Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi, yeni kablosuz kulaklığı Air 2 TWS kablosuz kulaklığını tanıttı. İşte şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Xiaomi Air 2 TWS özellikleri...
Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık

Pekin merkezli Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı kablosuz kulaklığı Air 2 TWS modelini tanıttı. Lansman festivalinde tanıtılan ürünler arasında Mi MIX Alpha, Mi 9 Pro 5G beklenirken Çinli şirket Mi TV Pro 8K ve Bluetooth kulaklığıyla görenleri şaşkınlığa uğrattı.. Apple AirPods kablosuz kulaklığına benzer özelliklere sahip cihaz, kaliteli ve yüksek ses efekti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İşte teknoloji meraklılarının yakından takip ettiği Xiaomi Air 2 TWS kablosuz kulaklık özellikleri ve inceleme;

Teknik Özellikler
RenkBeyaz
Şarj ArayüzüKablolu USB Tip C, Kablosuz Qi
Şarj SüresiŞarj çantası yaklaşık 1 saat, Kulaklık yaklaşık 1 saat
Ağırlık4.5 gram kulaklık
Direnç32ohms
UyumlulukAkıllı Telefonlar, Dizüstü Bilgisayarlar ve Apple Ürünleri
Bluetooth Uyumluluğu5.0
Ses KanalıStereo
Kutu İçeriği1 x Kulaklık, 1 x Şarj Ünitesi, 1 x USB Tip C Şarj Kablosu
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Air2
TWS Kablosuz Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Uygun fiyatlı ve güzel bir kulaklık tasarımı apple'ın modellerine benziyor bence kalitesi de baya yakın ses seviyesi tizlik oranı ve ergonomik yapısıyla çok daha yüksek bir fiyat hak ediyor aslında ama bu bizim için iyi uygun fiyata Airpods lardan daha iyisine sahip oldum. Gaye Ç*****.

👤 Uzun zamandır peşinde olduğum bir modeldi Airpods'umu kaybettikten sonra bir daha o kadar para veremem deyip bu modeli aldım sonunda da gayet mutluyum çünkü ürün çok iyi ses performansı bağlantısı ve şarj durumu gün içerisin bana fazlasıyla yetiyor. Lale A****.

İnceleme

1. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, eşsiz simetrik tasarımıyla kullanıcılarına "Beyaz" renk seçeneği sunmaktadır.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

2. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, 5.0 Bluetooth versiyonuyla daha yüksek çözünürlüğe sahip SBC formatında ses aktarımı gerçekleştirmektedir. Cihaz bu özelliği sayesinde 3 kat daha yüksek kalitede ses aktarabilmektedir.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

3. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, derin bas ve yüksek kaliteli stereo ses üretmek için 14.2 mm kompozit diyafram hareketli bobin ünitesini kullanmaktadır.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

4. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, kompakt ve hafif tasarımıyla 4.5 gram ağırlığa sahiptir. Simetrik olarak tasarlanan cihaz, yuvarlak gövdesiyle kulağınızda uzun süre rahatça sabitlenebilmektedir.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

5. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, LHDC Bluetooth kod çözme desteğine sahiptir. LHDC teknolojisi, düşük gecikmeli ve yüksek tanımlı ses kodu anlamına gelmektedir. LHDC, iletilen sesi 3 katından daha fazlasına kadar çıkartabildiği gibi en gerçekçi ve yüksek kaliteli ses aktarımı sağlamaktadır.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

6. Bluetooth 5.0 versiyonuna sahip Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, daha az güç harcayarak Wi-Fi sinyallerini kolaylıkla algılayabilmektedir.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

7. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık; bir ses asistanıyla çalışmanıza, müzik dinlemenize veya duraklatmanıza ya da bir dokunuşla sesli aramaya katılmanıza veya reddetmenize izin veren dokunmatik bir alana sahiptir. Devam eden sesli bir aramayı sonlandırmak için kulaklığınıza dokunmanız yeterli olacaktır.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

8. Xiaomi Air 2 TWS Kablosuz Kulaklık, toplam 14 saat aralıksız müzik çalma ve 1 saat içerisinde şarj edilebilme özelliğine sahiptir. Kulaklık ve saklama kutusu hızlı şarj desteği sağladığı gibi 10 dakikalık şarj tam 70 dakika kullanım imkanı sunmaktadır.

Xiaomi Air 2 TWS İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Apple Airpods İncelemeEn İyi Bluetooth Kulaklıklar
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Air
2 TWS Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi Air 2 TWS nasıl bir kulaklıktır?

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Air 2 TWS bluetooth kulaklık güçlü bağlantısı ve uzun süreli şarf performansı ile tercih edilebilir bir üründür. Xiaomi bluetooth kulaklık sayesinde full şarj ile 14 saat boyunca müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca Bluetooth 5.0 bağlantısı sayesinde donma ve kopmalar kesinlikle olmayacaktır.

Xiaomi Air 2 TWS nasıl şarj ediliyor?

Kendine özel şarj ünitesi bulunan Xiaomi Air 2 TWS'nin kutusundan üniteyle birlikte USB-C tipi kablo çıkıyor. bu kablo sayesinde istediğiniz her yerde Xiaomi Air 2 TWS'nin kutusunu şarj edebilirsiniz.

Xiaomi Air 2 TWS'nin kutusu kaç saat şarj olmalıdır?

Xiaomi Air 2 TWS'nin kutusu 1 saat şarj olduktan sonra kulaklıklar için 14 saatlik güç depolamış oluyor. Buda demek oluyor ki kutu şarjı full olduktan sonra en az 3 defa kulaklıkları şarj edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum