Yeni Yıl Yaklaşırken Görülen 10 Yılbaşı Klişesi!

Yeni yıl denilince aklınıza ne geliyor? Kırmızı mı? Çam ağacı mı? Tombala mı? Geri sayım mı? Seneye görüşürüz mü? Merak etmeyin bu bir test değil. Yeni yıl klişelerini içeren bu yazıyı mümkün oldukça çok kişiyle paylaşırsanız belki o klişeleri azaltabilir
Yeni Yıl Yaklaşırken Görülen 10 Yılbaşı Klişesi!

Yeni Yıl Yaklaşırken Görülen Yılbaşı Klişeleri

Yılbaşı gecesi ve sonrası ortaya çıkan üst seviye esprilere hem sinir olur hem de güleriz. Bu yazımızda her sene birçok insan tarafından gerçekleştirilen durumları ve esprileri araştırdık. İşte yeni yıla yaklaşırken görülen klişeler;


10. Seneye Görüşürüz

Yapmayın ya ama! Siz bunu söylemeye devam ediyor ve söylenmesine ses çıkarmayıp sahte sahte gülüyorsanız nolur sakin olun ve yazıyı sonuna kadar okuyun.

Yeni Yıl Klişeleri

9. Dansöz

Gerçekten yeni yıla girerken dansöz izleyerek ve onunla göbek atarak girmek istediğimizi kim çıkardı ve bu nasıl bu kadar devam edebildi merak ediyoruz. Erkeklerin işidir desek kadınlar da izleyip oynuyor. Ama artık çok klişeleşti be. Sanat filmi izleyerek yeni yıla girin demiyoruz da, cool bir mekanda bile yılbaşında birden dansöz gelince tuhaf oluyor insan, neyse çok uzatmayalım.

Yeni Yıl Klişeleri

8. Tombala

Allah aşkına ebeveynleriyle yeni yıla girenler onlara tabu falan oynatsın. Tamam yine bu kültür devam edebilir belki. Diğerlerine göre daha sempatik. Ancak tek bu oyunu tüm eğlence boyunca oynayanlar vardı biz küçükken. Hiç mi sıkılmaz insan ya!

Yeni Yıl Klişeleri

7. Çam Ağacı

Bu madde aslında şöyle olmalıydı: "Çam ağacı isteyip yine alamayanlar "

"Ben de çam ağacı alacaktım süslemek için, koyacaktım camın önüne böyle ışık mışık, yine alamadım."

Alıyorsanız alın da kurtulalım artık. Küçük bir şey de olur. Yeter ki alın. :)

Yeni Yıl Klişeleri

6. Gâvur işi

Pardon ama öyleyse nolmuş? Sizi daha fazla dikkate almıyoruz ve bu maddeyi geçiyoruz.

Yeni Yıl Klişeleri

5. Nasıl girersen öyle gider

Yok öyle bir yalan. Her seferinde kanıyoruz.

Ama şunu hiç unutmayın: Nasıl konuşursanız olaylar ona göre devam eder.

Yeni Yıl Klişeleri

4. Kırmızı iç çamaşırı uğur getirir

Şimdi neye uğur getiriyor bi ona bakmak lazım. Başka bir şey var da söylemiyorsanız çok ayıp ediyorsunuz…

Yeni Yıl Klişeleri

3. Taksim

İlla "Taksim'de eğleneceğim" diye tutturmak da klişe oldu. Ancak anlayış göstermek gerekiyor. Kişinin özel bir anısından dolayı böyle bir isteği olabilir. Bu yüzden Taksim için gereken önlemi en iyi şekilde almak lazımdı belki de.

Yeni Yıl Klişeleri

2. Geri sayım

Aslında bu keratanın ayrı bir zevki olduğu için listeye koysak mı emin olamadık. Fakat şöyle bir durum var ki, 0 olana kadar içimizde büyük bir kıpırtıyla bir şey olacakmış edasıyla sayıyoruz, sıfır dedikten sonra bir anda sönüyor ya her şey, o histen dolayı koyduk.

Yeni Yıl Klişeleri

1. Hoş Geldin 2020

Vitrin camlarına köpükle yazılan klasik yeni yıl kutlama süsleri… Dipnot: Allahtan 3. Hanesi 0 olan bir yılda değiliz de gözlük yapmıyorlar.

Yeni Yıl Klişeleri


Ne olursa olsun iyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bıraktık. Belki bazlılarınız için iş hayatında zirveydi 2019, belki bazılarınız için stabil… Belki aşık oldunuz, belki hâlâ boşsunuz :)

Geçen yıl talihsiz olaylar da yaşandı, içimizi acıtan olaylar da. Bu yılın (klişelerden bahsediyorsak biraz da biz olalım) herkes için mutluluk, huzur ve en önemlisi sağlık getirmesini diliyoruz. İnsanların birbirini daha çok anladığı ve kötülüklerin azaldığı bir yıl istesek çok mu şey istemiş oluruz? 

Adamın dibi not: N’olur dağılmayın l*n

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum