Pürüzsüz ve Şık Tasarıma Sahip: Xiaomi Mi 10T İnceleme

Yılın en yeni telefon modellerinden Xiaomi Mi 10 T akıllı telefonunu detaylıca inceledik ve sizler için içerik haline getirdik.
Pürüzsüz ve Şık Tasarıma Sahip: Xiaomi Mi 10T İnceleme

Xiaomi Mi 10 T

Çin de önde gelen markalardan biri olan Xiaomi, son yıllarda göstermiş olduğu başarısı ile kullanıcıları mutlu ederek tüm dünyada bilinen bir marka haline geldi.

Son zamanlarda Xiaomi'in piyasaya sürmüş olduğu yeni nesil akıllı telefon Mi 10 T'nin detaylı incelemesini yaptık.

İşte 108 MP yapay zeka kamerası bulunan Xiaomi Mi 10T inceleme:

Teknik Özellikler
Ekran6.67 inç 1080 x 2400
İşletim SistemiAndroid
İşlemciQualcomm Snapdragon 865
RAM6 GB
Kamera64 MP + 13 MP + 5 MP
Ön Kamera20 MP
Dahili Depolama128 GB ve 256 GB
Batarya5000 mAh
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumu

? Gerçekten çok güzel bir telefon. Gidip 10 bin TL etmeyecek telefonları alacağınıza çok daha iyi özellikleri olan Mi 10t'yi almanızı tavsiye ederim. H** A**

? 4 yıldır iPhone kullanan birisi olarak bu telefonu yaklaşık bir hafta önce aldım. Geçip geçmemekte çok kararsızdım. En sonunda batarya gibi kriterleri göz önünde bulundurarak aldım. Kesinlikle öneririm ve iyi ki almışım. M** I**


İnceleme

1. Qualcomm Snapdragon 865 yonga setini kullanan Xiaomi, ana işlemci olarak 2.84 Ghz hızımda çalışan ARM Cortex-A77 kullanmaktadır. Bunlara ek olarak 2 adet yardımcı işlemci sayesinde telefon birçok uygulamayı çalıştırırken performansını düşürmemektedir.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

2. 6 GB Ram belleğine sahip olan Xiaomi Mi 10 T de 128 GB dahili depolama bulunmaktadır. Dilerseniz 256 GB kapasiteli modelini satın alabilirsiniz. Grafik tarafında ise Adreno 650 işlemcisine yer verilmiştir.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

3. Telefonun arka kısmında bulunan 3 adet kamerasının çözünürlükleri sırasıyla 64 MP + 13 MP + 5 MP şeklindedir. Bu kameralarla 4K çözünürlüğünde videolar rahatlıkla çekebilirsiniz. Ön kısmında olan kamerası ekrana gömülü olarak tasarlanmıştır ve 20 MP çözünürlüğü vardır.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

4. 6.67 inç büyüklüğünde olan ekranın gövde oranını 84.83% yaparak nerdeyse çerçevesiz bir tasarım elde edilmiştir. 1080x2400 piksel çözünürlüklü ekranının bir diğer özelliği ise IPS LCD türünde olmasıdır.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

5. 216 gram ağırlığına sahip olan telefonun siyah ve gümüş olmak üzere 2 adet renk seçeneği bulunmaktadır. Çerçeve kısmı tamamen alüminyum ile kaplanmıştır. 9.33 mm kalınlığa sahip modelin ince bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

6. Telefonun yan kısmında bulunan parmak iziyle çok kısa bir sürede kilidi açabilirsiniz. USB Type-C kablosu kullanarak Xiaomi Mi 10 T akıllı telefonuna bağlanabilirsiniz. Bunlara ek olarak yüz tanımlama ve gürültü önleyici mikrofonu mevcuttur.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

7. 33 W hızlı şarj desteği sunan 5000 mAh kapasiteli bataryası size gün içinde fazlasıyla yetecektir. 20 saat video oynatabilen pilin kablosuz şarj desteği bulunmamaktadır.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

8. Ekranı Cornin Gorilla Glass 5 ile korunan Xiaomi Mi 10 T, gelen darbelere karşı fazlasıyla dirençli haldedir. İşletim sistemi Android olan telefonun kullanıcı arayüzü ise MI UI kullanılmaktadır.

Xiaomi Mi Cep Telefonu

9. Eylül ayında çıkışı yapan Xiaomi Mi 10 T, kullanan kişiler tarafından beğeni toplamayı başarmıştır. Bu telefon ülkemizde 8.144 Türk Lirası ile 11.639 Türk Lirası arasında fiyat değişikliği göstermektedir.Xiaomi Mi Cep Telefonu


Benzer Tavsiye Önerileri
Xiaomi Redmi 8A İncelemeXiaomi Mi 10 T Pro İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Xiaomi Mi 10T Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Piyasaya girdikten sonra telefon dengelerini değiştiren Xiaomi Mi10T hakkında merak edilen soruları cevapladık.

Xiaomi Mi 10T kaç TL?

Profesyonel çekim yapabilen Xiaomi Mi 10T, 8.144 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mi 10T kaç Hz?

HDR 10 desteği ve 1500 nit parlaklığı bulunan Mi 10T akıllı telefonun 144 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor.

Xiaomi Mi 10 T şarjı ne kadar gidiyor?

33 W hızlı şarj özelliği bulunan telefon, normal kullanımlarda tam şarj kapasitesinde 1.5-2 gün boyunca dayanabiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.