Baran Akbulut Kimdir? Eşi Kim ve Nereli?

Paylaşımları ile gündeme gelen Baran Akbulut, kimdir, nereli ve kaç yaşında? sorularıyla merak edilen isimler arasında. İşte Baran Akbulut biyografisi.
Baran Akbulut Kimdir? Eşi Kim ve Nereli?

Tüm Türkiye'nin neredeyse Aşk-ı Memnu isimli dizide Beşir karakteri ile tanıdığı Baran Akbulut, Instagram'da hesap açması üzerine gündeme geldi. İşte Baran Akbulut kimdir ve nereli? sorularının yanıtı.

Baran Akbulut Kimdir?

12 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da doğan Baran Akbulut, lise eğitiminden sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk üzerine kendisini geliştirdi. Kamera karşısına ilk kez Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu isimli dizi ile geçti. Dizi, kendinden yaşça büyük bir adamla evlenen Bihter isimli genç ve güzel bir kadının, evlendiği adamın yeğeni ile aşk yaşamasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem yer aldı.

2008’de Usta isimli filmde rol aldı. Film, uçak yapmak isteyen bir adamın yaşadıklarını ve verdiği mücadeleyi anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Yetkin Dikinciler, Fadik Sevin Atasoy, Şevket Çoruh, Hasibe Eren ve Tomris İncer yer aldı. 2012’de ise El Yazısı isimli filmde tekrardan beyaz perdeye geldi. Film, bir kasabada yaşanan olayları geçmiş ve gelecek süzgecinden geçirerek anlatıyor. Filmin başrollerinde ise WilmaElles, Cansu Dere, Sarp Akkaya, Sercan Badur, Salih Kalyon, Kenan Bal ve Baran Akbulut isimleri bulunuyordu.

2012’de ise Son isimli bir dizide rol aldı. Dizi, kocasına bağlı bir hayat sürdüren bir kadın, bir uçak kazasının sonunda aslında kocasının kendisinden sakladığı çok fazla sırrı olduğunu öğrenir ve dünyası başına yıkılır. Dizinin başrollerinde ise Erkan Can, Engin Altan Düzyatan, Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Berrak Tüzünataç ve Uğur Polat yer aldı. 2014’te ise Yedi Güzel Adam isimli dizide Cahid Zarifoğlu’nu canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Baran Akbulut, Kemal Uçar ve İlker Kızmaz yer aldı.

Baran Akbulut

2015’te ise Yunus Emre Aşkın Yolculuğu isimli diziyle ekranlara geldi. Dizi, Yunus Emre’nin yaşadıklarını ve öğretisinin anlatıyor. Başrollerinde ise Gökhan Atalay, Payidar Tüfekçioğlu, Mehmet Çepiç, Seda Tosun ve Baran Akbulut yer aldı. 2016 yılında ise ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi isimli dizide Ömer karakterini canlandırdı.

Başarılı oyuncu Baran Akbulut, 2018 yılında kendisinin de başrol olduğu "Baba Neredesin Kayboldum" isimli sinema filminde Aşkın karakterini canlandırdı. Oldukça ses getiren yapımda, Akbulut oyunculuğu ile sevenlerini kendisine hayran bıraktı. Son olarak 2019 yılında Kuzgun dizisinde rol aldıktan herhangi bir yapımda yer almadı. Baran Akbulut, bir süre oyunculuğa ara vermiş gözüküyor.

Baran Akbulut Eşi Kim?

Tecrübeli oyuncu Baran Akbulut, günümüz itibariyle evli değildir ve birlikte olduğu biri var mı yok mu bilinmemektedir. Baran Akbulut, 1,79 metre uzunluğunda ve 74 kilodur. Kariyerine 2008 yılında Aşk-ı Memnu isimli dizide Beşir karakteriyle başlamıştır. Bu rol kendisinin ilk tecrübesi olsa da başarılı performansı adını hafızalara kazınmasına yetti.

Baran Akbulut Kaç Yaşında?

1984 yılında dünyaya gelen Baran Akbulut, 37 yaşındadır. Sosyal medyaya geçtiğimiz aylarda katılan Baran Akbulut, yaptığı fotoğraf paylaşımlarıyla birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Normal adının çoğu insan tarafından bilmemesinden dolayı birçok kişi Aşkı Memnu Beşir kim şeklinde internet üzerinden arama yapmaktadır.

Baran Akbulut Filmografi

Baran Akbulut

Oyunculuk kariyeri boyunca şimdilik toplamda 11 yapımda yer alan Baran Akbulut'un dizilerini ve filmlerini yıl sıralamasına göre sizler için listeledik.

2019 – Kuzgun
2016 – 2018 – Aşk ve Mavi
2015 – Yunus Emre Aşkın Yolculuğu
2014 – Yedi Güzel Adam
2012 – Çanakkale 1915
2012 – El Yazısı
2012 – Son
2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2010 – Doktorlar
2008 – Usta
2008 – 2009 – Aşk-ı Memnu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.