Huawei Matebook X Pro Kullananlar ve Özellikler - İnceleme

Güçlü işlemci ve yüksek çözünürlüğe sahip Huawei Matebook X Pro'yu detaylıca inceledik. İşte ince ve hafif tasarımlı Matebook X Pro'nun özellikleri.
Huawei Matebook X Pro Kullananlar ve Özellikler - İnceleme

Intel'in yeni nesil i7 10. nesil işlemcisini içerisinde barındıran, oldukça hafif yapısıyla dikkatleri üzerine çeken ve dokunmatik ekranıyla insanları büyüleyen Huawei Matebook X Pro'nun teknik özelliklerini ve detaylı incelemesini sizlere sunacağız. Ayrıca aşağıda Matebook X Pro hakkında kullanıcı yorumları da yer almaktadır.

Huawei Matebook X Pro Teknik Özellikler

İşlemci:Intel® Core™ i7-10510U İşlemci
İşletim Sistemi:Windows 10 Pro
Ekran:13.9 inç 3000 x 2000
Ekran Kartı:Nvdia GeForce MX250
Hafıza:16 GB
Hafıza yuvası:2 Slot
Maksimum Hafıza:Max 32 GB
HDD:1 TB NVMe SSD
Depolama Kapasitesi:2 x M.2 SSD
Pil Ömrü:12 Saat
Ağırlık:1 Kg
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Matebook X Pro

ARTILAREKSİLER
HafiflikEkranının küçük olması
Kaliteli ekran
İnce yapısı
Dokunmatik ekran
Parmak izi okuyucu

Huawei Matebook X Pro İnceleme

Teknoloji devi Huawei'nin müşterilerine sunduğu yüksek teknolojili Matebook X Pro laptop üstün donanımları ve teknik özellikleri ile fark yaratıyor. 3K FullWiev çerçevesiz tasarımlı ekranıyla gelen Huawei Matebook X Pro muhteşem bir görüntü kalitesi ve çözünürlük sunuyor. Huawei Matebook X Pro'nun dikkat çeken bir diğer özelliği ise dokunmatik ekranlı olmasıdır. Yüksek performans veren dizüstü laptop modeli ince ve hafif yapısıyla da taşınma kolaylığı sağlıyor.

İşte dokunmatik ekrana sahip Huawei Matebook X Pro'nun özellikleri;

Huawei Matebook X Pro Ekran

Huawei Matebook X Pro

Daha geniş ve daha parlak bir ekran görmenizi sağlayan Huawei Matebook X Pro, %91 ekran, gövde oranı ve 3K FullWiew görüntüsüyle öne çıkıyor. Kullanıcısının en ince ayrıntıları dahi büyük ve canlı görmesine olanak tanıyor. 

3:2 en boy oranıyla, 13.9 inç ekran boyutuyla ve 3000 x 2000 ekran çözünürlüğüyle adından sık sık söz ettiren Huawei Matebook X Pro, okuma ve yazmada kolaylık sağlarken, %100 sRGB² renk gamı sayesinde fotoğraflardaki ve videolardaki renkleri gerçeğe en yakın şekilde gösteriyor. Aynı zamanda Huawei Matebook X Pro, fazlasıyla hassas bir dokunmatiğe sahiptir. Ekrandaki her türlü etkileşim ihtiyacınızı karşılar. Ekrana 3 parmak ile etkileşimde bulunabilirsiniz.

Huawei Matebook X Pro Tasarım ve Ağırlık

Huawei Matebook X Pro

3 farklı renk seçeneğine sahip ürünün Emerald Green, Space Grey ve Mystic Silver renk seçenekleri mevcuttur. Klasik, zarif ve şık bir tasarıma sahip olan bilgisayar 14.6 mm kalınlığa ve 1.33 kg ağırlığa sahiptir. Huawei Matebook X Pro'nun yan kısmında parmak izi girişi bulunuyor. Kaliteli bir ekranının olması oldukça avantaj sağlıyor. Ayrıca Huawei Share 6 teknolojisiyle tüm Huawei ürünlerinizi ufak bir dokunuşla bilgisayara bağlayabilirsiniz. Bağladığınız ürünlerin detaylarını, pil ömürlerini görebilir, dosya alışveriri yapabilir hatta onları bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz.

Huawei Matebook X Pro Performans

Huawei Matebook X Pro

Profesyonel bir şekilde tasarlanmış olan Huawei Matebook X Pro, performansıyla gözleri kamaştırıyor. 10. Nesil Intel Core i7 işlemci, Nvdia GeForce MX250 ayrılmış ekran kartı, 16 GB hafıza ve 1 TB kadar SSD depolaması ile Matebook X Pro işinizde ve programlarınızda ihtiyaç duyduğunuz bütün gücü sağlıyor. Ağır kullanımda bile yüksek performans veren ürün, yüksek hızlı WiFi ve Bluetooth 5.0 ile daha hızlı bağlantı fırsatı  da sağlıyor.

Huawei Matebook X Pro Batarya

Huawei Matebook X Pro

Huawei Matebook X Pro’nun incecik gövdesine yerleştirilmiş olan 56 Wh bataryası sayesinde tek şarjla 13 saate kadar video veya film oynatabiliyor. Ayrıca 30 dakikalık kısa bir şarj ile birlikte neredeyse tüm günü çıkartabilmenizi sağlıyor. Kullanıcıların en çok beğendiği özelliklerden birisi olan hızlı şarj bu modelde mevcut. Batarya konusunda adından söz ettirmeyi başaran Huawei Matebook X Pro'nun adaptörü hiçbir şekilde ısınma yaşatmıyor.

65 W cep şarjı ile elimize gelen Huawei Matebook X Pro USB-C destekleyen her türlü Huawei ürününü bilgisayar üzerinde hızlı şarj etmenize olanak tanıyor. Bu sayede uzak yol seyahatlerinizde yanınızda tek bir Huawei şarjı ile çıkmanız yeterli olacaktır. 30 dakikalık şarj sonucu yarım gün hiç sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.

Huawei Matebook X Pro Güvenlik ve Kamera

Huawei Matebook X Pro

Bu bilgisayarda gizliliğimizi bile düşünen Huawei klavyenin dışında sağ üst tarafta bulunan parmak izi okuyucuyla tek hareketle masaüstünüze girmenizi sağlıyor. Bu sayede bilgisayarınıza erişmek isteyen yabancı kullanıcıların girişini engelliyor. Bilgisayarın kamerası ise (F6 – F7) tuşlarının arasında gizli bir şekilde duruyor, sadece istediğiniz zaman açılan bu kamera maksimum güvenlik sağlıyor.

Huawei Matebook X Pro Ses Seviyesi ve Mikrofon

Huawei Matebook X Pro

4 adet hoparlör, 360 derece ses alma kapasitesi ve 4 metreye kadar sesli etkileşim imkanı sunan Huawei, çevresel gürültüyü çok etkili bir şekilde filtreliyor. Film, dizi veya video izlediğinizde içerdiği teknoloji sayesinde sesi kullanıcısına net olarak aktarabilen bilgisayar, tizleri de gayet temiz bir şekilde aktarabiliyor. Mikrofon kısmında sadece sizin sesinizi alarak çevrede bulunan tüm sesleri engelliyor.

Huawei Matebook X Pro Depolama

Huawei Matebook X Pro

Huawei'nin en iyi bilgisayarlarından olan Matebook X Pro'da 1 TB yani 1000 GB depolama kapasitesi bulunuyor. Bu depolama alanı, günümüzde hem oyunlar hem de programlar için gayet yeterli oluyor. Huawei Matebook X Pro'ya istediğiniz her şeyi indirseniz dahi dolma yaşanmıyor. Depolama alanını doldurmak için oldukça fazla veri indirmeniz gerekiyor. Diğer modellerine göre yüksek kapasiteye sahip olan model kullanıcısının verilerini gizlilikle saklıyor.

