Xiaomi Redmi Note 9 Pro Fiyatı ve Özellikleri | İnceleme

Üstün performans özellikleriyle dikkat çeken Xiaomi Redmi Note 9 Pro’yu inceledik. İşte Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi Redmi Note 9 Pro özellikleri…
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Fiyatı ve Özellikleri | İnceleme

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Teknoloji devi Xiaomi geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 10 Pro modelli akıllı telefonuyla 2020 yılına damga vururken şimdi de Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max’i tanıtarak adeta rakipleri karşısında şov yaptı. Üstün performans özellikleriyle geçen yılın en iyi telefonlarından biri olan Redmi Note 8 Pro’dan sonra uzun süre beklenen serinin devam modeli Xiaomi Redmi Note 9 Pro şirket yetkilileri tarafından tüm teknik özellikleriyle birlikte tanıtıldı. Kısa bir süre içerisinde Türkiye piyasasında da satışa sunulan Xiaomi Redmi Note 9 Pro’yu detaylıca inceledik.

İşte mükemmeli sizlere sunan Xiaomi Remi Note 9 Pro’nun fiyatı, özellikleri ve hakkında bilgiler…

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 720G
Ekran6.67 inç, FHD+ (2.400 x 1.080 piksel) IPS LCD
RAM4 GB /6 GB
Depolama64 GB /128 GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera16 MP
Batarya Kapasitesi5.020 mAh (18 watt hızlı şarj desteği)
İşletim SistemiAndroid 10 tabanlı MIUI 11
Renk SeçenekleriSiyah, Mavi, Beyaz
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Redmi
Note 9 Pro Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Telefon sorunsuz ve korumalı geldi. Kamerası iyi iş yapıyor (gece modu harika, renk tonu ise diğer telefonlarda daha sıcakken bunda biraz daha beyaz ve gerçekçi, zevk meselesi). Oyunlarda en üst grafiklerde akıcı oynayabiliyorsunuz. Fiyatına göre performansı diğer telefonlardan oldukça üstün ama o performansı kullanıp kullanmadığınız asıl önemli olan. Şarjı bi fena, bitmiyor doldurması ise çok kısa sürüyor. Rengini rastgele alsanız bile hepsini beğeneceğinizi düşünüyorum. Isınma problemi yok. İhtiyaçlarınız telefonla eşdeğerse kesinlikle öneririm. Şafak A****.

👤 Cihaz her türlü kullanım için yeterli özellikleri sunuyor. Büyük ekranı, bir telefondan ziyade bir multimedya cihazı isteyenler için gayet güzel. Fotoğraflarda eğer ışığınız iyiyse harika renkler ve canlılık göreceksiniz. Netlik de memnun edici. Bataryanın kuvvetli olması uzun süre yüksek performansda kullanım sağlıyor. Normal günlük kullanımla 2 3 gün tek şarjla kullanılabilir. %0 dan %100 e 1 saat 15 dakika içinde ulaşıyor. Oyunlarda ve normal kullanımda herhangi bir ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Her türlü uygulamayı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Cihazın standart yazılımında başka bir Android telefonda bulabileceğiniz tüm uygulamalar mevcut hatta fazlası var. Oyunlarda kullanabileceğiniz bir arayüz uygulaması da mevcut.Çok üstün özellikler istemeyen herkes için uygun bir cihaz. Tavsiye edilir. Kaan S.

İnceleme

1. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi şirketi yetkilileri tarafınca tanıtılan Xiaomi Redmi Note 9 Pro işlemci yongası olarak Qualcomm Snapdragon 720G’yi kullanmaktadır. 8 çekirdek ve 64 bit özelliklerine sahip olan işlemci yongası rakiplerine göre üstün bir kullanıcı performansı sunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

2. 4 GB / 6GB RAM ve 64 GB / 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip farklı modelleri bulunan Xiaomi Redmi Note 9 Pro grafik işlemcisi olarak da Adreno 618’i kullanıyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

3. Ön tarafında 16 MP’lik selfie kamerası bulunan Xiaomi Redmi Note 9 Pro 1080p, 30 fps değerinde video kaydı yapabilmektedir. Ayrıca yapay zeka destekli olan ön kamera ekran içine gömülü olarak tasarlanmıştır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

4. Arka tarafında 4 kamera sistemi kurulu olan Xiaomi Redmi Note 9 Pro önceki modellerinden farklı olarak yeni bir tasarımla yerleştirdiği kameralar; 48 MP ana kamera, 8 MP ekstra geniş açı kamerası, 5 MP makro çekim kamerası ve 2 MP derinlik algısından oluşmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

5. 4’lü kamera sistemi sayesinde 2160 piksel Ultra HD kalitede 4K çekim kalitesine sahip Xiaomi Redmi Note 9 Pro’nun parmak izi okuyucusu önceki modellerde olduğu gibi kameraların altına değil, telefonun yan tarafına monte edilmiştir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

6. 6.67 inçlik dev boyutuyla fark yaratan Xiaomi Redmi Note 9 Pro FHD+ (2.400 x 1.080 piksel) IPS LCD özelliklerine sahiptir. %84.27’lik ekran /gövde oranıyla gelen akıllı telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

7. Kapak malzemesi cam olarak tasarlanan Xiaomi Redmi Note 9 Pro’nun arka tarafında Gorilla Glass 5ile korunmaktadır. Ayrıca 209 gramlık ağırlığa sahip olan Xiaomi Redmi Note 9 Pro ilk olarak Beyaz, Mavi ve Siyah renklerle satışa sunulacaktır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

8. 5020 mAh’lık dev bataryasıyla kullanıcılarına şarj problemi yaşatmayacak olan Xiaomi Redmi Note 9 Pro 18 W hızlı şarj desteğine sahiptir. Büyük bataryası ile rakipleri karşısında öne çıkan Xiaomi Redmi Note 9 Pro ile 26 saat boyunca video izlenebilir ve 210 saat boyunca da müzik oynatılabilir.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

9. İşletim sistemi olarak Android 10.0’ı kullanan Xiaomi Redmi Note 9 Pro ara yüzünde ise yine Android tabanlı MIUI 11’i kullanmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

10. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve uzun bir bekleyişin ardından Türkiye'de satışa sunulan Xiaomi Redmi Note 9 Pro'nun fiyatı 3.500-4000 TL arasındadır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi TelefonlarXiaomi Mi 10 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Note 9 Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi Redmi Note 9 Pro alınır mı?

Üstün pil performansı, geniş ekranı, kamera performansı ve güçlü işlemcisi ile fark yaratan Xiaomi Redmi Note 9 Pro komplike bir telefon modeli olup uygun fiyatıyla kesinlikle alınabilir bir modeldir. Kullanıcı yorumlarına göre henüz Xiaomi Redmi Note 9 Pro'dan memnun olamayan yok iken uygun fiyatlı olması bu modeli tercih edilir kılıyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro'da google play var mı?

Huawei'nin Google ile ters düştüğü günlerde piyasaya çıkan Xiaomi Redmi Note 9 Pro'da Play Store'un olmayacağı söylentileri yayılmıştı ancak Play Store telefona yüklü halde gelmektedir. Kısacası Xiaomi Redmi Note 9 Pro'dan Play Store'u kullanabileceksiniz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro kalemi var mı?

Samsung'un Note serisi telefonları ile birlikte gelen kalemler Xiaomi'nin hiç bir modelinde yer almıyor ancak stylus kalemlerin bir çoğu cihaza uygun olarak kullanılabiliyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro'da 5G var mı?

4.5G teknolojisi ile donatılan ve ülkemizde şebeke sorunu yaşamadan kullanabileceğiniz Xiaomi Redmi Note 9 Pro'da 5G özelliği maalesef yoktur.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro çift hatlı mı?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro akıllı telefonunuz ile çift hat kullanabilirsiniz. Ayrıca bu çift hat için oluşturulan ikincil alanda iki ayrı telefon kullanıyor gibi bilgilerinizi saklayabilir, çağrılarınızı ve mesajlarınızı özel bildirimlerle alabiliriniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum