Ejderha Burcu Genel Özellikleri

Ejderha burcu bilinen koç burcuna isabet eder. Çin astrolojisine göre koç burcu mensupları ejderha burcuna sahiptir. Peki, ejderha burcu insanı nasıl olur? Yazımızda ejderha burcunun genel özelliklerini ve diğer merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.
Ejderha Burcu Genel Özellikleri

Ejderha Burcu

Astroloji, insanların geleceği ile ilgili günlük, haftalık ya da yıllık olarak ipuçlarını içeren ve şahsi özellikleri hakkında fikir veren bir falcılık türüdür. Bilinenin aksine eski devirlerde kullanılan Çin Takvimi uygulamasına dayanan bir astroloji sistemi daha mevcuttur.

Batıdaki astrolojiye göre birçok farklılık gösteren Çin Astrolojisi Ay'ın devirleri ve Güneş ile Ay'ın gerçekleştirdiği kıpırdamalara göre hesaplanır. Astrologlar bu hesaplamaların insanların davranışlarının üzerinde belirleyici rol oynadığını ifade etmektedir. Çin astrolojisine göre ejderha burcu olanlar burçlarının genel özelliklerini yazımızda bulabilirler.

Ejderha Burcunun Rengi: Yeşil - Turuncu

Ejderha Burcunun Uğurlu Sayısı: 2

Ejderha Burcunun Ayı: Mart

Ejderha Burcunun Mevsimi: İlkbahar

Ejderha Burcunun Elementi: Odun

Ejderha Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Ejderha Burcunun Karşılığı: Boğa Burcu

Ejderha Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Keçi, domuz

Ejderha Burcunun Özellikleri: Kimi zaman acımasız, güçlü, karizmatik, hırslı, toleranssız, soylu

ejderha-burcu.gif


Çin Astrolojisine Göre Ejderha Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Ejderha insanının özgüveni tamdır ve bulunduğu her yerde dikkat çekmeyi başarır. Liderlik vasıfları, insanları sevk ve idare etmeyi seven yapısı ile her zaman ipleri elinde tutar. Doğuştan gelen cezbedici görüntüsü ve çekiciliğiyle ejderha burcu kişisi çevresindekileri istediği şekilde yönlendirmekten geri durmaz.

İkileme düşmeden hızlıca karar verip uygulamaya koyan ejderha insanı etrafındakileri de ayağa kaldıran adeta onları dirilten bir dinamizme sahiptir. İnandığı ve elde etmek istediği şeyler uğrunda her şeyini verebilecek kadar kararlıdır.

Ejderha burcu insanı, kendisine karşı oldukça hoşgörülüdür ve yaptığı yanlışları önemsemediği için etrafındakilerin de aynı tavrı takınmasını bekler. Kendi hatalarını neredeyse hiç sorgulamayan ejderha kişisi kusursuz yaratıldığına inanmaktadır. Başkalarının hatası söz konusu olduğunda kendisine gösterdiği hoşgörüyü göstermez ve durumu unutarak affetmesi son derece zordur. 

Konfora ve harcama yapmaya çok fazla düşkün olan ejderhalar kendilerini her şeyin en iyisine layık gördüklerinden lüks mekanlara takılmayı ve marka giyinmeyi tercih ederler. İnsanların kendilerini fark etmesini ve hakkında iyi şeyler söylemesini arzulayan erderha insanı yalnızca gündemde kalmak için dahi harcama yapabilir.

ejderha-burcunun-ozellikleri.jpg


Ejderha Burcunun Kişisel Özellikleri

Ejderha yılında dünyaya gelen bireylerin pozitif özellikler taşıdığı bilinir. Bu kişiler büyük bir ihtirasa, limitsiz coşkuya ve çevresindekileri etkileme becerisine sahiptir. Kusursuz konuşma yetenekleri ve fiziki güçleri onlara bilenenlerin gücünü kırar. Bu yüzden ejderhalar istenmeyen düşmanlardır.

Ejderha çoğu zaman iyilikseverdir ve problemli hadiselere barışçıl şekilde yaklaşır. Dostluğu istense de bulunduğu ortamlarda etrafındakilerin hep kendi çizgisinden yürümesini bekler. Çizdiği yoldan ayrılmaz ve sonunda muvaffak olur. Bu burca mensup olan bireyler basitçe gelir elde eder ve harcama yapmaktan da geri durmaz. Nadir olarak heyecanlanır ve kaygı duyar. Bunun sebebiyse rakibinin kuvvetini tam olarak bilememesidir. Ejderha burcu bireyi yapabileceklerinin ve yeterliliklerinin bilincindedir. Becerilerini ve kuvvetini kontrollü olarak kullanabilirse neşeli ve muvaffak olur. 

ejderha-burcunun-sahsi-ozellikleri.jpg


Ejderha Burcu Sosyal Yaşamı

Bencil bir yapıya sahip olan ejderha insanı aslında acımayı bilir. Yakınlarına, sevdiklerine ve akrabalarına karşı son derece duyarlıdır. Önsezileri de güçlü olan ejderha burcu kişileri yardıma muhtaç insanlara el uzatarak kendi yüceliğinden duyduğu mutluluğun tadını çıkarır. 

Çok çekici, naif, nazik ve sosyaldir. Bu sebeple kimseye gereksinim duymasa da arkadaş edinmekte zorlanmaz. Kurduğu dostluklarda yalansız ve sadakatlidir. Yalana, iftiraya ve iki yüzlülüğe hiçbir şekilde tevazu göstermez. 

ejderha-burcunun-sosyal-hayati-001.jpg


Ejderha Burcu Duygusal Hayatı

Ejderha burcu insanında yaşamını tek başına idame ettirme arzusu vardır. Genç yaşlarda uzun soluklu sevgili hayatı yaşamaya yatkındır. Bu durum ejderha kişisinin erken yaşlarda ailesini kurarak çoluk-çocuğa karışma isteğiyle ilişkilendirilir. 

Erken yapılan izdivacın dengeli bir gelecek sağlayacağına inanan ejderha insanları kimi zaman da hayat boyu yalnız ve namuslu bir yaşamı benimseyebilir. 

ejderha-burcunun-duygusal-hayati.jpg


Ejderha Burcu Aşk Hayatı

Ejderha burcu insanı, aşk hayatında sadık olmayı seçer. Sevdiğine sadık olmak onun için oldukça önemlidir. Sevdiği kişiden de sadık olmasını bekler. Oldukça kıskançtır sevdiğini çok fazla kıskanır ama onu bunaltmaz. Mantığıyla hareket etmeyi sever.

Duygusaldır fakat bu yönünü etrafındaki insanlara benzetmez kendi içinde yaşar. Birlikte olduğu kişiyle eğlenceli vakit geçirmek, gezmek, dolaşmak ister. Ejderha burcu insanı keyfine çok düşkündür bu yüzden bazen buluşmalara geç kalabilir veya gelmemek için bahane üretebilir.

ejderha-burcu-ask-hayati.jpg


Ejderha Burcu Cinsel Hayatı

Ejderha burcu insanı, cinsel yaşantısında çekici bir yapıya sahiptir bu yüzden de partnerini kolay bir şekilde etkisi altına alabilir. Ejderha burcu insanı bir erkeği veya kadını elde etmek için tatlı dilini ve çekiciliğini öne sürer.

Cinsel ilişki olmayan birlikteliği sürdürmek ejderha burcu insanı için imkansızdır. Cinsel ilişki ejderha burcu insanı için oldukça önemlidir. Fantezi dünyası oldukça geniştir partneri ile düşüncelerini paylaşmaktan çekinmez.

ejderha-burcu-cinsel-hayati.gif

Önerilen İçerik; Ejderha Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.