En İyi Gebelik Takip Uygulamaları

Hamilelik sürecinde bebeğinizin gelişimini takip etmeniz için kişisel asistanınız olmaya aday en iyi gebelik takip uygulamalarını sıraladık.
En İyi Gebelik Takip Uygulamaları

Hamilelik, başlarda bilinmez bir süreç gibi görünebilir. Ancak sizlere bu süreçte yardımcı olan birçok mobil uygulama olduğunu bilmelisiniz. Bu sayede gebelik takibini yapabilir ve hamileliği daha bilinçli şekilde tamamlayabilirsiniz. Gün gün bilgilendirme yapan ve hamileliği keyifli hale getiren gebelik takip uygulamaları, sevgili anne adaylarının yardımına koşuyor. Dünya çapında ilgi toplayan ve beğeni kazanan mobil uygulamalar sayesinde her an destek alabilirsiniz.

Kişisel Asistanınız Olmaya Aday En İyi Gebelik Takip Uygulamaları

Sevgili anne adaylarına destek olmak için en çok tercih edilen ve beğeni kazanan gebelik takip uygulamalarını araştırdık. Sağlıklı beslenme, egzersizler ve bebeğin gelişimiyle ilgili birçok değerli bilgi sunan mobil uygulamalarla her an destek alabilirsiniz. Hemen yanı başınızda olan telefonlarınızla bebeğiniz ve kendiniz için tavsiyeler alabilir, hamileliği rahatlıkla atlatabilirsiniz. Hamilelik sürecinde her an yanınızda olan ve sizlere değerli bilgileri sunarak sizlere destek olan en iyi gebelik takip uygulamalarını sıraladık.

İşte en iyi gebelik takip uygulamaları;

1. Hamilelik +

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Hamilelik +

Hamilelik + uygulaması anne adaylarının en çok beğendiği uygulamalardan biridir. Uygulamada uzman tavsiyeleri içeren birçok makale ve blog yazısına ulaşabilirsiniz. Hamilelik + uygulaması, birçok ipucu ve 3 boyutlu modelleri sayesinde hamileliği keyifli hale getiriyor. Sağlık takibi, kişiselleştirilen içerikler ve günlük takip sayesinde hem öğretici, hem de keyifli bir uygulamadır. 

Ücretsiz olarak sizlere hizmet sunan Hamilelik + uygulaması, 10 milyonu aşan indirilme sayısıyla en çok beğeni toplayan uygulamalardan biridir. Hamilelik zaman çizelgesi, günlük blog ve makaleler, doğum tarihi hesaplama araçları, ilham verici bebek isimleri, kilo kaydı tutma gibi birçok pratik ve kullanışlı içerikleri sizlere sunan uygulama, hamilelikte en büyük destekçiniz olabilir.

2. Pregnancy Tracker Baby Center

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Pregnancy Tracker Baby Center

Pregnancy Tranker, tüm dünyada tercih edilen mobil uygulamalardan biridir. 10 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan mobil uygulama, doğuma kalan zamanı gün gün sizlere sunuyor. Bebeğiniz doğana kadar geri sayım yapabilir ve bu süreçte birçok tüyo alabilirsiniz. Uzmanlar tarafından yazılan birçok makaleyi sizlere sunan Pregnancy Tranker, bilinçlenmenizi ve en doğru şekilde bu süreci atlatmanıza yardımcı oluyor.

Pregnancy Tranker, hamile kalmak isteyen anne adayları için de oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Doğurgan zamanlarınızı tespit eden ve yumurtlama dönemlerinizi hesaplayan bir uygulamadır. Bu sayede hamile kalma olasılığınızı en yüksek olduğu günleri öğrenebilirsiniz. Hamile kalma aşamasında, hamilelikte ve hamilelik sonrasında da sizlere destek olan Pregnancy Tranker, annelerin vazgeçilmez uygulamalarından biridir. Bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra da uygulama üzerinden birçok bilgi alabilir ve annelik sürecinde birçok konuda Pregnancy Tranker uygulamasından faydalanabilirsiniz.

3. Elika Hamile Gebelik Hesaplama

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Elika Hamile Gebelik Hesaplama

Elika Gebelik Hesaplama uygulaması, en çok tercih edilen ve yüksek puan alan uygulamalar arasında yer alıyor. 500 binden fazla indirme sayısına sahip olan uygulama, 5 üzerinden 4.5 üzerinde puan alarak annelerin beğenisini topluyor. Kullanıcılarını ''Elika Anneleri'' olarak adlandıran uygulama, annelerin birbiriyle iletişime geçmesini sağlıyor. Özel bir forum ve anketlerle hamilelik sürecini en verimli ve keyifli şekilde atlatabilirsiniz. Bebeğinizin haftalık gelişimini takip edebileceğiniz uygulama, yüzlerce video ve makaleyi sizlere sunuyor.

Elika Gebelik Hesaplama uygulaması, bebeğinizin haftalık gelişimini takip etmek yanı sıra bir anı defteri sunuyor. Bu sayede hamilelik sürecinizi anı defteriyle zamansız şekilde saklayabilirsiniz. Annelerle iletişime geçerek bilgi almanızı sağlayan, bebeğinizin haftalık gelişimini takip edebildiğiniz, forum etkinliği ve uzmanlar tarafından yazılan makaleler sunan gebelik takip uygulaması, en çok beğenilen hamilelik mobil uygulamalarından biridir.

4. Hamilelik ve Gebelik Takibi

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Hamilelik ve Gebelik Takibi

Hamilelik ve Gebelik Takibi uygulamasıyla bebeğinizin gelişimini ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz. İlk haftalık tavsiyeler, gebe vücudu hakkında detaylı bilgilere ve fetüs gelişimiyle ilgili birçok bilgiye ulaşmak mümkün. Hafta hafta bebek görüntüsüne ve 3 aylık dönemde dikkat etmeniz gereken bilgilere anında ulaşmanızı sağlıyor. Aynı zamanda kilo takip sayacı sayesinde kilonuzu kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır.

Hamilelik ve Gebelik Takibi uygulaması, hamilelik sürecinde sizlere yardımcı olacak tekme sayacı ve kasılma sayaçlarına sahiptir. Bu sayede gebelik esnasında ihtiyacınız olan birçok bilgiye ulaşarak, bebeğinizin gelişimini izlemenizi sağlar. 1 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan 5 üzerinden 4.5 puanın üstünde puan alan uygulama, en iyi gebelik takip uygulamalarından biridir.

5. Mutlu Anne (Happy Mom)

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Mutlu Anne (Happy Mom)

Mutlu Anne, gebelik esnasında sizlere kişisel asistanlık yapıyor. Beklenen doğum tarihinizi yazmanızı isteyen uygulama, asistanlık yaparak bebeğinizin gelişimini takip etmenizi sağlıyor. Uygulama üzerinden bebeğiniz için ihtiyaç listesi hazırlamak, doktor randevularınızı takvime eklemek ve özel hatırlatıcılar oluşturmak mümkün. Aynı zamanda sizlere birçok yaratıcı isim sunarak bebeğinize en uygun ismi bulmanız için yardımcı oluyor.

Mutlu Anne(Happy Mom) gebelik uygulaması, blog alanı sayesinde bilinçlenmenizi ve birçok önemli bilgiye ulaşmanızı sağlar. İsim çarkı sayesinde bebeğiniz için yaratıcı isimler bulmanızı sağlayan uygulama, hamilelik sürecinde yapılması gerekenleri sizlere sunuyor. İlaç takibi, not kaydetme gibi özellikleriyle kişisel asistanlığınızı yapan Mutlu Anne Gebelik Takip mobil uygulaması, hamilelik sürecinde tercih edebileceğiniz en yararlı uygulamalardan biridir.

6. Kasılma Zamanlayıcısı (Contraction Timer)

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Kasılma Zamanlayıcısı (Contraction Timer)

Kasılma Zamanlayıcısı(Contraction Timer), kasılmalarınızı takip etmenizi sağlıyor. Hamilelik esnasında kasılmalarınızı not etmenizi sağlayan uygulama, kasılmalarınızı periyot halinde kaydeder. Her kasılma yaşadığınızda uygulamaya bilgi vermeniz yeterlidir. Kaydettiğiniz kasılma bilgileri sayesinde kasılma aralıklarını ve sıklıklarını takip eden uygulama, hastaneye gitmeniz gereken zamanı sizlere bildiriyor.

Elbette kasılma konusunda doktorunuz tarafından güvenilir şekilde bilgi almanızı öneririz. Ancak Kasılma Zamanlayıcı Uygulama sayesinde de bu konuda destek almak mümkün. 500 binden fazla indirme sayısına sahip olan ve 5 üzerinden 4 puanın üzerinde puan alan uygulamalardan biridir. Gebelik takip sürecinde sizlere yardımcı olan Kasılma Zamanlayıcısı(Contraction Timer), en yararlı hamilelik mobil uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

7. Op. Dr. Banu Çiftçi Hamilelik

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Op. Dr. Banu Çiftçi Hamilelik

Op. Dr. Banu Çiftçi Hamilelik uygulaması hamilelik sürecinde sizlere eşlik ediyor. Bebeğinizin haftalık gelişimini takip etmenizi sağlayan uygulama, anne adayları için birçok animasyon ve video sunuyor. Hamilelik süreciyle ilgili birçok bilgi ve hatırlatma sunan uygulama, video ve makalelerle birçok bilgiye ulaşmanızı sağlar. 500 binden fazla indirme sayısına sahip olan uygulama, 5 üzerinden 4.5 puanıyla en beğenilen gebelik takip uygulamalarından biridir.

