Tek Şarjla Üç Gün Kullanım: Xiaomi Redmi 8 İnceleme

Yüksek teknolojik donanımlara sahip Xiaomi Redmi 8'i detaylıca inceledik. İşte özellikleriyle şaşırtan Xiaomi Redmi 8'in özellikleri ve detaylı incelemesi.
Tek Şarjla Üç Gün Kullanım: Xiaomi Redmi 8 İnceleme

Birbirinden farklı özellikleriyle teknoloji meraklılarını heyecanlandırmayı başaran Redmi 8, yüksek çözünürlüğe sahip kamerası, Qualcomm Snapdragon 439 işlemcisi ve Al teknolojisine sahip ikili kamera sistemiyle teknolojiye farklı bir boyut kazandırmayı başarmış görünüyor. Renkli ve şık tasarımıyla dikkat çeken Redmi 8 modeli hakkında merak edilenleri araştırdık.

İşte fiyat ve performans telefonu olan Xiaomi Redmi 8'in özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 439
Depolama32 GB/64 GB
RAM3 GB/4 GB
Pil5000 mAh
Arka Kamera12 MP + 2 MP
Ön Kamera8 MP
Ekran6.22
İşletim SistemiAndroid 9
Ekran TipiLCD

Kullanıcı Yorumları

👤 Tam bir fiyat performans ürünü. Xiaomi'den başka bir şey beklenemezdi zaten. Kesinlikle tavsiye ediyorum. U**** R.

👤 Aynısını kuzenim almıştı. Ben de çok beğendim ve babamdan istedim. Hem fiyatı uygun hem de oldukça kaliteli. Bayıldım! P**** Y.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Telefon Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

İnceleme

1. İkonik vizyoner tasarıma sahip Xiaomi Redmi 8 akıllı cep telefonu," Yakut Kırmızısı, Oniks Siyahı ve Safir Mavisi" renk seçeneklerine sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

2. Dot Drop ekran kullanmakta olan Xiaomi Redmi 8, 6.22 inç ekran büyüklüğüne ve 1520x720 piksel ekran çözünürlüğüne sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

3. Geniş ekran ve yüksek gövde tasarımına sahip Xiaomi Redmi 8, 156.48 mm uzunluğa, 75.41 mm genişliğe ve 9.4 mm kalınlığa sahiptir. Cihaz pil dahil 188 gram ağırlığa sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

4. Büyük ekranlı telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Redmi 8, 6.22 inç'lik IPS LCD ekran teknolojisine sahiptir. HD+ ekran çözünürlüğü standartına sahip cihaz, inç başına 270 piksel yoğunluk sağlamaktadır.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

5. USB Type-C şarj bağlantı noktasına sahip Xiaomi Redmi 8 akıllı cep telefonu, 5000 mAh batarya kapasitesine ve Quick Charge 3.0 teknolojili 18W hızlı sarj desteğine sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

6. Yapay zeka teknolojisine sahip Xiaomi Redmi 8 akıllı cep telefonu; al sahne algılama, al güzelleştirme 4.0, al portre modu, yüz tanıma, HDR ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip 12 MP %2 MP arka kamera, f/2.0 diyafram açıklığına sahip 8 MP ön kameraya sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

7. Xiaomi Redmi 8 akıllı cep telefonu, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 439 (SDM439)yonga setine sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

8. Yüksek teknolojik donanıma sahip Xiaomi Redmi 8, 12 nm FinFET, 8x ARM Cortex A53, 2.0 GHz ana işlemciye (CPU) ve Qualcomm Adreno 505 grafil işlemcisine (GPU) sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

9. Xiaomi Redmi 8, LPDDR3 933 MHz tipi 3 GB RAM ve eMMC 5.1 tipi 32 GB dahili depolama alanına sahiptir. Kullanıcılarına 4 GB RAM VE 64 GB dahili depolama seçeneği de sunmakta olan model, 512 GB maksimum hafıza kartı kapasitesine sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme

10. MI UI kullanıcı arayüzüne sahip Xiaomi Redmi 8 akıllı cep telefonu 9.0 Android işletim sistemi ve 4.2 Bluetooth versiyonuna sahiptir.

Xiaomi Redmi 8 İnceleme


Benzer Tavsiye Önerileri
Samsung Galaxy A41 İncelemeHuawei Nova 6 5G İnceleme

Xiaomi Redmi 8 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu kısımda Xiaomi Redmi 8 hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Xiaomi Redmi 8 hakkında sıkça sorulan sorular.

Xiaomi Redmi 8'de hızlı şarj desteği var mı?

Evet, günümüzde çıkan çoğu telefonda olduğu gibi bu telefonda da hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihazın 18 W hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzu kısa süre içerisinde şarj edebilirsiniz.

Xiaomi Redmi 8'in bataryası ne kadar gider?

Xiaomi Redmi 8 özellikle bataryasıyla öne çıkan bir telefondur. 5000 mAh batarya kapasitesiyle oldukça uzun süreler kullanıma uygun olan telefon, bu özelliği sayesinde çok beğeniliyor. Cihaz, 28 saat konuşma veya 17 saat video izleme imkanı sunuyor.

Xiaomi Redmi 8'de suya ve toza dayanıklılık var mı?

Xiaomi Redmi 8, P2i sertifikasına sahiptir. Bu da cihazı sadece su sıçramalarına karşı korumaktadır. Yani bu cihaz su sıçramalarına dayanıklıdır fakat su dökülmelerine karşı maalesef korumasızdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.