Huawei Matebook X Pro Bellek (RAM)

Huawei Matebook X Pro

16 GB belleğiyle tam bir performans canavarı olan Huawei Matebook X Pro, her işlemi kolayca yapabilmenizi sağlıyor. Birden fazla programı çalıştırsanız dahi kasma, donma gibi problemleri yaşatmayan bilgisayar ağır sistem gereksinimi isteyen yazılım programlarında dahi çok iyi işler çıkartıyor. Aynı zamanda tarayıcınızda gezerken yavaşlama sorunları görülmez.

Amazon
Fiyatını Gör
Matebook X Pro
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Matebook X Pro Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Eşim ofisteki işlerini tamamlayamadığından eve geç geliyor ya da işteki bilgisayarını eve taşımak zorunda kalıyordu bu bilgisayarı Onun için satın aldım i7 işlemcisi sayesinde performansı çok yüksek kullandığı tasarım programlarında İşlerini seri bir şekilde tamamlıyorum ekranı 13.9 indir Hem film izleyip vakit geçiriyoruz hem de artık bilgisayarı taşımak zorunda kalmıyor.

? *** ***: Tasarımı için aldım Gün içinde sürekli Müşteri ziyaretlerim oluyor gittiğim yerde Bilgisayarı açmak zorunda kaldığımda eski bilgisayarın hem çok kaba hem de taşıması zordu. Bu yüzden pek iyi hissetmiyordum özellikle ürünü satın alırken tasarımına dikkat ettim performans olarak zaten Şimdiye kadar satın aldıklarımın en hızlı olan diyebilirim ekranda çok küçük değil çerçevesi olduğu için daha büyük duruyor genel olarak hem hızlı hem hafif diyebilirim.

? *** ***: Şarj süresi cihazda harici bir ekran kartı olmamasın da sayesinde oldukça iyi. ssd yaklaşık 3000mb/sn okuma hızında ve oldukça başarılı. fan günlük kullanımda duyulamayacak kadar sessiz ya da hiç çalışmıyor sadece işlemciyi tam performans kullandığınızda devreye giriyor ve rahatsız edici değil. klavye hissiyatı ve tuş yerleşimi güzel, enter tuşu olması gerektiği gibi büyük, geniş ince olanlardan değil. kamera kalitesi dahili bir kameraya göre iyi, fakat klavyede olduğu için biraz aşağıdan çekiyor.

? *** ***: Malzeme kalitesi bu fiyat segmentinin gerektirdiği premium hissi fazlasıyla veriyor. ürünle birlikte 3 hediye gönderilmiş, açıklamalarda yer almadığı için sürprizi bozmayım fakat iyi düşünülmüş değerli hediyeler. Huawei'den ilk defa laptop aldım; fakat anlaşılan son olmayacak.

? *** ***: Hızlı bir bilgisayar kod yazarken kullanıyorum ve sıkıntı yaratmıyor hafızası da gayet iyi bence tek sorun fanların yetersiz kalması uzun kullanımlarda biraz ısınıyor ama abartılacak kadar değil. Dokunmatik ekranı da gayet iyi geç algılamıyor padlet geniş ve hassas ufak temaslara bile duyarlı ki bence bu çok iyi. Parmak okuma da sorunsuz çalışıyor. Fiyat performans ürünü aklında şüphe olan varsa iyi bir bilgisayar alabilirler

? *** ***: Huawei'nin en gelişmiş bilgisayarı. ekran 3 k ve net görüntü veriyor. 450 nit parlaklığa sahip. önemli bir artı. önceki bilgisayarımda yansıma sorunu vardı. 2021 serisinde genelde 512 satışta bulunuyor. Bunda 1 terabayt depolaması avantaj. ürün göründüğünden daha küçük. 3/2 ekran oranı emsallerine göre daha büyük bir ekran alanı sunuyor. batarya konusunda vaad edilen sürelere ulaşmak zor. Win 11 e yükseltme özelliği var. Huawei kontrol panelini kurunca yüklenemeyen özellikler rahatlıkla çözülebiliyor.

