Rüyada Seni Seviyorum Demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birine seni seviyorum demenin anlamı nedir, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanıyor? İşte, rüyada sevgiliye, anneye seni seviyorum demenin rüya yorumu ve tabiri;
Rüyada Seni Seviyorum Demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Seni Seviyorum Demenin Anlamı

Rüyada seni seviyorum demek, genellikle gönül ilişkilerine ya da rüya sahibinin narin bir kişiliği olduğuna yorulur. Rüyada seni seviyorum diyen kişi, ahlaki olarak çok övülen, sayılan, çevresinde sevilen bir kişidir. Yumuşak kalpli olan rüya sahibi aynı zamanda muhtaç insanlara el uzatan biridir. Rüyada seni seviyorum diyen eğer bakar ise, aşık olmaya, evlenmeye, başında bir gönül ilişkisi geçeceğine ve sevdiği kişi ile gönül ilişkisinin başlayacağına işaret eder. Çevresi tarafından sevilen rüya sahibinin rüyada seni seviyorum demesi bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre, sevmeye ve sevilmeye büyük özlem çektiğine işaret eder. Rüyada sevmediğiniz birine seni seviyorum demeniz, o kişi ile aranızın düzeleceğine; sevdiğiniz birisine demeniz ise aranızın daha da iyi olacağına yorumlanır.


Rüyada Anneye Seni Seviyorum Demek

Rüyada anneye seni seviyorum demek, aile ilişkilerinizin daha da sağlamlaşacağına, aile içindeki sıkıntıların son bulacağına, huzurlu günlerin sizi bekleyeceğine işaret eder. Mutlu bir aile tablosunun çizileceğine, uzakta olan sevdiklerinizin döneceğine, aile ilişkilerinizin daha iyi olacağına delalet eder.


Rüyada Sevgiliye Seni Seviyorum Demek

Rüyada kadın ya da erkeğin seni seviyorum diyen kimse ile evleneceğine, ilişkilerinin ciddi boyut kazanacağına yorulur. Platonik aşık olduğunuz birine seni seviyorum demeniz, yakında ona açılacağınıza, aranızda güzel şeyler geçeceğinize, o kişi ile yuva kuracağınıza delalet eder. Rüyada sevgilinize bu sözü söyledikten sonra bir yanıt alamamanız, yanlış kişiye aşık olduğunuza, size uygun olmayan kişiyi seçtiğinize tabir edilir.


Rüyada Birinin Seni Seviyorum Demesi

Rüyada birinin seni seviyorum demesi tam tersi manada, rüyayı gören kişiye büyük öfke duyulduğu anlamı taşımaktadır. Kişi etraftaki bir düşmanı veya arası bozuk olunan birini temsil eder.


Rüyada Bir Erkeğin Seni Seviyorum Demesi

Rüyada bir erkek görmek hayra yorulur. Bir erkeğin sebi seviyorum demesi rüya sahibi için hayırlı işler başaracağı, ilişkisi yoksa yenii bir flört anlamına, ilişkisi varsa ilişkinin kötüye gideceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Bir Kadının Seni Seviyorum Demesi

Rüyada bir kadının yalan söylemesi rüya sahibine yalan söylendiğine delalettir. Etrafındaki kişilerin onu kandırmaya çalışıyor olması veya dolandırılması olarak yorumlanmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum