Yeni Nesil Podcast Ajansı: Podcast BPT

2020 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan Podcast BPT ‘’Herkese ve her konuya bir podcast’’ mottosuyla yayın hayatına devam etmektedir.
Yeni Nesil Podcast Ajansı: Podcast BPT

12 farklı ekip ile dinleyicilere her gün yeni bölümler sunan Podcast BPT’nin konu yelpazesi de oldukça geniş. Haber, spor, edebiyat, tarih, kültür, video oyunları, cinsellik, gerçek suç, kariyer, film ve dizi gibi konularla yediden yetmişe herkesin beğenebileceği ve dikkat çeken içerikler üreten Podcast BPT her geçen gün dinleyici kitlesini artırmakta.

Son zamanlarda popüleritesini iyice artıran podcast her geçen gün karşımıza daha çok çıkmakta. Chartable’ın verilerine göre 2019 yılında 318 bin yeni podcast dinleyici ile buluşurken bu sayı 2020 yılında %280 artarak 885 bin oldu. Türkiye 2020 yılında podcast dinlenen cihaz sayısını 5.2 katına çıkarak dinleyici sayısını en çok artıran ülke oldu. BPT podcast ajansı Türkiye’de gelişen ve büyüyen podcast sektörünün öncülerinden oldu.

Podcast BPT’nin dikkat çeken özelliği ise kurumsal yapısı ve profesyonel teknik ekip desteği. Günümüzde podcastinizin öne çıkmasını sağlayan birden çok etken var. Sesinizin kalitesi, konu başlıklarınız ve bölümlerinizi tanıtımı bu etkenlerin başında geliyor. Podcast BPT’de podcastinizin dinlenme sayılarını artırabilecek, eksik olduğunuz konularda size yardım sağlayabilecek ve yayın kalitenizi bir üst sınıfa taşımanızı sağlayacak teknik ekibe sahip.

Podcast BPT’nin göze çarpan bir diğer özelliği ise markaları ve dinleyicileri bir araya getirmesi. Podcast BPT, büyüyen bu sektörde dinleyiciye ulaşmak isteyen markaları ve podcasterları bir araya getirmekte. Podcast BPT arkasında bulundurduğu sağlam alt yapı ve teknik ekip ile yapmış olduğu iş birliklerinde bütün iş yükünü yüklenmektedir.

Daha fazla bilgi için: www.podcastbpt.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.