Rüyada Mezat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mezat görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mezat yerinde bir eşyaya fiyat veren kimsenin rüyası neye yorulur? Rüyada mezat yerinde olduğunu veya mezat yerinde bir şeyler sattığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mezat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mezat Görmenin Anlamı Ve Yorumu

Rüyada mezat görmek, rüya yazarları tarafından rüya sahibinin, hayatında büyük ölçüde değişiklik yapacağına, kendisini değiştireceğine yorulur. yaşamında olumlu ve hoş gelişmelerin gerçekleşeceğinin habercisi olarak delalet etmektedir.


Rüyada Mezat Yerinde Olduğunu Görmek

Kişi rüyasında herhangi bir mezat yerinde olduğunu görürse bu yeni mal ve mülkler edineceği manasına gelir. Rüya sahibi rüyasında mezat yerinde bir nesneye açık artırma usulüyle fiyat teklifinde bulunursa bu evinize mobilya, çamaşır veya bulaşık makinaesi gibi yeni eşyalar alacağınızın işaretidir.


ruyada-mezat-gormek.jpg

Rüyada mezat görmek, kişinin hayalini kurduğu mutluluk dolu, eşiyle birlikte huzurlu, çocuklarıyla sevinçli günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin parada gözü olmadığı, sadece huzurlu bir ömür istediği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kendisini Mezat Mekanında Görmek

Rüyasında kendisini mezat mekanında gören kimsenin evinin dekorasyonunu da değiştirebileceği rivayet olunmaktadır. Kişinin büyük hayalleri olduğuna, bu hayallerini gerçekleştirmek için çok çaba göstereceğine alamet eder.


Rüyanızda Mezat Mekanında Bir Eşya Sattığınızı Görmek

Rüyanızda mezat mekanında bir eşya sattığınızı görmüşseniz bu durumsa evinizdeki herhangi bir eşyayı kaybedeceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.  Rüya sahibinin yüzünü güldürecek ve çok sevindirecek bir haber alacağına işaret etmektedir.


Mezat; açık artırmayla satışı gerçekleştirilen malların sunulduğu mekanlara verilen isimdir. Aynı zamanda çiçekçilerin toptan çiçek aldığı yerlere de mezat denilmektedir. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.