Hadise Kaç Yaşında? Hadise Sevgilisi Kim?

Türkiye’de adını önemli bir yere yazdırmayı başaran ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün biyografisi sizlerle. İşte Hadise Kaç Yaşında? ve Hadise Sevgilisi Kim? gibi soruların yanıtı.
Hadise Kaç Yaşında? Hadise Sevgilisi Kim?

Tüm Türkiye’nin en az 1 kere açıp dinlediği Hadise hakkında detaylı bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte genellikle O Ses Türkiye programında gördüğümüz Hadise Kimdir? Hadise Kaç Yaşında? ve Hadise Sevgilisi Kim?


Hadise Kimdir?

Hadise Kimdir?

22 Ekim 1985 tarihinde Belçika Mol’de dünyaya gelen Hadise, aslen Sivaslıdır. İlk yarışmasına 18 yaşında 2003 yılında Idool’e katıldı ve albüm için teklif aldı. 2 yıl çalışma sürecinin ardından stüdyo albümü Sweat çıkışını yaptı. Özellikle Stir Me Up şarkısıyla Türkiye’de gündeme oturan Türk şarkıcı Hadise, gösterilen ilgi sonrası Türkiye’ye taşınmaya karar verdi.

Burada düzenini kurduktan sonra yeni albümü için hazırlıklara başladı. 2008’de Hadise isimli stüdyo albümünü çıkarttı. İlk albümünde olduğu gibi yine 1 şarkısı fazlasıyla beğenildi. Deli Oğlan şarkısı o zamanlar Türkiye’nin en çok dinlenen şarkısı olmayı başardı. Şarkılarıyla dikkat çeken Hadise, ülkemizi bir sonraki yıl 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Düm Tek Tek parçasıyla temsil etti ve dördüncü oldu. Yarışmada yakaladığı başarısıyla tüm dünyaya kendisini tanıttı. Yarışma sonrası Fast Life ve Kahraman ismini verdiği albümlerini yayınladı. Evlenmeliyiz şarkısıyla yeniden en çok dinlenen sanatçılar arasına girdi. 2011 yılında Mesajımı Almıştır O, Aşk Kaç Beden Giyer ve Superman şarkılarına klip çekti. 3 er yıl arayla 2 klip daha çıkaran Hadise 2014’te Tavsiye, 2017’de ise Şampiyonu satışa verdi.

2011 yılından beri ekranlarda olan şarkı yarışması O Ses Türkiye’de her sezon jüri olarak görev yapmaktadır. Toplamda 6 Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF Ödülü bulunurken farklı yerlerden birçok ödül kazanmıştır.


Hadise Kaç Yaşında?

Hadise Kaç Yaşında?

1985 yılında Belçika’da doğan Hadise, 35 yaşındadır. Daha çocukluk yaşlarında annesi ve babası ayrıldı. O dönemler kendisi için zor geçse de 18 yaşında katıldığı yarışmayla kariyerine ufakta olsa bir adım atmıştı.


Hadise Sevgilisi Kimdir?

Hadise Sevgilisi Kimdir?

34 yaşındaki başarılı oyuncu Kaan Yıldırım ile beraber olan Hadise Açıkgöz, uzun bir aradan sonra yeniden beraber oldular. İlişkilerine tekrardan şans veren ikilinin tatile çıkacakları söyleniyor. Teknede ise Kaan Yıldırım’ın evlilik teklif edeceği gündemde.


Hadise Diskografi

Hadise Diskografi

  • Sweat (2005)
  • Hadise (2008)
  • Fast Life (2009)
  • Kahraman (2009)
  • Aşk Kaç Beden Giyer? (2011)
  • Tavsiye (2014)
  • Şampiyon (2017)

Sizler için en çok dinlenen Hadise şarkılarını listeledik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.