Op. Dr. Banu Çiftçi Hamilelik, kilonuzu kaydetme ve kasılmalarınızı kaydetme özelliklerine sahiptir. Bu sayede hamilelik sürecini detaylı şekilde kontrol edebilirsiniz. Bilgilendirici ve keyifli videolar, makaleler ve hamilelik takibi için birçok olanak sunan uygulama, anne adaylarının en büyük destekçilerinden biri olabilir.

8. Gün Gün Gebelik Takibi

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Gün Gün Gebelik Takibi

Gün Gün Gebelik Takibi, hamilelik sürecinde kişisel asistan olmak için sizleri bekliyor. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de internete ihtiyaç duymamasıdır. Gebelik dönemine dair özel beslenme ve spor programlarına ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bebeğinizin renkli ultrason görüntülerine ulaşmanızı sağlayan uygulama, vücudunuzun ve bebeğinizin haftalık gelişimini takip eder.

İkiz bebekler için özel bilgiler sunan uygulama, muhtemel doğum ağırlığı ve kilo sayacı gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda bebeğinize yaratıcı isimler bulmanız için sizlere yardımcı oluyor. Tekme sayacı ve kilo sayacı gibi birçok özellik sayesinde haftalık takip yapmanızı sağlayan Gün Gün Gebelik Takibi, 1 milyondan fazla indirilen ve 5 üzerinden 4.5 puanın üzerinde puan alan bir uygulamadır. Genel olarak anne adayları tarafından en çok sevilen uygulamalardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

9. Hamilelik Sprout

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Hamilelik Sprout

Hamilelik Sprout uygulaması, dünyanın en büyük hastanelerinden biri olan Birmingham Kadın Hastenesinde çalışan doktorlar tarafından hazırlanıyor. Uzman doktorlar tarafından hazırlanan uygulama, bebeğinizin günlük, haftalık ve aylık gelişimini takip etmenizi sağlar. Aynı zamanda uygulama sayesinde beklenen doğum tarihini görebilir ve kilo kontrolü yapabilirsiniz.

Hamilelik günlüğü tutma, tekme sayacı gibi birçok özelliğe sahip olan uygulama, kasılma zamanlayıcısı ve hastane çantası listesi oluşturma gibi birçok özelliğe sahiptir. Aynı zamanda uygulama üzerinden doktor randevularınızı kontrol edebilir ve doktorunuza sormanız gereken sorular hakkında bilgi alabilirsiniz. Hamilelik sürecinde sizlere asistanlık vaat eden Hamilelik Sprout, birçok anne adayı tarafından beğenilen ve tavsiye edilen uygulamalardan biridir.

10. Hafta Hafta Gebelik

En İyi Gebelik Takip uygulamaları Hafta Hafta Gebelik

Hafta Hafta Gebelik, anne adaylarının en çok tercih ettiği uygulamalardan biridir. Bebeğinizin tekmelerini takip etme ve haftalık gelişimini kontrol etme olanağı sunan uygulama, birçok yararlı özelliğiyle karşımıza çıkıyor. 100 binden fazla indirilen ve 5 üzerinden 4.5 üzerinde puan alan uygulamanın, anne adayları için oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz.

Hafta Hafta Gebelik, bebeğiniz ağzından yazılmış yazılar sunan ve diğer annelerle iletişime geçmenizi sağlayan bir uygulamadır. Kilo takibi ve tekme sayacı gibi birçok özelliğe de sahip olduğunu görüyoruz. Doğum çantası notları ve aşı takvimleri gibi birçok olanağı sizlere sunan uygulama, bebeğinizin haftalık gelişimini sizlere sunuyor. Aynı zamanda bebeğiniz adına haftalık mesaj gönderen uygulamanın sizlere duygusal anlar yaşatması mümkün. Tekme takibi, kilo takibi, tansiyon takibi, bebek isimleri ve doğum çantası gibi birçok seçenekle Hafta Hafta Gebelik, en yararlı gebelik takip uygulamalarından biridir.

En İyi Gebelik Takip Uygulamaları

#UygulamaUygulama Sahibiİşletim Sistemi
1Hamilelik +Philips Digital UK LimitedAndroid, iOS
2Pregnancy TrankerAmilaAndroid, iOS
3Elika Hamile Gebelik HesaplamaElika TeknolojiAndroid, iOS
4Hamilelik ve Gebelik TakibiNeimanAndroid, iOS
5Mutlu Anne (Happy Mom)Happy DigitalAndroid, iOS
6Kasılma Zamanlayıcısı (Contraction Timer)NeimanAndroid, iOS
7Op. Dr. Banu Çiftçi HamilelikDr. Banu ÇiftçiAndroid, iOS
8Gün Gün Gebelik TakibiHokkabazSoftAndroid, iOS
9Hamilelik SproutMed ART StudiosAndroid, iOS
10Hafta Hafta GebelikHokkabazSoftAndroid, iOS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.