Zaful Kullanıcı Yorumları

Dünyanın en sevilen çevrimiçi alışveriş platformlarından ZAFUL hakkında müşteriler tarafından yapılan yorumları bir araya getirdik. Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindeki kullanıcılar tarafın yapılan Zaful yorumları..
Zaful Kullanıcı Yorumları

ZAFUL; kazak ve hırkalardan bluz ve blazerlara, ceket ve monttan elbiseye, mayo ve bikiniden plaj aksesuarlarına, spor giyimden aksesuara kadar yüz binlerce bay ve bayan ürünün yer aldığı online alışveriş sitesidir.


ZAFUL Kullanıcı Yorumları

ZAFUL Kullanıcı Yorumları

ZAFUL, tıpkı Aliexpress, Gearbest ve Alibaba gibi popüler bir Çinli alışveriş sitesidir. Diğer e-icaret platformlarından farklı olarak moda üzerine yoğunlaşan Zaful, 50'nin üzerinden kategori seçeneğiyle kullanıcılarına yüz binlerce ürün modeli sunmaktadır. 

Son zamanlarda Türk kullanıcılar tarafından da sıklıkla ziyaret edilen site, Zaful Türkiye sayfasıyla %100 Türkçe dil hizmeti sunmaktadır. Öte yandan sitesinin Türk kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmesinin en büyük sebebi kaliteli, hesaplı ve değişik ürünlerin yer almasıdır. Renk renk, çeşit çeşit birbirinden farklı kıyafetlerin yer aldığı Zaful.com, şık ve modern tarzıyla kendine hayran bırakmayı başarıyor. 


ZAFUL Alışveriş Yorumları

Yüz binlerce aktif kullanıcıyla Çin başta olmak üzere Avrupa ve diğer bölgelerde giyim ve aksesuar ürünleri alanında hizmet vermekte olan Zaful.com hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumları inceledik.

ZAFUL moda sitesi üzerinden yaptığımız incelemeler sonucunda kullanıcıların %90 dan fazlasının memnun olduğunu gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan ZAFUL kullanıcı yorumları;

Dilan Satır

Zaful'da satılan ürünler harika! Kesinlikle giyinmeyi seven kadınların ziyaret etmesi gereken bir platform. Mazlemesi ve ürünleri son derece kaliteli..


Sena Ozöt

Yaz döneminde olmazsa olmaz parçalarından plaj giyim ürünlerimi Zaful'dan sipariş ediyorum. İnanılmaz indirim fırsatlarıyla hiç kimsede göremeyeceğiniz birbirinden şahane bikini alt, bikini üst, tahkini, kaftan, mayo ve plaj elbiselerini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 


Ebrar Şanlı

Büyük beden kadın giyim konusunda kesinlikle harika bir site. Ne isterseniz var. Elibse, etek, akzak, gömlek, mont, triko, bluz, t-shirt hepsi büyük beden. Bence kendinizi mutlu etmeye layık bir site göbi görünüyor.


Semra Uluca

Fotoğraflarda ne gösteriliyorsa üründe tıpa tıp aynısı geliyor. Kesinlikle kışlık giyim için takip edilmesi gereken bir platform.Birbirinden şık ve tarz ürünleri en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz.


Gaye Topal

İş toplantılarım ve özel davetlerde kullanmak için elibise ve etek satın aldığım site. Kesinlikle harika modeller var. Aynı zamanda fiyatları da Türkiye'ye göre cok daha ucuz. Kargo deseniz 2 haftada kapınızda. Harika Harika


Zeynep Kandil

Kışlık giyimimi Zaful'dan yapıyorum. Kesinlikle hiç kimsede görmediğim süveter ve kazaklar bende var. Kargomun bana ulaşmasıda yalnızca 2 hafta sürdü (ki Türkiyede hizmet veren bir alışveriş sitesinin kargo gönderimiyle resmen aynı) 


ZAFUL Şikayet

ZAFUL Kullanıcı Yorumları

Zaful hakkında yapılan kullanıcı yorumları arasında yer alan şikayet bildirileri bir araya getirdik. Müşterilerine her daim çözüm odaklı bir politika izleyen site, %90'ın üzerinde menuniyet sağlamış olsa da bazı kullanıcılar tarafından eleştirilmektedir. ZAFUL hakkında yapılan şikayet mesajları;

Selin

Zaful'dan iki tane kazak aldım yeşil ikisini de aynı anda aldım biri geldi sadece iki ay önce sipariş etmiştim ve 2 hafta olduğu yazıyordu gelme süresinin ne bir mesaj geldi kargoyla ilgili ne de mail attılar bilgilendirme sistemleri yok madem böyle olacak neden teslimat süresi iki hafta yazıyor?


Özlem

Zaful adlı siteden 25.11.2019 tarihinde alışveriş yaptım. Ödeme bilgilerini girmiş olmama rağmen, işleniyor yazıyor. Müşteri hizmetlerine yazdım ama otomatik mail geliyor. Hiçbir çözüm bulunmadı. Siparişi iptal de edemiyorum. Ödemeyi çekecekler mi onu da bilmiyorum.


Ebru

Ürünlerim elime ulaşmadı. Hatta Türkiye'ye geldiğinde kargom adres yetersiz yazılıp geri iade edilmiş. Hiçbir şekilde haber verilmeden yapılan bu saçma uygulamadan şikayetçiyim. Ayrıca şu an ürünlerimi tekrar göndermediğiniz gibi para iademi de gerçekleştirmiyorsunuz. Hakkımı artık hukuki yollarla aramak zorunda kalıyorum.


Firdevs

Zaful'dan 20 gün önce verdiğim sipariş hala ulaşmadı. Ne bir bilgilendirme maili gönderdiler ne bir şey. 2 adet mont, kaban siparişi vermiştim, belirtilen ortalama teslimat süresi çok daha kısaydı. Siparişlerimden biri hala yollanmamış bile. Diğeri de yollanmış görünüyor ama kim bilir nerede. Takip sistemleri saçma. Site İngilizce olmasına rağmen takip adımlarında Çince alfabeyle bilgi yazıyor. Nasıl anlamam bekleniyor acaba?


ZAFUL Müşteri Hizmetleri

ZAFUL Kullanıcı Yorumları

ZAFUL alışveriş sitesi kullanıcılarına daha iyi bir hizmet verebilmek için destek merkezi ekibine sahiptir. Dünyanın dört bir yanındaki ziyaretçilerin soru, öneri ve şikayet taleplerini değerlendiren ZAFUL müşteri hizmetlerine ulaşmak için zaful.com internet sitesi üzerinden "Bize ulaşın" butonuna tıklayınız.

ZAFUL kullanıcılarına ; satış öncesi, hesap, ödeme ve vergi, sipariş, iade ve değişim konularında "Facebook Messenger, Live Chat, Telefon ve e-posta" yoluyla iletişime geçmenize izin vermektedir.

  • ZAFUL Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: +(001)-360-824-5022 (Sadece İngilizce)
  • ZAFUL E-Posta: [email protected]

Dünyanın önde gelen giyim ve aksesuar sitesi ZAFUL, tüm müşterilerine 7 gün 24 saat destek hizmeti sağlamaktadır. Türkiye Zaful üzerinden gerçekleştireceğiniz müşteri hizmetleri görüşmelerinin İngilizce olarak gerçekleştirileceğini unutmayınız.

Önerilen İçerik; Modasuma Alışveriş Yorumları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum