Burt’s Bees Dudak Balm

Sonbahar ve kış mevsiminde dudaklarımızı korumak için nemlendirici kullanmak gerekmektedir. Bunlardan en etkilisi Burts Bees Dudak Balm, denemelisiniz.
Burt’s Bees Dudak Balm

Sonbahar ve kış mevsimin gelmesi ile cildimiz de etkilenmeler başlamıştır. Soğuk, rüzgarlı havalar cildin kurumasına ve çatlamasına neden oluyor. Özellikle dudaklar en çok etkilenen bölgelerden biri oluyor. Çatlayan ve kuruyan dudaklarda belli bir süre sonra kanama oluşuyor. Hatta ufak tefek yaralara da sebep oluyor.

 

burts-bees-dudak-balm-008.jpg

 

Bu durumların yaşanmaması için, önceden önlem almak gerekiyor. Haftada 2 – 3 kez peeling yapmalı ve sürekli nemlendirici kullanılmalıdır. Nemlendirici kullanımı dudakların, kurumasını ve çatlamasını önlemektedir.

 

burts-bees-dudak-balm-005.jpg

 

Burt’s Bees Lip Balm, en etkili ve güçlü nemlendiricilerden biridir. Burt’s Bess Lip Balm, kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Yoğun nem etkisi sağlamaktadır. İçeriğinde paraben bulunmayan ürün, her an kullanılabilir. Etkisi neredeyse 3 saat sürmektedir. Dilerseniz, rujunuzun altına baz olarak dahi kullanabilirsiniz.

 

burts-bees-dudak-balm-012.jpg

 

Burt’s Bess Lip Balm, çok fazla çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan en etkili ve yüksek performans göstereni ise bal özlü nemlendiricisidir. Şeffaf rengi, hafif yapısı ve bal tadı ile daha kalıcı bir etki sağlıyor. İçeriğindeki bal özü kesinlikle rahatsız etmiyor. Soğuk kış aylarında dudaklarınızı en iyi şekilde koruyacağından emin olabilirsiniz. Bu ürün kozmetik marketler de satılmaktadır. Fiyatı ise 15 tl' dir.

 

burts-bees-dudak-balm-004.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.