Falda Kartal Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kartal görmek ne demek? Falında kartal çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kartal neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kartal Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Kartal Görmenin Anlamı

Falda kartal görmek, öncelikle kartal bir kuş türü olduğu için haberci manasına gelir lakin normal kuşlardan farklı olarak yırtıcı bir kuş olması sebebiyle çoğu falcı bu yüzden pek hayırlı  yorumlamaz. Falda çıkan kartal için nankör ve gaddar kimse yorumu yapılır. Zarar görebileceğiniz rakip ya da düşman rivayet edilir.

Kimi falcıya göre falda kartal çıkması, risk demektir. Bir işe kalkışmışsanız veya kafanızda planladığınız şeyi uygulamaya koymayı düşünüyorsanız tekrar düşünmenizde yarar vardır çünkü yapacağınız ufak bir hatanın bedeli ağır olabilir. Gözden kaçırdığınız ya da atladığınız bir şey var mı kontrol etmeniz faydanıza olacaktır.

Bir takım falcılar için kahve falında kartal görmek, devletten gelecek üzücü bir gelişmeye işarettir. Hakkınızda yapılacak asılsız suçlamalara maruz kalabilir ve ceza ödeyebilirsiniz. Bu olumsuzluğun devletten gelmesi kişinin çaresiz olacağına da yorumlanır. Göz göre göre bir miktar para kaybedeceksiniz ve buna engel olamayacaksınız diye rivayet edilir.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda kartal çıkması, kartalın kuş olması sebebiyle haberdir denir fakat kötü haber getirir diye yorumlanır. Yukarıda bahsettiğimiz üzere nankör kimse, size tuzak kurma ya da arkanızdan oyun çevirme niyetindedir fakat bu oyundan haberiniz olacaktır. Önleminizi aldığınız takdirde sizi gafil avlamaya çalışırken kendisi yem olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.