Yakup Özkılıç Kimdir? & Hakkında Bilgi

1970'li yıllarda Ankara ilinde doğan MHPli siyasetçi Yakup Özkılıç hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Yakup Özkılıç'ın biyografisi!
Yakup Özkılıç Kimdir? & Hakkında Bilgi

Yakup Özkılıç Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan 27. yerel ve milletvekili seçimlerinde aday olarak gösterilen Yakup Özkılıç, 2018 yılının Mart ayında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Devlet Bahçeli döneminin 12. olağan üstü kurultayında Merkezi Yönetim Kuruluna yeni üye olarak seçilen ve şaşırtan isimlerden biri olmuştur.


Yakup Özkılıç Siyasete Atılma Hikayesi Nedir?

2018 senesinin Mart ayında Milliyetçi Hareket Partisi’nin on ikinci olağan üstü kurultay toplantısında Merkezi Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiş olan Yakup Özkılıç bu toplantı öncesinde de 2011 yılından beri Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatlarında çeşitli görevler alarak, partinin kendi siyasi düşünce ve yapısına uygunu belirtmiştir. Bu şekilde başlayan siyasete atılma hikayesi 2019 Mart ayında yapılacak 27. yerel ve milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından aday gösterilmesiyle devam etmektedir. Siyaseti halka hizmet etmek ve halkın düşünceleriyle ortak noktayı bularak ülke yönetimi olarak tanıtan Yakup Özkılıç, emeklilik süresi ve sonrasında da elinden geldiğince halka hizmet etmeye çalışacağını ve bunun için çabalayacağını 2018 Mart ayında yapmış olduğu röportajlarında kamuoyu ile paylaşmıştır.


Yakup Özkılıç Siyasi Çalışmaları

Divan katibi olarak görev alan Yakup Özkılıç, siyasete bu unvanıyla dahi birçok çalışmalar yaparak katkıda bulunmuştur. Ankara Ticaret Odası birliğine destek olarak birçok çalışmada yer almıştır ve Ankara halkının isteklerini partisine iletmeye devam etmektedir.


Yakup Özkılıç Kimdir?

1970'li yıllarda Ankara ilinde dünyaya gözlerini açmış olan Yakup Özkılıç, Ankaralı bir ailenin ikinci erkek çocuğu olarak doğmuştur. Ailesinin geneli memur olan Yakup Özkılıç, küçük yaşlardan beri hep memur olmak istediğini herkese anlatmıştır ve yakın akrabaları, çevresi ve komşuları tarafından da küçük yaşlardayken sürekli büyük adam olacağım dediği bilinmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.