdiğiniz kimse de olabilir. Rüya sahibinin rüyasında beyaz tavuk görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada Siyah Tavuk Görmek

Rüyada siyah tavuk görmek, sevgili demektir. Bekar kimse için sevgilisini işaret eder. Evli kimse için karşısına çıkacak ve kafa karıştıracak bir insandan bahsedilir. Kişi evliyse bu rüya onun için ayrılmaya yorulur.

Rüyada Horoz Görmek

Rüyada horoz görmek, bolluk ve zenginlik manalarına gelir. Kişinin iş hayatında başarılı birisi olacağına, toplumda saygı göreceğine, herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada horoz görmek, elde edilecek olan mal ve mülk sahibi anlamına gelmektedir.

Rüyada Civciv Görmek

Rüyada civciv görmek bir grup insana emir vereceğiniz ya da bir topluluğu yöneteceğiniz manasına gelir. Rüyada civciv görmek, kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Tavuk Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavuk yumurtası görmesinin anlamı, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Tavuk Kanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavuk kanı görmesi çok büyük sıkıntılara sokan bir durumdan kurtulmak için bazı adımlar atacağına ve ardından çok sevdiği bir kişi ile kendi işini kuracağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Tavuk Taşlığı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavuk taşlığı görmesi engellerin aşılması konusunda yardım edecek bir kişinin varlığına yorulmaktadır. Çıkılacak olan yolda birçok kişinin yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada Tavuk Ayağı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavuk ayağı görmesi maddi olarak çok iyi bir duruma gelineceği, zenginliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada Kuluçkaya Yatan Tavuk Görmek

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek evli kişiler için çocuk sahibi olmak demektir.

Rüyada Tavuk Çorbası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavuk çorbası görmesi rahatsızlık yüzünden sorunlu bir işin tıkır tıkır işleyeceğine yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında tavuk çorbası görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada Tavuk Boku Temizlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavuk boku temizlediğini görmesi, kişinin yaşanan işsizliğin sona ereceğine delalet eder. Kişinin rüyasında tavuk boku temizlediğini görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağı anlamına gelir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Horoz GörmekRüyada Yumurta Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum