Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Uzun kullanım süresi sunması sayesinde çok beğenilen Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max'i detaylıca inceledik. İşte Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max'in incelemesi.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max

Çinli teknoloji devi Xiaomi akıllı telefon piyasasına damga vuran Redmi Note serisine yeni modellerini ekledi. Dikkat çeken teknik özelliklerinin yanı sıra ucuz fiyatıyla öne çıkan Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max cihazını detaylıca inceledik. İçeriğimizde üstün kullanım performansı sunan Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max'ın fiyatını, özelliklerini ve detaylı incelemesini bulabilirsiniz.

İşte uzun kullanım süresine sahip Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max hakkında tüm bilgiler:

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 720G
Depolama64 GB/128 GB
RAM6 GB/8 GB
Pil5020 mAh
Arka Kamera64 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera32 MP
Ekran6.67 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiLCD
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Xiaomi'nin telefonlarına bayılıyorum. Özellikle bataryasına! Kullanıyorum kullanıyorum bitmiyor. Arkadaşımda 7 Plus var, gün içerisinde benim kadar kullanmamasına rağmen şarjı bitiyor. Benimki ise gün sonunda hala %30 olarak kalıyor. Tavsiyemdir. K**** T.

? Amcamın tavsiyesi üzerine aldım. Normalde çok dinlemezdim ama telefonu elime alınca gerçekten güzel bir telefon olduğunu anladım. Sonra sipariş verdim ve gerisini biliyorsunuz. Çok mutluyum. O*** Y.


1. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max işlemci yongası olarak Qualcomm Snapdragon 720G’yi kullanmaktadır. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max grafik işlemcisi olarak ise Adreno 618’i kullanıyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

2. 6 GB/8 GB RAM ve 64 GB/128 GB depolama seçeneklerine sahip Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, orta segmentin en iddialı akıllı telefonlardan biridir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

3. 32 MP’lik ön kamerasıyla fark yaratan Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, 1080 P 30 FPS videolar çekebilmektedir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

4. 4’lü arka kamera sistemine sahip Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, yeni bir tasarımla karşımıza çıkarken 64 MP ana kamera, 8 MP ekstra geniş açı kamera, 5 MP makro kamera ve 2 MP derinlik algısı kamerasıyla mükemmel bir fotoğraf deneyimi sunmaktadır. Ayrıca 4’lü kamera sistemi sayesinde 4K görüntü kalitesine sahip videolar çekebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

5. 6.67 inçlik dev ekran boyutuyla öne çıkan Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, IPS LCD ekran teknolojisine sahip olup 1080 x 2400 (FHD+) piksel görüntü kalitesi sunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

6. %84,4'lük ekran gövde oranına sahip Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max’in çizilmeye dirençli camı Corning Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır. Önceki modellerde arka kameranın alt tarafında yer alan parmak izi okuyucusu modülü Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max’da cihazın yan tarafına konumlandırılmıştır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

7. Arka kapak malzemesi de cam olan akıllı telefon 165.5 x 76.68 x 8.8 mm boyutunda ve 209 gram ağırlığındadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

8. 5020 mAh kapasiteli bataryasıyla uzun bir kullanım süresi sunan Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, 33 W değerinde hızlı şarj desteğine sahiptir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

9. Android 10 işletim sistemiyle gelen Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max arayüzünde ise Android tabanlı MIUI 11’i kullanmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi

10. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max’in fiyatı 4200 TL civarında gezmektedir. Yukarıdaki kısımdan ürüne göz atabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max incelemesi


Benzer Tavsiye Önerileri
Xiaomi Redmi Note 9 Pro İncelemeHuawei P30 İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında telefon hakkında merak edilen soruların cevabını vereceğiz. İşte Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max hakkında sıkça sorulan sorular.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max ne kadar oyun süresi sunuyor?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, tam tamına 11 saat boyunca oyun oynama imkanı sunuyor. Bu telefonun özellikle çok fazla oyun oynayan kişiler için ideal seçeneklerden biri olduğunu belirtelim.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max hızlı şarj destekliyor mu?

Evet, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max telefonunda hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihazın 33 W hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzu kısa sürede şarj edebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max suya dayanıklı mı?

Bu sorunun cevabını ne evet ne de hayır olarak verebiliriz. Şöyle ki Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, sadece sıçramalara karşı suya dayanıklıdır. Yani bu telefon üzerine su dökülmesi durumunda bozulabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum