En Popüler Xiaomi Ürünleri, Fiyatları ve Yorumları | 2024

Xiaomi'nin telefon harici çıkartmış olduğu akıllı cihazları sizler için inceledik. İşte Xiaomi'nin akıllı cihazları ve özellikleri hakkında bilgiler.
En Popüler Xiaomi Ürünleri, Fiyatları ve Yorumları | 2024

Xiaomi Marka Ürün Önerileri

Kalitesi ve kullanım kolaylığıyla teknoloji meraklılarını kendine çekmeyi başaran Xiaomi, birbirinden akıllı teknolojik ürünlerini uygun fiyata satmasıyla biliniyor. Bu yazımızda en çok tercih edilen Xiaomi akıllı cihaz modellerini listeledik.

En İyi Xiaomi Ürünleri Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1Xiaomi Mi Handheld 1C3 Farklı Mod10/9.9
2Xiaomi Mi Vacuum Mop ProUzun Kullanım Süresi10/10
3Mi Hava TemizleyiciOLED Dokunmatik Ekran10/9.7
4Xiaomi Elektrikli Scooter Pro 2Rahat Sürüş10/9.8
5Mi TV StickSmart TV10/9.8
6Mi Smart Band 5AMOLED Ekran10/9.9
7Xiaomi MiJia KettleUzaktan Kontrol10/9.8
8Xiaomi Mi Wifi ProGüçlü Bağlantı10/9.7
9Mi Home Security360 Derece Görüş10/9.8
10Mi Akıllı Kompakt ProjeksiyonHDR10 Desteği10/9.9
11Redmi Taşınabilir ŞarjHafif Tasarım10/9.7
12Xiaomi Mijia Smart HomeUzun Pil Ömrü10/10
13Mi Elektrikli Hava KompresörüDokunmatik Ekran10/9.8
14Xiaomi Mijia Tüy Toplama AletiGüçlü Emiş Gücü10/9.7
15Xiaomi Urevo U1 WalkingpadÇocuk Kilidi10/9.8
16Xiaomi Mi 2 Yağ ÖlçerHassas Değer10/9.9
17Mi Saç Kurutma MakinesiEtkili Performans10/9.7
18Xiaomi 70mai Mi DriveYer Kaplamayan Tasarım10/9.7
19Xiaomi Mi Band 4 Akıllı BileklikUzun Pil Ömrü10/9.9
20Xiaomi Mi Watch LiteSu Geçirmeyen Tasarım10/9.8
21Xiaomi AreoxParmak İzi Okuyucu10/9.7
22Xiaomi Mi Wifi Router 4Uyumluluk 10/9.8
23Xiaomi Mi Smart Bulb LiteRGB Renk10/9.9
24Xiaomi Mi Box S 4KAkıcı Kullanım10/9.7
25Xiaomi Mi Vacuum CleanerTaşınabilir Olması10/9.9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Ürünleri
 v

En İyi 25 Xiaomi Marka Ürün Tavsiyesi

En çok tercih edilen Xiaomi ürünlerini sizler için bir araya getirdik. Satış rekorları kıran Xiaomi ürünlerinin özellikleri hakkında bazı araştırmalar yaptık. Hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak en iyi Xiaomi ürünlerine mutlaka göz atmalısınız.

İşte en iyi Xiaomi ürünleri:

1. Xiaomi Mi Handheld 1C

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Handled Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Yenilenen tasarımı ile dikkat çeken Xiaomi Mi Handheld, yüksek emiş gücü ve uzun pil ömrü sayesinde süpürme işlemini basitleştirmiştir. Çoklu siklon ayırma teknolojisi, havayı en iyi şekilde taşıyarak süpürme işleminizi daha az enerjiyle yapmanızı sağlamaktadır. Bu siklon ayırma özelliği, tozları tutarak Hepa filtrenizi uzun süreler korumaktadır. İç kısımda yapılan sıcak hava aktarımı ise Xiaomi Mi Handheld’in motorunun çalışma sırasında performans kaybı yaşamasını önler. Ek olarak süpürgenin turbo, standart ve eco olmak üzere 3 farklı modu bulunmaktadır.

ARTILAREKSİLER
Uzun pil ömrü
3 farklı mod

Kullanıcı Yorumları

? İlk izlenimim gerçekten harika. yorumlardan yola çıkarak ufak bir araştırma yaptım. Ben de videolar izledim vs. şu dönemde fiyat performans açısından en doğru tercih buydu. 1 kedim var ve evi her gün süpürüyorum. Zemine bakınca çıplak gözle görünmeyen meğer ne çok tüy, kıl varmış hepsini görmüş oldum. Ayrıca süpürge kısmını oynar başlık yapmaları da kullanımı çok rahat hale getiriyor. Umuyorum uzun dönem bu memnuniyeti devam ettirir. Z*** T**.

? Bende anneme anneler günü hediyesi olması yanında hafifliği ile hayatını kolaylaştıracak olan bu makinadan aldım. Kendisi çok kullanışlı olduğunu ve rahat ettiğini belirtti. Diğer yorumlarda bahsedildiği gibi normal süpürgelerin kullanıldığı yerlerde tekrar kullanımda birçok tozu vb. çekilmesi gereken parçaları çok iyi derecede çekiyor. Sanki gelecekten çıkıp gelmiş. Tuna K.

2. Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Vacuum Mop Pro Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

60 dakika içerisinde tam kapasite şarj olabilen Xiaomi Mi Vacuum, tam 2 saat çalışma süresi sunmaktadır. Sahip olduğu geniş haznesi sayesinde cihazın toz kabını sürekli değiştirmek zorunda kalmazsınız. Bu robot süpürge akıllı navigasyon özelliği ile kendine bir rota oluşturur ve tüm evi temizler. Su haznesi sayesinde bu cihaz zorlu lekelere karşı devreye girerek temizliği kusursuzlaştırmaktadır. Engel aşma teknolojisi ise sizin görmediğiniz durumlarda bile kendi kendini kurtararak çalışmasına devam etmektedir. Ayrıca Xiaomi Mi Vacuum, batarya seviyesi %15'den aşağı indiği durumlarda otomatik olarak şarj ünitesine dönmektedir.

ARTILAREKSİLER
Kısa sürede tam şarjŞarj ünitesi bulamama sorunu
Uzun kullanım süresi
Otomatik şarj olabilme

Kullanıcı Yorumları

? Allah bütün ev hanımlarına nasip etsin rüya gibi. Benim engelli oğlum var onunla çok ilgilendiğim için süpürmeyi genelde erteliyorum tabii ki beden yorgun. Allah nasip etti yeğenim almış, anlattı bana robotu hemen aldık. Evim de çok büyük o kadar güzel süpürüyor. Biz bile her gün bütün odaları süpüremiyoruz ama o bir başladı mı her yeri süpürüyor. Hiç düşünmeyin siz de tanışın. Mintaze S.

? Siparişimin ikinci günü kargoya verildi ve iki günde de getirdi. Kargo sorunsuz teslim aldım. Kurulumu çok basit şarja takıp sonra çalıştırdım bütün evi gezdi düşük mod da haritalandırmanın %20 sini tamamladı şimdilik birkaç çalışmaya tamamlanır sanıyorum bu ayarda o kadar tozu pisliği nereden topladı çok şaşırdım güya tertemiz evim ilk deneme için benim gönlümü çaldı kendileri iyi ki almışım diyeceğim sonuna kadar sanırım. O** P**.

3. Mi Hava Temizleyici

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Ev havası içinde bakteri sayısını en aza indiren bu akıllı cihaz dakikada 6330 litre hava temizlemektedir. Gerçek HEPA filtresi sayesinde 0,3 mikrona kadar küçük parçacıkları %99,97 oranında etkili bir şekilde filtreleyen hava temizleyici, yüksek hassasiyetli lazer sensörüyle en hafif kirliliği kolayca algılamaktadır. OLED dokunmatik ekranı ve uygulama ile uzaktan bağlantısı sayesinde eve geldiğinizde temiz hava sizin için hazır olur. Ayrıca cihaz boyut olarak A4 kağıdı kadar yer kaplamaktadır.

ARTILAREKSİLER
OLED dokunmatik ekran
HEPA filtre
Küçük tasarım

Kullanıcı Yorumları

? Valla kronik alerji hastasıyım, ilk defa güne öksürmeden uyandım. Normalde yorum yazmam böyle yerlere ama alın rahatlayın diye yazıyorum. Xiaomi olmasa bu paralara bu aletleri alamazdık. Çetin Ç.

? Ürünü çalıştırmamla birlikte mutfaktan gelen yemek kokusunu hemen yok etti ve içerdeki havanın temizliğini hemen hissetmeye başladık. Ürünün çok hafif ve taşınabilir olması da çok iyi. Uygulamasını telefona indirip telefondan kontrol etmekte ayrıca süper. Merve P.

4. Xiaomi Elektrikli Scooter Pro 2

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Elektrikli Scooter
Aradığın
Fiyatı Gör

Yüksek performanslı motoru ile 45 km boyunca yolculuk yapabildiğiniz bu scooter, Bluetooth sayesinde onarım uyarıları gibi önemli bilgileri görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır. Tek bir düğme ile açma ve aydınlatma ayarı gibi özellikleri olan bu üründe 4 farklı mod vardır. Bunlar ECO, standart, hız ve spor modlarıdır. Panelde kalan şarjı ve hız göstergesini görebildiğiniz scooter, pil ömrünü uzatmak için hızlanma sırasında kazandığı kinetik enerjiyi elektrik gücüne dönüştürüp depolamaktadır. Ayrıca ekstra güç için rejeneratif frenleme sistemi ile donatılan üründe bu sayede daha fazla yol kat edebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Tek düğme ile kullanımŞarj ünitesi bulamama sorunu
3 farklı sürüş modu

Kullanıcı Yorumları

? Özellikle eğimli yollarda kullanılacak ise performans çok iyi. Hız butonuna basıldığında hareket etmiyor siz başlangıç için normal scooter gibi kullanıyorsunuz harekete başlayınca elektrik desteği çalışıyor yaralanmaları önlemek için güzel bir güvenlik önlemi sonuç harika çok zevkli işlevsel. Kaan U.

? Ürünü anlatmaya gerek yok. Şehir içi, sahilde veya bisiklet yollarında çok keyifli sürmesi. Pro versiyonunu tercih ettim çünkü eğimli yolları rahat çıkma ve uzun pil ömrü önemli. Ayrıca tasarım olarak da normalinden daha iyi. Nur D.

5. Mi TV Stick

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Tv Stick
Aradığın
Fiyatı Gör

30 gram ağırlığından daha hafif olan bu akıllı TV dönüştürücüsü kolayca cebe girecek şekilde tasarlanmıştır. Cihaz, herhangi bir TV, HDMI girişi bulunan monitör veya projektörü akıllı hale getirmektedir. Favori yayın uygulamalarını destekleyen bu ürün keyifli bir oyun deneyimi de sunmaktadır. Ek olarak telefonunuzdan, tabletinizden veya laptopunuzdan direkt olarak TV ekranınıza 1080p görüntü yansıtabildiğinizi belirtelim.

ARTILAREKSİLER
Küçük ve hafif tasarımKasma sorunları
Smart TV

Kullanıcı Yorumları

? Ürün kurulumu basit, çalışması, hızı, kumanda hassasiyeti, hepsi beklediğimden çok daha iyi çıktı. Hiçbir özelliği olmayan televizyonum resmen Android televizyon oldu. Tuna Y.

? Tam beklediğim gibi Smart TV'de ne yapılabiliyorsa yapabiliyorum. Birde hızlı çalışıyor küçük olması da avantaj. Adaptörü kullanmama gerek kalmadı. Projeksiyonun USB portundan gücünü alabiliyor. USB 5v olandan. Aslı Ş.

6. Mi Smart Band 5

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Samart Bileklik
Aradığın
Fiyatı Gör

Mi Smart Band 5, günlük yaşantınızı fazlasıyla takip etmektedir. AMOLED ekranı 1.1 inç büyüklüğünde olan cihaz Multi Touch özelliğine sahiptir. Xiaomi kendi zevkinize göre kayış seçimi sunmaktadır. 11 adet profesyonel spor modu olan bu bileklikte kalp atışı, uyku düzeni ve sağlık durumunuz hakkında bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca Mi Fit uygulaması üzerinden sağlık durumunuzu öğrenebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
AMOLED ekran
Spor modları
Uzun pil ömrü

Kullanıcı Yorumları

? İlk akıllı bilekliğim, çok doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Büyüklüğü ideal. Dokunmatiği yeteri düzeyde hassas. Şarjı 14 gün deniyor. Ürün elime ulaştığı gün %20 civarında azaldı ama sürekli uğraştığımdan oldu :D Tam şarj ettim henüz 7 gün oldu ve şu an %66 şarjım var ve kolumdan neredeyse hiç çıkarmadım. Xiaomi ile tanıştığım günden beri hiçbir pişmanlık yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz memnunum. Sema K.

? Bilekte çok hoş ve zarif duruyor, Apple Watch gibi spor yaparken rahatsız etmiyor. Kesinlikle spor yapanlar için bileklik öneriyorum. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Güliz A.

7. Xiaomi MiJia Kettle

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mijia Kettle
Aradığın
Fiyatı Gör

Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama sayesinde bu cihazı kolayca kontrol edebilir ve istediğiniz sıcaklık seviyesini ayarlayarak su ısıtma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu termostat özelliği içerisinde yer alan suyu 12 saat boyunca sıcak tutabilmektedir. Hızlı su ısıtma teknolojili Xiaomi Mijia, sahip olduğu bu özellik ile diğer Kettle modellerinden bir adım öne çıkmaktadır. Ayrıca bu su ısıtıcısında akıllı derece kontrolü ve özel güvenlik sistemi bulunmaktadır. Böylelikle su ısıtırken istenmeyen durumların önüne geçilmektedir.

ARTILAREKSİLER
Uzaktan kontrolYüksek ses seviyesi
Sıcak tutabilme

Kullanıcı Yorumları

? Ürün oldukça pratik ve kullanışlı. Bluetooth ile telefonunuzdaki uygulamaya bağlıyorsunuz. Kullanımı da basit. Üzerinde iki buton var. Birisi ile suyu kaynatıyor, ötekisi ile suyu istediğiniz ısıda tutmasını sağlıyorsunuz. Haşlak su sevmeyen, çay içmek için yarım saat benim gibi çayın soğumasını bekleyen birisi iseniz tam size göre. Kettle suyu istediğiniz sıcaklığa getirebiliyor ve bu sıcaklığı saatlerce koruyabiliyor. Garanti durumunda ne yapacağız onu bilmiyorum sadece. A** B**.

? Ürün Sadece suyu kaynatmasın ben başka sıcaklıkları da kullanayım derseniz süper, gecenin bir yarısı uykunun ortasında mama hazırlamak için yataktan kalkıp 40 derece su hazırlamak eziyet hem telefondan kontrol edebilmek hem de 12 saate kadar suyu istediğiniz derecede koruyabilmek güzel. Alpaslan Ç.

8. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Sinyal Yakınlaştırıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Eğer ev içerisinde zayıf bağlantı sorunu yaşıyorsanız bu ürün tam size göre. İnternetinizin zayıf kaldığı odaların yakınlarına kurabileceğiniz Xiaomi Mi Wifi Pro, sizlere yüksek hızda internet deneyimi sunmaktadır. Ek olarak Mi Home uygulamasını indirerek birkaç adımda hazır hale gelen bu ürünü kurmak oldukça basit. Ayrıca Xiaomi Mi Wifi Pro, 64 kişiye kadar destek vermektedir. Böylelikle kalabalık ailelerin düşük hız sorunu ortadan kalkmaktadır.

ARTILAREKSİLER
Güçlü bağlantı
64 kişiye sinyal verebilme

Kullanıcı Yorumları

? Araya hafta sonu girmesi nedeniyle birkaç gün geç geldi. Ürün sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı. Ürünün yanında çevirici geldi fakat ürün zaten Türkiye'de kullanmaya uygun prizliydi. Kurulumda ilk önce cihazı modeme yaklaştırmam gerekti fakat kurulum tamamlandıktan sonra konumunda prize taktım ve sorunsuz çalışmaya başladı. Modemimde aldığım hızın aynı hızı bu cihazla da aldım. Alacaklar için tavsiye ederim ayrıca alırken evinizin ölçüsü, duvar kalınlığı, duvarların türü ve betonu gibi şeyler çekim gücünü etkiliyor bunu da unutmayın. Barış K.

? Ürün güzel paketlenmiş ve kargo gerçekten hızlıydı içinden kurulum için Türkçe kılavuzu da çıktı anında kurdum evim modeme 100mt ve evden yüzde 3 lük bir çekim gücüyle harikalar yaratıyor çok hızlı giriyor her şeye almak isteyenler gönül rahatlığıyla hiç tereddüt etmeden alabilirler kesinlikle tavsiye ediyorum satıcıya çok teşekkür ediyorum. Salih Y.

9. Mi Home Security Camera 360°

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Home Kamera
Aradığın
Fiyatı Gör

Evden çıkarken aklınız kalıyorsa bu akıllı cihaz tam size göre. İstediğiniz her an uygulama sayesinde evinizi kontrol edebilirsiniz. Kamera çift motoru sayesinde 360° yatay ve 96° dikey şekilde dönebilmektedir. Sessiz motoru sayesinde dönüş esnasında ses çıkartmayan bu cihaz düşük ışıkta üstün performans sunmaktadır. Artırılmış hassaslık ile geceleri düşük ışıkta net bir görüntü veren bu kamerayla video kaydedebilir, dilerseniz ailenizle uygulama içinden görüşebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
360 derece görüş
Yüksek kamera özellikleri

Kullanıcı Yorumları

? Ürün Xiaomi'nin tüm ürünleri gibi tasarım harikası. Malzeme kalitesi şahane. Kurulumun zor olduğu yorumları beni endişelendirmişti ama her şey 2 dakika içinde halloldu. Kamera gelmeden Mi Home uygulamasını kurup Mi Account'unuzu alın, hazır olsun. Kamerayı prize taktıktan sonra zaten kendisi bağlantı moduna geçiyor. Mi Home uygulamasını açınca bluetooth ile otomatik olarak kameraya bağlanıyor ve wifi şifresini girmenizi istiyor. Wifi şifresini girdikten sonra kamera kendisi wifi ağına bağlanıyor ve Mi home uygulamasından istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz. Başka bir cihazda aynı mi account'unu kullanabilir ya da başka mi account ile kamerayı paylaştırabilirsiniz. Özellikle gece görüntüsü kalitesi çok iyi. Çok çok memnun kaldığım için böyle uzun uzun anlatma ihtiyacı duydum. Fiyat/performans açısından bunun üzerine bir cihaz olacağını sanmıyorum. Düşünmeden alabilirsiniz. Selçuk Ş.

? Merhaba öncelikle yorumların hepsini okudum biraz tereddütlüydüm almakta urun gayet başarılı urunu iş yerim için aldım kurulum çok basit ara yüz tamamen Türkçe bölge olarak Türkiye seçim yaptım sorunsuz çalışıyor görüntü kalitesi gayet güzel önümüzdeki günlerde 2 adet daha almayı düşünüyorum herkese tavsiye ederim. Çağlar A.

10. Mi Akıllı Kompakt Projeksiyon

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Projeksiyon
Aradığın
Fiyatı Gör

Otomatik odaklama yaparak en net görüntüyü sunan bu ürün HDR10 desteği ile ışık ve gölge arasındaki farkı yükseltir. Böylelikle detayların zengin, nesnelerin daha gerçek olduğu bir görsel deneyim elde edersiniz. Cihaz çevre dostu ışık kaynağı kullanılmaktadır ve 30.000 saat kullanım sunmaktadır. Ayrıca Bluetooth'la kontrol ettiğiniz cihazın dahili hoparlörü vardır. Bu sayede ekstradan hoparlör almak zorunda kalmazsınız.

ARTILAREKSİLER
HDR10 desteği
Uzun kullanım ömrü

Kullanıcı Yorumları

? İyi ki almışım. Bir projeksiyonumun olması hayalimdi. Görüntü kalitesi güzel, ses kalitesi sanki sinemadaymış hissi veriyor. Youtube dan inceleme videolarına bakarken Türkçe dil seçeneği yok diye korkmuştum ama Mi BOX S 4k kullananlar bilir işletim sistemi menü görünümü aynı, NETFLİX yüklü daha birçok uygulama. İsmail P.

? Kalite ve ses mükemmel! Bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmezdim ama resmen sinema seyreder gibi, direkt duvara yansıtıp 200” lik bir ekranda sinema keyfi yapabilirsiniz, Netflix olması hele süper bir ayrıntı! Yaren U.

11. Redmi Taşınabilir Şarj Cihazı

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Taşınabilir Şarj Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hafif ve güçlü yapısıyla oldukça kullanışlı olan Redmi taşınabilir şarj cihazı, Lityum Polimer pilleri ile dikkat çekmektedir. Tüm akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz ürün 10000 mAh kapasiteye sahiptir. Bu powerbank sayesinde aynı anda 2 cihazın şarjını doldurabilirsiniz. Üzerinde yer alan LED göstergeleriyle ise ürünün şarj seviyesini takip edebilirsiniz. Ayrıca yüksek hızlı çıkışları telefonunuzu daha kısa sürede şarj etmenize yardımcı olacaktır.

ARTILAREKSİLER
Hafif tasarımYavaş şarj olması
LED gösterge

Kullanıcı Yorumları

? Ürün çok şık hiç kaba durmuyor. İçin den şarj kablosu çıkıyor ürün tr garantili. Ürünü sorgulattığımda ürünü ilk ben sorgulatmışım ve orijinal olduğu kanıtlandı. Hepinize öneriyorum 3 yıldız veren ürünün hakkını yiyordur 4 yıldız veren de ürünü kendi fiyatının 2 katı olan powerbenk'lerle kıyaslıyordur. S** A**.

? Ürün güzel. Mi serisindekine göre bir tık daha yavaş şarj ediyor (7 plus). Beklentimi karşıladı. İçinden kablo çıkıyor sandım ama çıkmıyor. Kaç defa dolduruyor bilmiyorum ama 3000 mah bataryayı 3 kere doldurması gerekiyor mantıken. Boyut olarak rahatsız etmiyor inceliği falan normal ikinci bir telefon gibi taşınıyor. Görünüşü güzel. Ş** T**.

12. Xiaomi Mijia Smart Home Hareket Sensörlü Gece Lambası

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mijia Gece Lambası
Aradığın
Fiyatı Gör

İstediğiniz alana yerleştirebileceğiniz bu ürünü dilerseniz el feneri olarak da kullanabilirsiniz. 360 derece dönebilme özelliği sayesinde oldukça kullanışlı olan bu cihazın hafif ve parlak olmak üzere 2 farklı derecesi bulunmaktadır. Düşük tüketim yapan ve 365 gün boyunca bitmeyen pil ömrü ile rahatça kullanacağınız bu gece lambası 120 derecelik geniş sensöre sahiptir. Bu sensörler, hareketi algılar ve cihazın çalışmasını sağlar. Aynı zamanda Xiaomi Mi Motion, sağlığa zararlı mavi ışık yaymamaktadır.

ARTILAREKSİLER
360 derece kullanımDüşük ışık
Uzun pil ömrü

Kullanıcı Yorumları

? Gayet başarılı hareket sensorlu pilli olması uzun sure çalışması gayet güzel. Arkası istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz kuvvetli mıknatısıyla sadece lambayı alabiliyorsunuz. Ledllerin iki kademesi var çok kuvvetli ışığı yok ama gece tuvalette yeterli ışığı sağlıyor. Ayrıca hareketsiz kalırsanız ledler sönüyor ve tekrar el kol sallaması yapmanız gerekiyor tabi ki. M** G**.

? Tasarımı ve pil ömrü çok iyi; kapı çerçeveniz metalse yapıştırmanıza gerek yok, mıknatıslı yuvası ile açıyı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. İlk birkaç gün nedense gün ışığı aldığı halde aktif hale geliyordu sonra düzeldi. Ayar düğmesi kasanın dışında olsa daha pratik olurmuş. Işık şiddeti düşük diyenler, bu ürünün kullanım amacını bir daha okusunlar derim. C** Y**.

13. Mi Taşınabilir Elektrikli Hava Kompresörü

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Hava Kompansetörü
Aradığın
Fiyatı Gör

Her durumda yaşayabileceğiniz lastik sorunlarınızı bu ürün sayesinde kolayca çözebilirsiniz. Kola boyutunda olan Mojietu, sadece 480 gram ağırlığındadır. Yer kaplamayan tasarımı sayesinde kolayca taşıyabildiğiniz bu ürünün alüminyum alaşımlı gövdesinin oldukça dayanıklı bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın 2600 mAh kapasiteli bataryası tam şarj ile 6 otomobil lastiği şişirebilmektedir. Ek olarak dokunmatik ekranı üzerinden şişirme modunu değiştirebildiğiniz bu ürün gece saatlerinde açmanız için uyarı ışığına da sahiptir.

ARTILAREKSİLER
Alüminyum alaşım gövdeAğır olması
Dokunmatik ekran

Kullanıcı Yorumları

? Ürünü alır almaz, patlak olan lastiğimde denedim, yaklaşık 1 dk 0.1 bar olarak hızlı şekilde şişiriyor. Bunun yanında dikkatimi kullanım kriterleri çekti, öncelikle dokunmatik panel kaba bir is olan pompalama isi için gereksiz ve de hortumu sokup takarken sürekli dokunup ayarlarını değiştiriyorsunuz, istemeden. Ayrıca hortumu üzerindeki iken beraberinde gelen taşıma çantasına sığmıyor, sürekli sok tak gerekiyor. Toplamda işlevsel bir cihaz olmuş. Ahmet A.

? Ürünü çok beğendim, kızımda çok beğendi ona hediye ettim. Bir tane daha sipariş vereceğim. Teşekkürler kargo çok iyiydi. L** E**.

14. Xiaomi Mijia Tüy Toplama Aleti

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Tüy Toplama Aleti
Aradığın
Fiyatı Gör

2 saat içerisinde dolabilen 1300 mAh bataryası sayesinde bu ürün tam 90 dakika çalışabilmektedir. Bu süre kullanımınıza göre değişmektedir. Cihazın gizli göstergesi ve görünür deposu bulunmaktadır. Güçlü emiş özelliği sayesinde en iyi şekilde temizlik yapacağınız cihazda aynı zamanda çift katmanlı koruma sistemi vardır. Bu sistem sayesinde daha güvenli bir kullanım deneyimi yaşarsınız.

ARTILAREKSİLER
Güçlü emiş gücüUzun şarj süresi
Hafif yapısı

Kullanıcı Yorumları

? Çok başarılı. Şarjı bitmeden gün içinde defalarca kullandım. Sanırım toplamda en az bir buçuk, iki saat kullanmışımdır. Haznesi normal boyutta ama ikincide doluyor boşaltmak gerekiyor. Penye, sweat tarzı eşofmanlarım yeni gibi oldu. Kazak ve kaşe mont da yaptım. Yani her türlü kumaşta denedim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ailecek hepimiz telefon olarak Mi kullandığımızdan Xioami markasına güvendiğim için tercih etmiştim. Çok doğru karar vermişim. P** O**.

? Gayet başarılı, şarjlı, ayrıca tozu tuttuğu ve sökülüp temizlenebilen haznesi var. Kargo için teşekkürler. T** E**.

15. Xiaomi Urevo U1 Walkingpad Yürüyüş Bandı

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Yürüyüş Bandı
Aradığın
Fiyatı Gör

Ürün ilk kullanımı sırasında 3 km/h çocuk kilidi ile çalışmaktadır. Xiaomi Urevo, 1 saatlik kullanımdan sonra istediğiniz hız ayarını size sunmaktadır. İlerleyen günlerde hız arttırma butonuna basılı tutarak çocuk kilidini devre dışı bırakabilirsiniz. Modelde yürüyüş, tempolu ve jogging olmak üzere 3 farklı spor modu bulunmaktadır. Cihaz, en yüksek hız seviyesinde bile çıkardığı gürültü 62 dB'yi geçmemektedir. Bu sayede kimseyi rahatsız etmezsiniz. Ayrıca Xiaomi Urevo'da 6 farklı güvenlik seviyesi vardır. Bu seviyeler arasında geçiş yaparak kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Çocuk kilidiEğim özelliğinin olmaması
Katlanabilir olması

Kullanıcı Yorumları

? Ürün 2. gününde iyi paketlenmiş olarak bana teslim esildi. Çalıştırdım ilk 1 saat çocuk kilidi açılana kadar koşu hızı 3 de çalıştı sonrasında ise 6 ya kadar çıkabiliyor. Siz dijital ekran çok yer kaplamayan gayet sik bir urun. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir sorunla da karşılaşmadım. Alacak olanlara öneririm tereddüt etmiştim ama son derece pratik kullanımı olan ve çok yer kaplamayan aynı zamanda estetik bir urun. Teşekkürler. M** A**.

? Bugün geldi, 2 gün önce sipariş vermiştim. Paketi güzel hazırlanmış buradaki yorumlardan yola çıkarak. 1 saat boyunca 3 km'de yürüdüm ve sonra sinyal verdi 6'km hıza kadar çıkıyor. 4'km hızdan sonra koşmaya başlıyorsunuz gayet iyi. Hem yürüme hem koşu bandı diyebiliriz. Ürün performansından memnun kaldım teşekkürler. Ebru Z.

16. Xiaomi Mi 2 Yağ Ölçer Fonksiyonlu Akıllı Baskül

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Akıllı Baskül
Aradığın
Fiyatı Gör

Ürünün Bluetooth özelliği sayesinde tartılma geçmişinizi Mi Fit uygulamasına yükleyebilirsiniz. 50 gram gibi küçük değerleri bile algılayabilen Xiaomi Mi Smart Scale 2, kullanıcılar tarafından fazlasıyla olumlu puan almayı başardı. Cihaz aynı zamanda sağlığınızı düşünerek kilo almanızı veya vermenizi önermektedir. Dilerseniz Xiaomi Mi Smart Scale ile aldığınız eşyaların ağırlığını da hesaplayabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Hassas değer ölçmesi
Öneri sunması

Kullanıcı Yorumları

? Arkadaşlar, egzersiz yapan, sağlıklı yaşamayı kafaya takan insanlar için biçilmiş kaftan. Spor salonlarındaki ölçüm yapan makineler ile arasında muazzam bir sapma yok. Malzeme kalitesi çok iyi. Uygulama ile konuşabiliyor ve sonuçları telefonunuzda görebiliyorsunuz. Sadece satıcının kargo firmasını değiştirmesi lazım. İstanbul'dan Çerkezköy'e kargo 10 günde gelir mi? Terazinin ayakları olsa daha hızlı gelirdi. T** Y**.

? Ürün öncelikle çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. 4 adet AAA pil ile çalışıyor. Telefonunuza Mi Fit uygulamasını indirip tartıyla eşleştiriyorsunuz. Tartıya gelecek olursam muhteşem bir ürün. Vücudunuzdaki neredeyse herşeyi ölçüp size rapor olarak sunuyor. Almayı düşünenler varsa direk düşünmeden alabilirler. M** T**.

17. Mi İyonlu Saç Kurutma Makinesi

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Saç Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Harici su iyon kanalı sayesinde uzak mesafelerde bile etkili bir şekilde kurutma işlemini yapan bu cihaz, üstün koruma teknolojilerine sahiptir. Ürünün yüksek performanslı motoru kurutma işlemi sırasında etrafınızda olan insanlara rahatsızlık vermenizi engeller. 360 derece dönebilen başlıklı Mi iyonlu saç kurutma makinesinde yedekli aşırı ısınma koruması bulunmaktadır. Ayrıca UV kaplamaya sahip olan ürün kir ve çizilmeye karşı dayanıklı yapıdadır.

ARTILAREKSİLER
360 derece dönebilmeToz birikimi yapması
Etkili performans

Kullanıcı Yorumları

? Özenle paketlenmişti. Ürünü 3 gündür araştırıyorum. Tasarımının sade ve şık olması benim için önemliydi. Elbette ki benzer işi yapan ve daha ucuza alabileceğiniz ürünlerde mevcut. Henüz test etme fırsatı bulamadık. Zira benim saçlarım azaldığı için test etsem de saçları elektriklendirmeyen özelliği hakkında bir şey yazamayacağım. E** U**.

? Ses seviyesi diğerlerine göre daha düşük. Estetiği iyi, kurutma performansı iyi. Yüzeyi beyaz ancak kolay kir tutmuyor. Klasik saç kurutma makinalarındaki ucun gevşemesi ve düşmesi sorunu yok çünkü manyetik bir düzenek yapılmış, bu en beğendiğim özelliği oldu. Arka filtrenin çıkmaması dezavantajı, orada biriken toz ve havları üfleyerek uzaklaştırmak zorundasınız. Dyson'un benzer makinasına göre 10 kat daha ucuz. S** Y**.

18. Xiaomi 70mai Mi Drive

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Hava Pompası
Aradığın
Fiyatı Gör

Daha önceki modellerinin daha büyük ve daha işlevlisi olan 70mai, yaklaşık 1 kilo ağırlığındadır. Alt kısımda bulunan çıkarılabilir kablo sistemi ile yer kaplamayan ürün araba, bisiklet lastiği, top ve şişme havuz gibi eşyaları bile şişirebilir. 80 desibel çalışma sesi bulunan makine biraz gürültülü çalışsa da hayatınızı kolaylaştıracak.

ARTILAREKSİLER
Yer kaplamayan tasarımYüksek ses seviyesi
Her türlü lastiği şişirebilme

Kullanıcı Yorumları

? Ürün her arabada bulunmalı. Şarjlı olanından çok bunu tercih ettim( daha hızlı ,pil ömrü nedeniyle) lastikçi de ya da petrolde lastik hava basıncını kontrol ederdim. En son petrolde şişirmiştim. Xiaomi'yi taktım basıncı ölçtüm şok oldum 1.7 psi hava kalmış lastiklerde. hemen 2-3 dakikada 2.3 psi şişirdi lastiği , sesi de çok az bu paraya bedava. Herkese tavsiye ederim. A** B**

? Markaya güvendiğim için kalite konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ürünün görünüşü de oldukça güzel. Boyutu bir modemin boyutuna yakın. Araç çakmaklığına bağlanarak kullanılıyor. Şarjlı değildir. Çakmaklığa takılarak kullanılabildiği için araç için kullanımı daha uygun. C** V**

19. Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Akıllı Bileklik
Aradığın
Fiyatı Gör

Yüksek hassasiyeti olan dokunmatik ekrana sahip Mi Band 4'de adım sayısı, yakılan kalori, hava durumu takibi, kalp ritim hızı gibi değerleri hesaplayabilirsiniz. Size akıllı bir yaşam sunan bileklik, egzersiz ve spor aktiviteleri için de uygundur. Şarj süresi 2 saat olan ürünün kullanım süresi ise 3 ile 5 gün arasında değişmektedir. Ayrıca bileklik üzerinden gelen mesajları cevaplayabilir, aramalara yanıt verebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Uzun pil ömrü
3 farklı mod

Kullanıcı Yorumları

? Gayet güzel kullanışlı. Adım saymak içinse 3 olanı alsanız da olur. Ben evde spor vs yapıyorum o yüzden keşke daha çok egzersiz seçeneği olsaydı diyorum ama ona rağmen baya işlevsel. Ş** K**

? Kendime almıştım uzun süredir kullanıyordum. Kardeşime aldım oda çok beğendi en güzel yani denize bile girebiliyorsunuz asla su geçirmiyor.. O** Y**.

20. Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Su geçirmez olan bu ürün unisex bir saattir. Malzeme kalitesi, bir haftanın üzerinde pil süresi, ekran parlaklığını ortama göre otomatik olarak ayarlaması, farklı arayüz seçenekleri ve dahili GPS ile bu akıllı saat tam bir fiyat performans ürünüdür. Ayrıca cihazı bul uygulaması ile bağlı olan cihazınızı bulabilirsiniz. Ek olarak akıllı saatin 12 adet egzersiz modu ile spor yaparken daha iyi bir deneyim yaşarsınız.

ARTILAREKSİLER
Uzun pil ömrü
Su geçirmeyen tasarım

Kullanıcı Yorumları

? Sınıfının en iyisi olabilir. Kolumda olduğunu hissetmiyorum. Daha büyük modellerden almadığıma memnunum. Şarj kapasitesi çok yüksek. F** D**.

? Ürünü çok beğendim kaliteli ve şık.. sadece ekranı biraz küçük geldi bana onun dışında gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.. S** A**.

21. Xiaomi Areox Parmak İzi Okuyuculu Kilit

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Akıllı Kilit
Aradığın
Fiyatı Gör

Sadece parmak izi okutarak açılabilen bu kilit daha çok motor, bisiklet ve scooterlar için kullanılmaktadır. Cihazın standart bir anahtarı ve fiziksel kilit düğmeleri vardır. Akıllı parmak izi kilidi ise hızlı ve doğru okuma sağlamaktadır. Kilidin açılma süresi ise 0.5 saniyenin altındadır. Ayrıca paslanmaz çelikten yapılan kilit toz ve su geçirmezdir.

ARTILAREKSİLER
Parmak izi okuyucu
Su geçirmeyen tasarım

Kullanıcı Yorumları

? Güzel parmak izi okuyuculu olması ayrı bir artı. Hemen parmağımı okutuyorum mis gibi. G** T**

? Çok kısa sürede kilidi açabiliyorum. M** Ç**

22. Xiaomi Mi Wifi Router 4

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Wifi
Aradığın
Fiyatı Gör

Yüksek performanslı anteni, geniş kapsama alanı ve 300 Mbps hızında veri aktarabilen modem, evdeki tüm akıllı cihazlarla uyumlu olarak çalışmaktadır. Uygulaması üzerinden kontrol edilebilen modem mükemmel bir tasarıma sahiptir. Kötü amaçlı sitelerin etkisine karşı koruma sağlayan ürün dört antene sahip olmasından dolayı çok sayıda cihaza bağlandığında kopma ve benzeri durum yaşamaz.

ARTILAREKSİLER
Tüm cihazlarda uyumlu çalışmasıUSB girişinin olmaması
Yüksek performanslı olması

Kullanıcı Yorumları

? Sağlam bir Router. Bağlıyorsun modemine tüm evde full internet çekiyor. Xiaomi başarılı bir iş çıkarmış teşekkürler. V** Z**.

? İşimi görüyor teşekkürler. R** I**

23. Xiaomi Mi Smart Bulb Lite Akıllı Led Ampul

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Led Ampul
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi LED ürününü istediğiniz odaya normal ampul gibi takabilirsiniz. Telefonunuza yükleyebileceğiniz MiHome uygulaması üzerinden nerede olursanız olun ampulün rengini değiştirebilirsiniz. Bu sayede daha rahat bir kullanım vaat eden cihazı çok seveceksiniz.

ARTILAREKSİLER
Uzaktan bağlantıKurulumunun zor olması
RGB renk

Kullanıcı Yorumları

? Ürün yeelight değil lan desteği yok. yani üçüncü parti yazılımla kontrol edemezsiniz. Mi Home ile kontrol edilebilir otomasyon sadece bu hususta olabilir. 950 lumen parlaklık gayet tatmin edici. İ** K**.

? Sarı-Beyaz arası aydınlığı gayet yeterli. Diğer renklerde parlaklığı kısılmış olsa da çok güzel bir ambiyans yaratabiliyor. Bence birden fazla almalısınız. V** C**.

24. Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Android Tv Box
Aradığın
Fiyatı Gör

Küçük tasarımıyla evinizdeki her görüntüyü veren akıllı cihazı Smart TV’ye dönüştürebilen Xiaomi Mi Box S ile tüm platformlara erişim sağlayabilirsiniz. Hızlı ve akıcı menüsüyle sizi tatmin edecek olan ürünle dilediğiniz uygulamaya giriş yaparak izlemeye başlayabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Küçük tasarım
Akıcı kullanım

Kullanıcı Yorumları

? On numara beş yıldızın hakkını veren bir ürün hızlı kargo güvenilir şirket teşekkürler. Şerif B.

? Xiaomi kalitesi, düşünmeden alın. Tarayıcı yüklenmiyor diyen arkadaşlara tavsiye; Chrome uygulamasının APK'sını bilgisayardan indirip flash bellek ile yükleyebilirsiniz. Yıldırım E.

25. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini Şarjlı El Süpürgesi

Xiaomi ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
El Süpürgesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Tam kapasite şarj ile 30 dakika boyunca çalışabilen Mi Vacuum Cleaner Mini, hafif ve taşınabilir yapıya sahiptir. Tek tuşla kullanım yapabileceğiniz ürünün birden fazla temizlik başlığı bulunmaktadır. Ayrıca bu cihazla dökülen kırıntıları veya evinizde oluşan küçük tozları rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Hafif ve taşınabilir olmasıDüşük çekim gücü
Kolay kullanım

Kullanıcı Yorumları

? Dün sipariş verdim bugün bana ulaştı, arabada denedim paspas ve koltuk aralarını bile rahatlıkla süpürebiliyor çekim gücü gayet yeterli. A** M**.

? Ürün çok şirin oyuncak gibi ama kesinlikle çekisi muhteşem. Şarjı 10-15 dakika kadar gidiyor devamlı kullanımda, düşünmeden alabilirsiniz. Salih Y.

2024'ün en iyi Xiaomi ürünleri hangisi?

En iyi Xiaomi ürünleri tavsiyelerine gelecek olursak; günlük yaşantınızda hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak markalar geliştiren Xiaomi, Mi Handheld 1C, Mi Hava Temizleyici, Mi Vacuum Mop Pro, Mijia Smart Home, Redmi Taşınabilir Şarj, Areox, Mi Box S 4K, Mi Vacuum Cleaner, Home Security gibi modeller, sıkça tercih edilenler arasında yer alıyor.

Xiaomi Ürünleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Diğer markaların ürünlerine göre daha ucuz fiyatıyla bizleri karşılayan Xiaomi ürünlerine gelen soruları sizler için yanıtladık. İşte Xiaomi ürünleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Xiaomi güvenilir bir marka mıdır?

Xiaomi adını tüm dünyaya duyurmuş olan bir markadır ve kesinlikle güvenlidir. Fakat aldığınız ürünlerin Türkiye garantili olduğuna dikkat etmeniz gerekmektedir.

Xiaomi hangi ülkenin?

Xiaomi, Pekin merkezli olup Çin'de kurulmuştur.

Xiaomi kaç yılında kurulmuştur?

Xiaomi 6 Nisan 2010 tarihinde kurulmuş olup hala aktif bir şekilde teknolojik ürün üretmeye devam etmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.