Rüyada Mavna Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mavna görmenin manası nedir ve rüyasında mavna gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada görülen mavnanın ne anlamlar taşıdığını sizlerle paylaşıyoruz.
Rüyada Mavna Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mavna Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mavna görmek, rüyasında mavna gören kimsenin çok uzaklardan evine güzel bir ev eşyası alacağına yahut uzaklarda bir ülkede hayatını sürdüreceğine yorulur. Rüyasında mavna gören kişinin şu aralar nerede yaşayacağı ile ilgili derin düşünceler içerisinde olduğu yakın zamanda karar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavna görmeye farklı açıdan bakan rüya sözlüğü yazarları rüyasında mavra gören bireyin üstüne düşen tüm işlerde muvaffak olacağına işaret ediyor.


Rüyada Mavnaya Bindiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mavnaya bindiğini görmesi, ailesiyle ufak tefek sorunlar yaşayacağına, kişinin büyük çalışmalar sonucunda feraha ereceğine, iyi noktalara geleceğine işaret eder.


ruyada-mayna-gormek.jpg

Rüyada mavna görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca bir çok hata yapacağı demektir. Fakat kişinin bu hatalarından ders çıkaracağı, kendisine çeki düzen göstereceği, ayrıca etrafındaki insanlara mutsuz olsa bile mutsuz olduğunu belli etmeyeceği, içine kapanık birisi olacağı anlamına gelmektedir.


Mavna; Dalgasız ve derinliği az olan su yollarında gemilerin yüklenmesi ve boşaltılması etaplarında istifade edilen ve ortalama 50 ton yük alabilen güvertesi bulunmayan uzun bir gemidir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.