Kusursuz Oyun Performansı Sunan Xbox One S İncelemesi

Oyunseverlerin sıklıkla tercih ettiği Xbox modellerinden biri olan Xbox One S'i detaylıca inceledik. İşte Xbox One S teknik özellikleri ve fiyatı...
Kusursuz Oyun Performansı Sunan Xbox One S İncelemesi

Xbox One S İncelemesi

Xbox severlerin uzun zamandır beklediği en yeni model olan One S sürümü sonunda çıktı. Üstün donanımları ve kasmadan bütün oyunları oynatabilen işlemcisiyle dikkat çeken Xbox One S'i sizler için araştırdık. İçeriğimizde kullanıcıların Playstation’mu Xbox’mi sorusuna net olarak cevap veremiyor olsak da Xbox’in kendine has özelliklerini, tasarımını, desteklediği oyun ve sürümlerini sizler için en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştık.

Amazon
Fiyatını Gör
Xbox One S
Oyun Konsolu
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte Xbox One S detaylı incelemesi ve teknik özellikleri...

Teknik Özellikler
USB GirişiVar
Wi-FiVar
Disk Kapasitesi500 GB – 1 TB
Optik Disk SürücüsüVar
RenkBeyaz
BluetoothVar
HDMIVar
İşlemciMicrosoft
MarkaMicrosoft

Xbox One S Kullanıcı Yorumları

? PlayStation almayı düşünüyordum ama fiyatlar bütçeyi zorlayınca birkaç günlük araştırma ve incelemelerim sonunda Xbox almaya karar verdim. Gelene kadar kafamda hala tereddütlerim vardı ancak konsolu kurduktan sonra hepsi yok oldu. Gayet hızlı, sessiz çalışan ve oyun deneyimi de üst seviyede olan bir konsol üstelik 1tb dahili belleği ile bütün beklentileri karşılıyor. İlk kurulum biraz zaman alıyor ancak sonrası çok eğlenceli biraz sabretmek gerekir. İsmail A.

? Şu an fiyat olarak en ideal ürün bu, cd okuyucusu olmaması bir dezavantaj değil, bir avantaj olarak görüyorum çünkü, fiyattan düşüyor ve konsol daha stabil hale gelebilir. ”Neden?” diye soracaksanız, ne kadar sade o kadar stabil. Oyunlar Xbox mağazasında indirimleri yakalarsanız daha ucuz geliyor. Ürünü ps4’e tercih etmem sebebi hem fiyat hem performans (4k video özelliği olması, 1tb olması) olarak daha üstün olması ayrıca Xbox Game Pass hizmeti ile çoğu oyunu oynayabilirim lakin PS tarafı kadar iyi oyunları yok, bu da bir dezavantajı. Genel olarak ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, tabi bir PS oyunları hayranı değilseniz. Erşan E.

İnceleme

1. Güvenli depolama ile oyun kayıtlarınız ve oyun dosyalarınız belli zaman aralıkları ile otomatik olarak güncellenip kaydedilir. Dijital kütüphanesi ile farklı Xbox konsollarında hesap girişi yapıp kütüphanenizi ücretsiz bir şekilde taşıyabilirsiniz. Yeni çıkan oyunları ön siparişle satın alarak yükleyebilir oyun çıktığı dakika oyuna girip listenin başlarında yer alabilirsiniz.

Xbox One S İnceleme

2. Xbox GAME PASS fonksiyonu ile aylık çok düşük bir ücret karşılığı yüzün üzerinde oyuna erişim hakkı sağlayabilir hem konsol hem PC üzerinden oyunları oynayabilirsiniz. GAME PASS özel üye indirimleri ile birçok oyunda ise indirime sahip olabilirsiniz.

Xbox One S İnceleme

3. 4K görüntü kalitesi sunabilen konsol Netflix, Amazon filmleri TV, ve çok daha fazlası için ULTRA HD 4K desteği sunuyor. 4K’ya ek olarak Blu-Ray Film teknolojisi kullanan Xbox One S filmlerdeki hiçbir detayı kaçırmamanız için tasarlanmış.

Xbox One S İnceleme

4. Dolby Atmos uzaysal ses teknolojisi ile hem oyunlarda hem film ve videolarda en ince sesleri duymanızı sağlar ve sizi o atmosferin içine çeker.

Xbox One S İnceleme

5. Yeni Çıkan HDR teknolojisi ile konsolda açabildiğiniz her ekranda uygulayabileceğiniz özelliğe sahip olup çok yüksek bir renk canlılığı ve mükemmel grafikler sunuyor. Back Compat ile en harika oyun serilerini en baştan oynayabilir tek nefeste tüm oyunları bitirebilirsiniz.

Xbox One S İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Playstation 4 AksesuarlarıEn İyi Oyun Konsolları

Amazon
Fiyatını Gör
Xbox One S
Oyun Konsolu
Aradığın
Fiyatı Gör

Xbox One S Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Xbox One S kırılır mı?

Microsoft tabanlı bir geliştirici olan ve Xbox One S ürününü ortaya koyan Xbox markası güçlü sistemi sayesinde zararlı kaçak yazılımlara karşı güvenilir bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sebeple Xbox One S'in kırılması mümkün gözükmüyor.

Xbox One S sadece 4K mı?

Xbox One S ve diğer üst model Xbox ürünlerinin tamamı 4K desteklemektedir.

Xbox One oyunları Xbox One S serisinde çalışır mı?

Xbox One S ve X ile adeta boyut atlayan Xbox serisi öncek sürümlerde çalıştırdığı birçok oyunu One S ve X'de çalıştırmamaktadır.

Xbox One S kaç fps?

Xbox One S serisindeki ürünlerin tümü oyunların grafik kalitersine göre 60 ve 120 fps kalite sağlayabilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.