World of Tanks Nedir, Nasıl İndirilir ve Oynanır?

Devasa bir kitleye sahip olan çok oyunculu çevrimiçi oyun World of Tanks nasıl oynanır, kayıt olunur ve indirilir? Bu yazımızda World of Tanks hakkında tüm merak edilen soruları araştırdık ve cevapladık.
World of Tanks Nedir, Nasıl İndirilir ve Oynanır?

World Of Tanks

Savaş oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan World of Tanks oyunudur. Tank çeşitliliği, oynanış biçimi ile saatlerinizi alacak başarılı yapım World of Tanks nasıl indirilir, nedir ve oynanır? Bu içeriğimizde World of Tanks hakkında merak edilen soruların cevaplarını bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.

World Of Tanks


World Of Tanks Nedir?

Çok oyunculu oyunlar arasında çok fazla tercih edilen World Of Tanks oyunu bir tank oyunudur. Sürekli güncellenen ve yeni etkinliklerle karşımıza çıkan World Of Tanks 2. Dünya Savaşı döneminde geçmektedir. Oyunda hafif tanklar, orta tanklar, ağır tanklar, tank yok ediciler ve ağır toplar bulunmaktadır. Oynaması bedava olan World Of Tanks oyununda Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere, Fransa, Çin ve Japonya gibi ülkelerin tanklarını kullanabilirsiniz. Oyunu hemen indir

World Of Tanks


World Of Tanks Nasıl Oynanır?

Oyuna kayıt olup tankınızı seçtikten sonra savaşa giderken dikkat etmeniz gereken hususlardan birisi de istatiklerdir. Eğer hafif bir tank seçtiyseniz vurduğunuzda karşıda bırakacağınız hasarı ve tankınızın canını iyi bilmelisiniz. Ayrıca oyunda kritik noktalarda bulunmanız ve vur, kaç taktiği ile rakipleri alt etmek fazlasıyla önemlidir. Takımınızda çok fazla ağır tank yok ise güçlü zırha sahip olan orta boy tankların çatışmanın ön saflarında olması gerekmektedir. Kuşatma sırasında ise sayıca üstün olmanız bölgeyi ele geçirmenizde yardımcı olacaktır. 

Oyunda hangi tankla oynarsanız oynayın haritayı iyi bilmek size büyük bir artı kazandıracaktır. Eğer oyunda orta tank iseniz haritayı bilmek büyük önem arz etmektedir. Orta tanklar haritanın tüm bölgelerine gidebilmektedir. Oyunda başarılı olmak için haritanın her noktasını detaylı bir şekilde öğrenmeniz gerekmektedir.

Ayrıca oyunda tamir çantaları almak da size yardımcı olacaktır. Paletleriniz yok edildiğinde tamir çantası işinizi görecektir. Benzin de sizin oyun içerisinde daha hızlı hareket etmenizi sağlayacaktır.

World Of Tanks


World Of Tanks Nasıl İndirilir?

  • Game Center Kurulumu dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz dosyaya çift tıklayın.
  • Game Center bilgisayarınıza kurulacaktır.
  • Tüm Oyunlar sekmesinden World of Tanks'ı tıklayın.
  • Dil ve diğer seçenekleri belirleyin, ardından Kabul Et ve Kur tuşuna tıklayın.
  • Henüz bir hesabınız yoksa yeni bir hesap oluşturabilir veya oyun kurulumu ile devam edebilirsiniz.
  • Kurulum hızı internet bağlantınıza bağlıdır.

World Of Tanks

Önerilen İçerik; World Of Tanks Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.