Rüyada Sarı Gül Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı gül görmek, bahçede sarı gül toplamak, birine sarı gül hediye etmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada sarı gül gördüğünüz zaman bu rüyanız nelere işaret eder? İşte cevapları;
Rüyada Sarı Gül Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarı Gül Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarı gül görmek, bazı tabircilere göre kişinin doğru yolda olduğuna, iyi ve güzel geçimli bir eşe sahip olacağı anlamına gelir. Bazen de sarı gül hastalığa veya hastaneye gitmeye yorulur. Rüyada sarı gül aldığını gören kişi, çeşitli rahatsızlıkları geçireceğine, ancak bu rahatsızlıklar sonunda iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder. Rüyada bir demet sarı gül görmek, başınıza gelecek kötü olaylar sonucu üzüleceğiniz, sıkıntıya gireceğiniz anlamındadır. Rüyada sarı gül kokladığınızı görmeniz ise özel hayatında bazı zorluklarla karşılaşacağına ya da elinize size hayır getirmeyecek paranın geçeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sarı Gül Toplamak

Rüyada sarı gül topladığını gören bekar kişi ise yakın zamanda güzel, iffetli bir eşe sahip olacağı; evli kimseler içinse içine düştüğü sıkıntıdan yakın zamanda kurulacağına, rahata ereceği anlamına gelir. Bazı rüya tabircileri ise bu rüyanın maddi sıkıntılara yol açacağına, kişinin sıkıntılı döneme gireceğine tabir eder. Rüyada bahçede toplanılan sarı güller, kişinin yakın zamanda sevineceği bir haber alacağına ve mutlu olacağına işaret eder.


Rüyada Sarı Gül Hediye Etmek

Rüyada tanıdığınız birine sarı gül hediye etmeniz, uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacağına ve ona bir şeyler ikram edeceğinize yorulur. Bu rüya bazı zamanlarda sarı gül hediye ettiğiniz kişinin hastalığına işaret eder.  Rüyada doğum gününüzde sarı gül hediye ettiğinizi görmeniz, güzel sözlerinizle çevrenizi etki altına alarak, onların sevgisini kazanacağınıza ve bir ömür mutlu olacağınıza yorulur.


Rüyada Sarı Gül Aldığını Görmek

Rüyada sarı gül aldığını görmek, kişinin hayırlı işler peşinde koşacağına delalet eder.


ruyada-sari-gul-gormek.jpg

Rüyada sarı gül görmek, kişinin hiçbir zaman yanlış yola girmeyeceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada sarı gül görmek, rüya sahibinin akrabalarıyla bir işe girişeceğine ve bu işten bol kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Sarı Gül İstediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı gül istediğini görmesi, kişinin yeni kişilerle tanışıp çok büyük arkadaşlıklar kuracağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve bütün zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına delalettir.


Rüyada Sarı Gül Yediğini Görmek

Rüyada sarı gül yediğini görmek, kişinin artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisini borçların içinde bulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.


Rüyada Sarı Gül Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı gül aldığını görmesi, kişinin hayırlı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerden ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayettir.


Rüyada Sarı Gül Kokladığını Görmek

Rüyada sarı gül kokladığını görmek, kişinin en kısa sürede evleneceğine ve mutlu bir hayat süreceği anlamlarına gelmektedir.

Rüyada gül görmek ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 


Rüyada Sarı Gül Demeti Görmek

Kişinin rüyasında sarı gül demeti görmesi, rüya sahibinin güzel bir haber alacağına bu haberin hem rüya sahibini hem de çevresinde olan yakınlarını çok yakından etkileyeceğine, kişinin hayatının bir anda değişeceğine ve tüm isteklerinin yerine geleceğine yorumlanır.


Rüyada Sarı Gül Bahçesi Görmek

Rüyada sarı gül bahçesi görmek, rüya sahibinin dertlerinin kısa sürede son bulacağına, feraha ereceğine delalet eder. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.