Rüyada Mezbaha Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mezbaha görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mezbahada et gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada insan mezbahası görmenin veya mezbahada hayvan kestiğini görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mezbaha Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mezbaha Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mezbaha görmek, bazı tabirciler tarafından pek hayra yorulmaz çünkü mezbahalar vahşet, kötü koku ve kanın en bol olduğu yerlerdir. Kimi rüya tabircileri rüyada görülen mezbahayı gereksinimleri tamamlamak ve sevince yorsa da bu rüya genel olarak kötü şeylere yorulur. Rüyasında mezbaha gören kimse sağlık sorunları yaşıyorsa öleceğine ve mülkünün mirasçıları tarafından paylaşılacağına delalet eder. 

Rüyada mezbahada üzerine et parçalarının geldiğini ya da kan bulaştığını görmek, gam ve ızdıraba işarettir. Rüyada mezbahada dinen tüketilmesi uygun olmayan hayvanların kesildiğini görmek ise zulümkar kişiden kurtulmaya yorulur. Ayrıca rüyada görülen mezbaha arsız kadına, mahpusluğa, tutsaklığa ve sevdiklerinizden kopmanıza delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre mezbaha ile ilgili görülen diğer rüyaları ve anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz.


Rüyada Mezbahada Et Görmek

Rüyasında mezbahada et gören kişilerin rüyası arkadaşlarıyla hoş vakit geçirmeye alamettir. 

ruyada-mezbaha-gormek.jpg

Rüyada mezbaha görmek bazılarına göre her ne kadar se­vince ve ihtiyaçları görmek demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada mezbaha görmek pek iyiye yorumlan­maz. Çünkü orası ölüm sahnelerini andırdığına delalet eder.


Rüyada İnsan Mezbahası Görmek

Rüyada insan mezbahası görmek tersine yorumlanır. Yani rüyada insanlara mezbahada zulüm ettiği görülen kimsenin zulme uğrayanlara yardımcı olacağı rivayet edilir.


Rüyada Mezbahada Hayvan Kesmek

Rüyasında kendisinin mezbahada hayvan kestiğini gören birinin birçok kötülüğe bulaşmasına yorulur. Kişinin tavsiyeleri kulak ardı etmesine ve ailesine yakışır biri olamayacağına delalet eder.


Rüyada Mezbahada Çalıştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mezbahada çalıştığını görmesi, kişinin hayır işleri yapacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada mezbahada çalışmak, rüya sahibinin hayırlı evlatlara yorulur.


Rüyada Mezbahaya Girdiğini Görmek

Kişinin mezbahaya girdiğini görmesi, dertlerini ve sıkıntılarını unutturacak olayların olacağına yorulur. Kişinin hayatı düzene gireceğine de delalet eder.


Rüyada Mezbahada Haram Hayvanların Kesildiğini Görmek

Rüyada mezbahada haram hayvanların kesildiğini görmek, rüya sahibinin hayırsız biri olduğu demektir. Kişinin dinden uzaklaşacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.