Xiaomi Mi 1C Kablosuz Dikey Süpürge İnceleme | Fiyat & Yorum

Kullanım kolaylığıyla kullanıcılardan tam not almayı başaran Xiaomi Mi 1C dikey süpürgesini inceledik. İşte Xiaomi Mi 1C'nin detaylı incelemesi.
Xiaomi Mi 1C Kablosuz Dikey Süpürge İnceleme | Fiyat & Yorum

Özel tasarımı ve güçlü emişi ile evcil hayvan tüylerine ve tozlara son. Xiaomi Mi 1C ile evleriniz uzun süre tertemiz kalacak. Kablosuz ve rahat kullanımıyla dikey süpürge modellerine damgasını vuran Xiaomi Mi 1C'yi bu içeriğimizde detaylıca inceledik.

İşte Xiaomi Mi 1C özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
Ağırlık3.5 kg
Çalışma Süresi60 dakika
Güç Değeri25.2 V
Şarj Olma Süresi3.5 Saat
Çalışma Şekli:Kuru
Çekim Gücü20 KPa
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi 1C Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Almadan önce, baya bir araştırma yaptım. Özellikle Dyson V8 modeliyle Xiomi 1C arasında gidip geldim. Fiyat performans değerlendirmesi yaptığımda Xiomi daha ağır bastı. 1 haftadır ürünü kullanıyorum, ve neticesinde çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Ürün 3 kademeli. En düşük kademede bile yeterli çekim gücü var. Ben genelde 2 de kullanıyorum. Ses seviyesi ideal. Standını duvara astım ve elektrik bağlantısını yaptım. Şarjı tamamen boşalmadan şarj olmaması için duvar askısını ona göre taktım. Yani ürünü kullanıp askıya astığımda iyice geriye kadar itmez isem şarj olmaya başlamıyor ve bu da bana büyük avantaj sağlıyor. T**** D.

👤 Ben böyle bir şey hayatımda görmedim. İnanılmaz bir makine. Sakın Dyson falan bakmayın ben çok araştırarak aldım. İnanın bugün teslim aldım ve hemen şarj edip denedim. Halıda parkede koltukta yatakta duvarda aklınıza gelen her yerde denedim. Tek kelime ile şoka girdim. Resmen kumda yaşıyormuşuz. Her şeyden kum çıktı. Kullanımı çok pratik sessiz olduğu için istediğim saat çalıştırabilirim. Ben günlük temizlik için almıştım fakat diğer süpürgeyi artık çalıştıracağımı zannetmiyorum. Kesinlikle alın teşekkürler Xiaomi. K**** F.

İncelemesi

1. Yüksek performansı ile piyasaya kök söktüren Xiaomi’nin Mi 1C modeli el süpürgesi fırçasız motor ve 120 AW değerinde emiş gücü ile evinizde en ufak toz parçacığı bırakmayacak şekilde tasarlandı. Çoklu siklon ayırma sistemi ile makinede bulunan hava kanallarını tıkanmasını engelleyen süpürge büyük ve küçük parçacıklı tozları otomatik olarak ayırarak çok daha hızlı ve güçlü bir performans sunuyor.

Xiaomi Mi 1C Motor

2. Yukarıda bahsettiğimiz toz ayırma teknolojisi sayesinde filtre yıkamanıza son verecek süpürge uzun süreli emiş gücü ile yüklerinizi azaltacak. Gözle görünen veya görünmeyen tozları ve kirleri koni şeklindeki tasarımı ile çeken model havadaki tozları da çekip ayırarak makine içinde geriye doğru gitmesini engeller.

Xiaomi Mi 1C Filtre

3. Özel olarak soğutma teknolojisi ile donatılan süpürge en güçlü mod açıkken bile uzun süreler ısınmayı engelleyerek emiş gücünde performans kaybı yaşatmaz. Emiş gücü sabit kalan makine ise halılarınızı ve tüm evinizi istediğinizden daha iyi bir hale getirir.

Xiaomi Mi 1C Emiş Gücü

4. Dolu şarj ile 60 dakika boyunca kullanabileceğiniz süpürgenin turbo modu, standart modu ve eco modu bulunuyor. Kullanım ihtiyacınıza göre kullanacağınız modlar arasında ses ve emiş gücü farkı bulunmaktadır. Eco modunu günlük temizlik için kullanabilir uzun süreli kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz, standart modu daha zorlu alanlar ve parçacıklar için kullanabilir ve güçlü emiş gücünün tadına varabilirsiniz. Turbo modunu ise büyük parçacıklı kirler için tercih ederek hem zamandan tasarruf eder hem zorlanmadan en inatçı kirleri bile temizleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi 1C Modları

5. Ülkemizde Dyson ile rakip olarak görülen el süpürgesi 5 katmanlı ince filtresi ile evinizi %99.97’lik bir temizlik oranına ulaştırır. 0.3 μm kadar küçük parçaların tekrardan geri çıkmasını engelleyecek teknolojisi sayesinde evinizi temizlerken aynı anda kirletmenize engel olur.

Xiaomi Mi 1C Şarj

6. Geniş yer başlığında bulunan 2. Bir motor ile oldukça yüksek verimle çalışan ürün ana motor ile birlikte kullanıldığında inanamayacağınız kadar güçlü bir hal alır, kadifemsi bir yapıda olan alt başlığı zahmetli köşelere rahatlıkla ulaşarak dip köşe temizlik yapmanıza olanak sağlar.

Xiaomi Mi 1C Başlık

7. Koltuk araları ve ev eşyalarınızın arkası için üretilen 2’si 1 arada dar alan başlığı bulunan ürün ulaşamayacağınız köşe bırakmayacak şekilde tasarlanmıştır. Xiaomi Mi 1C modelinde bulunan bu başlık aynı zamanda evcil hayvan tüylerini ortadan %100’e kadar yok ederek sizleri görüntü kirliliğinden korur.

Xiaomi Mi 1C Peformans

8. Duvara monte edilebilen bir şarj ünitesi ile birlikte teslim edilen ürün evinizde yer kaplamaz, duvara montelediğiniz şarj ünitesine koyduğunuzda otomatik olarak şarj edilen ürün kapasitesini doldurduktan sonra gücü keserek olası yangın durumlarını engeller. Ürünün komple şarj olması ise yaklaşık 3.5 saat sürmektedir.

Xiaomi Mi 1C Aparat

9. Ergonomik tasarımı, şık ve estetik duruşu ve performansı ile gözde haline gelip zirveye oynayan Xiaomi Mi 1C modelinin ülkemizdeki fiyatı ise 1.869 TL.

Xiaomi Mi 1C Fiyat

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi C1 Şarjlı Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi 1C Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Xiaomi Mi 1C hakkında merak edilenlere yer vereceğiz. İşte Xiaomi Mi 1C hakkında sıkça sorulan sorular.

Xiaomi Mi 1C'nin çalışma süresi ne kadar?

Xiaomi Mi 1C, tek şarjla 60 dakika kullanım süresi sunuyor. Yani tek şarjla tüm evinizi rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi 1C iyi temizliyor mu?

Xiaomi Mi 1C, 20 kPa çalışma gücüne sahiptir. Kuru bir şekilde çalışan cihaz, 20 kPa çalışma gücü sayesinde her türlü toz ve kiri rahatlıkla temizleyebiliyor.

Xiaomi Mi 1C ne kadar sürede şarj oluyor?

Xiaomi Mi 1C, 60 dakika kullanımdan sonra 3.5 saat şarj olma gereksinimi duyuyor.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.