? *** ***:  Şık, kibar ve kalite hissiyatı tartışılmaz. Donanım en az 10 yıllık sorunsuz kullanım vadediyor. Windows 11 çok farklı, android tabanlı uygulamaları çalıştırmasını çok beğendim. Gamer değilim ama video edit - çizim programları gibi kullandığım programlarda kullanım ve render alma süreleri müthiş. Eksik var mı derseniz klavye aydınlatması derim. Tavsiye eder miyim, kesinlikle...

? *** ***: Hafif etkili bir bilgisayar, sessiz en kotu özelliği ise klavyenin arka ışığı olmaması bu nasıl bir iştir anlamıyorum

? *** ***:  Bu model ofis işleri için oldukça yeterli. Ayrıca hafif ve ince olması da mobil olarak kullanmak için büyük avantaj. Kasası gayet şık ve sağlam gözüküyor ama ben ekstra olarak taşıma çantası siparişi de verdim. Şu an için söyleyebileceğim tek sorun -çok şık bir şekilde klavyedeki bir tuşun altına sakladıkları- kamerasının fotoğrafta gözüktüğü gibi aşağıda olması. Bu video call açısından hiç kullanışlı değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Laptop ModelleriMSI Katana GF66 Teknik Özellikler
Monster Abra A5 V17.2.3 KullananlarApple MacBook M1 Pro Yorumlar
HP ProBook X360 İncelemeAsus Rog Strix G15 Kullananlar
Huawei Matebook D16 ÖzelliklerLenovo V15 Yorumlar
Dell Inspiron 15 Kullanıcı Yorumları

Huawei Matebook X Pro alınır mı?

Huawei MateBook x Pro sahip olduğu özelliklere bakacak olursak alınabilecek bir bilgisayardır. Dokunmatik ekranı, yüksek pil ömrü, yeni nesil işlemcisi ve daha birçok özelliğiyle öne çıkan bilgisayar işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Huawei MateBook şarjı ne kadar gider?

Huawei MateBook x Pro 12 saatlik batarya ömrü sunuyor. Aynı zamanda laptobun şarj kapasitesi yarım saat içerisinde %50'nin üzerinde şarj oluyor. Huawei MateBook x Pro'nun 30 dakikalık şarjı ile gün boyu tüm işlerinizi halledebilirsiniz.

Huawei MateBook dokunmatik mi?

Huawei MateBook x Pro'nun ekranı dokunmatiktir. Ekranın dokunmatiğini etkinleştirmek için 3 parmağınızı ekrana dokundurmanız yeterli olacaktır. Bu sayede kolayca dokunmatik ekrana erişebilir, istediğiniz her şeyi parmaklarınızla yapabilirsiniz.

MateBook X Pro kaç hz?

3K ekrana sahip olan Huawei Matebook X Pro'nun 90 Hz ekran tazeleme hızı bulunmaktadır. Ekran tazeleme hızının yüksek olması tarayıcıda dolaşırken ya da programlarda işlerinizi hallederken size kolaylık sağlayacaktır.

Huawei MateBook fan var mı?

Huawei MateBook x Pro'nun alt kısmında fanlar mevcuttur. Alt kısımdaki fanlar direkt olarak işlemciye ve diğer bileşenlere temas etmektedir. Fanlar sayesinde bilgisayarda ısınma, donma gibi sorunlar görülmemektedir.

Huawei MateBook parmak izi algılayıcı nerede?

Huawei MateBook x Pro'nun parmak izi algılayıcısı klavyenin sağ üst tarafında bulunmaktadır. Parmak algılayıcı sayesinde bilgisayarınıza kolay bir şekilde giriş yapabilir, bilgilerinize kimsenin erişmemesini sağlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.