Youtube Artık Mobilde Daha Net

Video paylaşım devi Youtube’un yeni güncellemesiyle kullanıcılar artık mobil uygulamasında da yüksek kalitede video izleyebilecek.
Youtube Artık Mobilde Daha Net

Web tabanında 60fps yani yüksek kalitede video izleyebilen kullanıcılar mobil telefonlarından en fazla 24fps çözünürlükte video izleyebiliyordu. Youtube bu özelliğini sessiz sedasız gelen bir güncellemeyle 60fps ye çıkarttı ve mobil uygulamasını kullanan kişilere de yüksek kalitede hizmet vermeye başladı.

youtube mobil 60fps

Akıllı telefonlar 60fps değerinde 1080p çözünürlükte video kaydı yapabiliyor ancak bu tarzdaki videoları Youtube üzerinden 24fps değerinde izleyebiliyorlardı. 24fps yani 24 kare değeri ile video izleyen kullanıcılarına geçtiğimiz günlerde gelen güncelleme ile 1080p çözünürlüğünde 60fps değerindeki videoları daha net ve akıcı olarak izleyebilme imkanı sundu. Siz de 60fps değerinde net ve akıcı videoları izlemek istiyorsanız Android ya da iOS cihazınızdan güncellemenizi yapıp bu keyfe ortak olabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.