Rüyada Minyatür Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada minyatür görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında minyatür resimler gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada minyatür bebek görmenin anlamını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Minyatür Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Minyatür Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada minyatür görmek, rüya sahibinin çok duygusal bir insan olduğuna yorulur. Bazı tabircilere göre rüyasında minyatür resim gören kimseler, kederlendiklerinde, bir filmin duygusal yerinde, kırıcı sözlere maruz kaldıklarında ağlayabilecek kadar duygusaldırlar. Kimi rüya tabircilerine göre ise rüyada görülen minyatür rüyayı gören kişinin zevk sahibi biri olarak etrafındakilerden övgü alacağına delalet etmektedir.

Rüyada minyatür bebek görmek ise çile çekerek elde edilen mülke, savaşarak kazanılan güzel bir geleceğe, yakınında yardım alarak onurlanmaya ve zahmet çekerek kazandığı paraya delalet eder. Kimi rüya yorumcuları ise rüyada görülen minyatür bebeği rüya sahibinin kendisine kin besleyen kimseden emin olması, gizli kalması gereken bilgilerinin açığa çıkacağı, mutluluğu yitireceği ve ticari zararlar yaşayarak iflas edeceği şeklinde yorumlamaktadır.


Rüyada Minyatür Ev Görmek

Rüyada minyatür ev görmek, kişinin uzun bir ömre sahip olacağı anlamına gelir.


Rüyada Minyatür Bebek Görmek

Rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşeceğine yorulur.


ruyada-minyatur-gormek-.jpg

Rüyada minyatür görmek, kişinin yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağı demektir. Rüya sahibinin kırgın olduğu bir kişi ile barışacağı anlamına gelir.


Rüyada Minyatür Cami Görmek

Kişinin rüyasında minyatür cami görmesi, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet eder.


Rüyada Minyatür Kabe Görmek

Rüyada minyatür kabe görmek, kişinin dert ve sıkıntıların kısa zaman içerisinde biteceğine alamettir.


Rüyada Minyatür İnsan Görmek

Rüya sahibinin hanesinde bolluk ve bereketin daim olacağına rivayet eder.


Rüyada Minyatür Uçak Görmek

Rüya sahibinin ufkunun genişliği ve yeteneklerini geliştirmesi sonucunda hep hayalini kurduğu o hayata kavuşacağı anlamına gelir.


Rüyada Minyatür Gemi Görmek

Rüyada minyatür gemi görmek, kişinin ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.


Rüyada Minyatür Yılan Görmek

Kişinin zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edeceği demektir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.