Yeni Nesil Oyun Telefonu: Xiaomi Black Shark 3 İnceleme

Mobil oyun severlerin göz bebeği olan Xiaomi Black Shar 3’ün özelliklerini inceledik.
Yeni Nesil Oyun Telefonu: Xiaomi Black Shark 3 İnceleme

Xiaomi Black Shark 3

Telefon anlamında kısa sürede birçok markayı geride bırakan Xiaomi'in oyun telefonu Black Shark 3 modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yüksek donanım özellikleri ile oyunlarda en iyi performansı almanızı sağlayan Xiaomi Black Shark 3’ün özelliklerine sizler için göz attık.

İşte yüksek oyun performansı bulunan Xiaomi Black Shark 3 inceleme:

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 865
Ekran6.67 İnç 1080x2400
RAM8 - 12 GB
Depolama128 - 256 GB
Arka Kamera64 MP + 13 MP + 5 MP
Ön Kamera20 MP
Batarya Kapasitesi4720 mAh
İşletim SistemiAndroid
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Telefon Modelleri

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok araştırdım bu fiyata alabileceğiniz en yüksek özellikteki cihaz. Firmaya çok teşekkürler. Hızlı ve sorunsuz kargo paketleme mükemmel. Kutudan kulaklık yerine kılıf çıkması biraz garipti fakat olsun memnun kaldım. Ezgi Ö**

👤 Ürün çok güzel lakin daha yüksek hafıza ve RAM'li modeli gelse onu alsak daha iyi olurdu. Her şey için teşekkürler. Feyyaz Y**


İnceleme

1. Qualcomm Snapdragon 865 yonga setini kullanan Xiaomi, ana işlemci olarak 8 çekirdek 2.84 Ghz ARM Cortex-A77 işlemcisine sahiptir. Yüksek performansını uzun süreler koruması için 2 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

2. Farklı donanım seçenekleri ile satışa çıkarılan Xiaomi Black Shark 3, 8 ve 12 GB Ram, 128 GB ile 256 GB depolama alanı seçme şansı sunmaktadır. Adreno 610 grafik işlemcisini kullanan Xiaomi de hafıza kartı desteği bulunmamaktadır.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

3. Bir oyuncu telefonuna göre oldukça iyi olduğunu söyleyebileceğimiz 3 adet kamerası sırasıyla 64 MP + 13 MP + 5 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön tarafta yer alan kamerası ise 20 MP çözünürlüğündedir.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

4. Xiaomi, sahip olduğu bu kameralar sayesinde 4K video kaydı yapabilir veya birçok kamera özelliği ile fotoğraflarınızı iyileştirerek güzel görünmesini sağlamaktadır. 6.67 inç AMOLED teknolojili ekranı 1080 x 2400 FHD piksel görüntü sunmaktadır.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

5. Çerçevesiz şekilde tasarlanan ekranı, 90 hz yenileme hızına ve 82.33 gövde oranına sahiptir. Ayrıca Xiaomi Black Shark 3’ün ekranının Multi Touch gibi birçok özelliği mevcuttur.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

6. 168.72 mm boy, 77.33 mm en ve 10.8 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen oyun canavarı, 222 gram ağırlığındadır. Xiaomi Black Shark 3 de gri, siyah ve gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

7. Parmak izi özelliğini ekranın iç kısmından kullanabileceğiniz telefonun suya ve toza karşı dayanıklılığı yoktur. 4720 mAh kapasiteli bataryası 65 W’a kadar hızlı şarj yapabilmektedir. Xiaomi’nin bu oyun telefon modeli kablosuz şarj desteklememektedir.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

8. Android işletim sistemi kullanan Xiaomi, kullanıcı ara yüzü olarak JoyUI 11 versiyonunu sisteme yüklemiş durumda. USB Type-C kablosu ile kolaylıkla telefona bağlanarak şarj işlemini ve dosya aktarımını yapabilirsiniz.

Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu

9. Yüksek performanslı oyun canavarı Xiaomi Black Shark 3, ülkemizde 7000 - 8000 Türk Lirası arasında satılmaktadır.Xiaomi Black Shark 3 Oyuncu Telefonu


Benzer Tavsiye Önerileri
Black Shark 2 Pro İncelemeAsus ROG Phone II İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Telefon Modelleri

Xiaomi Black Shark 3 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Xiaomi'nin oyun telefonu Black Shark 3 hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Black Shark 3 kaç TL?

Ülkemizde stokları bulunmayan ürün, stok olduğu zamanlar 7500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Xiaomi Black Shark kaç fps?

Black Shark 3 modeli 4K 60 FPS video çekimi yapabiliyor.

Black Shark ne zaman çıktı?

En çok satan oyun telefonu Black Shark 3 2020 yılının Mart ayında satışa sunuldu.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.