Samsung Uyku Kalitenizi Ölçecek Cihaz Üretti

Samsung IFA 2015 fuarında, ürettiği son teknolojik ürünlerinden SLEEPsense cihazını tanıttı.
Samsung Uyku Kalitenizi Ölçecek Cihaz Üretti

Güney Kore’nin teknoloji devi Samsung, piyasaya sürekli yeni cihazlar sunuyor. Bu yeni cihazlarla teknoloji alanındaki tüm pazarlara girmeyi amaçlayan Samsung, fuarda tanıttığı en ilginç teknoloji ürünü Samsung SLEEPsense oldu.

samsung-sleepsense.jpg

Samsung’un bu yeni ürünü SLEEPsense ile artık uyku kalitenizi ölçebileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece cihazı yatağınızın ya da yastığınızın altına koymak. EarlySense teknolojisine sahip bu cihaz, siz uyku sırasında bu cihaz kalbinizin ne sıklıkta attığı, solunum sayınız ve uyku kaliteniz hakkında bilgiler veriyor.

samsung.jpgSamsung’un devrim niteliğindeki bu yeni cihazının en büyük özelliği ise herkesi şaşırttı. SLEEPsense, siz uykudayken diğer internet teknoloji cihazlarını yönetebiliyor. Bunun için yatmadan önce SLEEPsense cihazınızı evinizdeki bu aletlere bağlıyorsunuz. Eğer siz uyuyakalırsanız cihaz sizin yerinize bu cihazları ya kapatıyor ya da uygun bir konuma alıyor.

IFA 2015 fuarında tanıtılan SLEEPsense’nin fiyatı konusunda yetkililer bilgi vermedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.