Rüyada Sarı Civciv Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı civciv görmenin ne gibi anlamlara gelir? Rüyada civcivin yumurtadan çıkması, rüyanızda civciv öldürmeniz rüya alimleri tarafından nasıl yorumlanıyor? İşte, cevapları;
Rüyada Sarı Civciv Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarı Civciv Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarı civciv görmek, yardım ihtiyacı olan, merhamet göstermeniz gereken fakir bir kimseye işaret eder. Bu rüyayı gören kişi çevresindeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeli ve bu sıkıntılı zamanlarında onların yanında olmalıdır. Rüyada civciv görmek bazen çocuk anlamına gelir. Rüyasında civciv olduğunu gören kişi hamile kalır ya da çocuk sahibi olur. Bu rüyayı bekar birinin görmesi evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur. Bazı rüya alimlerine göre rüyadaki görülen sarı civciv sizin çocuğunuzdur. Sarı civcivin büyümesi çocuğunuzun ileride güzel makamlara geleceğine, saygınlık kazanacağına, insanlara öncü olacağı anlamına gelir. Rüyada sarı civciv beslediğinizi görmeniz, çocuklara karşı iyi ve merhametli olduğunuza; sarı civcivlerin özgürce dolaştığını görmeniz çevrenizdeki birilerinin çocuk sahibi olacağına işaret eder.


Rüyada Yumurtadan Civciv Çıkması

Rüyada yumurtada sarı civciv gören kişi bekarsa evleneceğine, bu rüya evli kadınlar için çocuk sahibi olmaya, hamile kalmaya işaret eder. Erkekler içinse bekarsa yakın zamanda evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur. Rüyada sayısı belli olmayan civciv görmek huzura, mutluluğa ve rahat bir yaşam sürmeye; sayısı belli olan civcivler ise çocuğun habercisidir.


Rüyada Civciv Öldürmek

Rüyada civciv öldüren büyük günah işler ya da masum bir insana zara verir. Rüya sahibinin sıkıntılı günler yaşayacağına, vicdani açıdan kendinizi kötü hissedeceğinize yorulur. Rüyada civcivi sopa ile öldürdüğünüzü görmeniz karşınıza çıkacak kötü insanların zararına uğrayacağınız şeklinde yorumlanır.


Rüyada Kırmızı Civciv Görmek

Rüyada kırmızı civciv görmek, normalde çok hoşlanılmayan birisinin vefat edeceği ve rüya sahibi kişinin çok fazla üzüleceği bunu kendine dert edeceği anlamı taşımaktadır.


Rüyada Çok Büyük Bir Civciv Görmek

Rüyada normal boyutlardan daha büyük bir civciv gören kimsenin kısmetinin açılacağına, yeni bir iş veya yeni güzel bir ilişki için adım atacağına yorulmaktadır.


Rüyada Civciv Ezmek

Rüya sahibi kişinin hiç istemediği halde sevdiklerinden, ailesinden veya yakınlarından birinin kalbini kıracağı şeklinde yorumlanır.


Rüyada Çok Fazla Civciv Görmek

Rüya sahibi kişinin psikolojik olarak yalnızlığını simgeleyen bir rüyadır. Çok kalabalık bir aile veya iş ortamında kişinin aidiyet problemini yansıtmaktadır. 

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum