Rüyada Tavus Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavus kuşu görmenin tabiri burada. Rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulacaksınız.
Rüyada Tavus Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tavus Kuşu Görmek

Şans ve kısmet demektir. Rüya sahibinin özellikle son zamanlarda şansının yaver gideceğine, bu duruma kendisinin de şaşıracağına delalet etmektedir. Ailesiyle bağları güçlenecek ve ileride onları gururlandıracaktır. Huzur ve sevinç dolu bir evlilik hayatına işaret eder. Güzel, anlayışlı, ılımlı ve saygılı bir eşe yorumlanmaktadır.

Rüyada Tavus Kuşu Görmek

Rüyada Beyaz Tavus Kuşu Görmek

Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, ailesiyle birlikte huzurlu olacağına delalet eder. Rüyada görülen beyaz tavus kuşu, kazanılacak olan paranın da habercisidir. Özellikle tavus kuşunun beyaz olması rüyayı daha da bereketli kılar. Kişi içini ferah tutmalıdır.

Rüyada Mavi Tavus Kuşu Görmek

Rüyada görülen mavi tavus kuşu şans demektir. Kişi hayatında var olan sıkıntılarından kurtulacaktır fakat bu durum pek de kolay olamayacaktır. Rüyada görülen mavi tavus kuşu aynı zamanda kazanılacak olan dostlukların da habercisidir. Rüya sahibi pek çok yeni ortama girecek ve yeni arkadaşlıklar edinecektir.

Rüyada Tavus Kuşu Kanadı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada tavus kuşu kanadı görmek, kişinin hayatında elde edeceği malın ve mülkün değerini bilmesi gerekeceğine, yakın akrabalarının bu malda göz olabileceğine rivayet etmektedir. Rüyada tavus kuşu kanadı görmek, rüya sahibinin elde edeceği saygı değer makama ve hayırlı dostlara yorumlanmaktadır.

Rüyada Tavus Kuşu Yavrusu Görmek

Rüya sahibinin hayatında var olan sıkıntıların sona ereceğine, uzun soluklu iş hayatından bunalacağına, ailesi ile birlikte uzun bir tatile çıkacağına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında tavus kuşu yavrusu görmesi kişinin isyan etmemesi gerekeceğine, şükretmesi sonucunda isteklerinin zaman içerisinde yerine geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Kırmızı Tavus Kuşu Görmek

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek, kişinin ailesi ile birlikte huzur dolu bir yaşam içerisinde olacağına delalet eder. Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek, rüya sahibinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına, saygı değer bir işe sahip olacağına yorumlanır. Tavus kırmızı kuşu görmek kimi yorumculara göre zengin, alımlı ve güzel kadındır. Kimisine göre kısmet demektir. Kimisine göre ise aldatıcı kimsedir. Görüntüsüyle göz boyayan fakat aslı kötü olan kimse anlamına gelir.

Rüyada Tavus Kuşu Eti Yediğini Görmek

Tavus kuşu yediğini gören kimse mirasa konar. Bu mirasın eşi tarafından geleceği rivayet edilir. Rüya sahibinin rüyasında tavus kuşu eti yediğini görmesi, kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada Dişi Tavus Kuşu Görmek

Dişi tavus kuşu huysuz bir kadındır. Bu kadın evliyseniz eşinizle aranızın açılmasına sebep olabilir. Aynı zamanda rüya sahibinin rüyasında dişi tavus kuşu görmesi uzun soluklu iş hayatında bunalacağına, bu nedenle de tatile çıkması gerekeceğine, aile bireyleri ile arasının daima iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Tavus Kuşu Yumurtası Görmek

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek, erkek çocuk manasına gelir. Kimi yorumcuya göre tavus kuşu yumurtası yahut tavus kuşu yavrusu görmek çocuklarının neden olacağı olay sebebiyle maddi kayıp yaşanacağı manasına gelir.

Rüyada Erkek Tavus Kuşu Görmek

Rüyasında erkek tavus kuşu gören rüya sahibinin makamı yüksek olan bir kişi tarafında korunacağına, onun sayesinde hayatının daha da güzel bir hale geleceğine, her işinin çabucak hallolacağına delalet eder.

Rüyada Tavus Kuşu Aldığını Görmek

Tavuk kuşu aldığını görmek ya da rüyada tavus kuşu beslemek kibir demektir. Kişinin rüyasında tavus kuşu aldığını görmesi, rüya sahibinin etrafındakilere karşı tepeden baktığını ve bu duruma dikkat etmesi gerektiğini gösterir.

Rüyada Tavus Kuşu Öldürdüğünü Görmek

Tavus kuşunu öldüren kimsenin hanımıyla arası bozulur ya da hanımı vefat eder denir. Bekar kimse için öldürülen tavus kuşu işsiz kalmak demektir. Rüya sahibinin rüyasında tavus kuşu öldürdüğünü görmesi, kişinin iş hayatında sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada Tavus Kuşu Tüyü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavus kuşu tüyü görmesi zenginlik mal ve mülkünün artacağına, gelirinin artacağına, geçimini çok kolay bir şekilde sağlayacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında tavus kuşu tüyü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada Tavus Kuşu Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavus kuşu yumurtası görmesi bir kişi üzerinden mal mülk sahibi olacağına, zahmetsiz zenginliğe kavuşacağına rivayet edilmektedir. Kişinin rüyasında tavus kuşu yumurtası görmesi, rüya sahibinin kazancının günden güne artacağı anlamına gelir.

Rüyada Tavus Kuşunun Uçtuğunu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada tavus kuşunun uçtuğunu gören kişinin elinde bulunan malının birkaçını kaybedeceğine, maddi manevi zarara gireceğine yorumlanır.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Kuş GörmekRüyada Muhabbet Kuşu Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum