Netflix Work It Filmi Hakkında Bilgiler - İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yazında izleyicilerine sunduğu son derece hareketli ve renkli filmi Work It’i inceledik.
Netflix Work It Filmi Hakkında Bilgiler - İzleyici Yorumları

Netflix Orijinal Yapımı Work It Filmi Hakkında Bilgiler ve Film İncelemesi

Dizi ve film izleme platformu Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu en iyi gençlik filmlerinden biri olarak gösterilen ve kısa sürede yüzlerce izlenme sayısına ulaşan Work It filmini NeOldu.com okurları için inceledik. Hayallerine ulaşmak için Work It isimli dans yarışmasını kazanmak isteyen liseli bir kızın ve arkadaşlarının hikayesini konu edinen film daha ilk haftasından Netflix Top 10 listesine girmeyi başardı. Bu inceleme film içeriğimizde renkli sahneleri ve heyecan dolu senaryosuyla en iyi netflix filmleri arasına girmeyi başaran Work It filmi hakkında bilgileri, film konusunu, film eleştirisini, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu bulacaksınız. Work It filmi hakkında düşünce ve görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayınız!


1. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan gençlik filmlerine Netflix’ten bir yenisi daha eklendi. Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Work It filmi lise çağlarındaki gençlerin gelecekleri için verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

1-547.jpg


2. Filmde başrol karakterimiz Quinn Ackerman isimli genç kız hayallerindeki üniversiteye gidebilmek için lise son sınıftayken birçok sosyal aktiviteye katılması gerektiğini öğreniyor. Amacı uğruna Work It isimli dans yarışmasını kazanmak isteyen genç kız okulun en iyi dans takımına katılmaya çalışıyor. Ancak takımdakiler Quinn’i istemiyorlar.

2-559.jpg


3. Dans etmeyi bilmeyen ancak iyi bir üniversite kazanmak için dans etmek zorunda olan Quinn ise okuldaki keşfedilmemiş dansçılardan muhteşem bir takım kurarak çalışmalara başlıyor.

3-552.jpg


4. Hayalleri için dans etmeyi öğrenmek zorunda kalan Qiunn Ackerman bu toplama ekibiyle okulun en iyi dans grubuna karşı Work It yarışmasını mutlaka kazanması gerekiyor.

4-558.jpg


5. Netflix orijinal yapımı Sevdiğim Tüm Erkeklere ve Delidolu’nun yapımcıları tarafından yapılan Work It filminin oyuncu kadrosunda Sabrina Carpenter, Jordan Fisher ve Liza Koshy gibi gençlik türü yapımlardan bildiğimiz başarılı genç oyuncular yer alıyor.

5-443.jpg


6. Work It filmini izlerken heyecan, macera, aşk, arkadaşlık ve daha birçok duyguyu bir arada yaşamanız mümkün. Öyle ki bir Netflix gençlik filmi için oldukça başarılı olan film senaryosu başarılı yönetmen Laura Terruso’nun elinde daha da dikkat çekici hale gelmiş.

6-437.jpg


7. Komedi ve müziği doya doya yaşayacağınız Work It filminde oyunculuk performansları da oldukça iyi. Bazı sahnelerde ufak tefek eksiklikler olsa da sonuçta karakterlerimiz lise son sınıfta okuyan gençlerden oluşuyor. Kısacası filmdeki eksiklikler göz ardı edilebilir.

7-533.jpg


8. Netflix yapımı olması sebebiyle IMDb’de 6.3’lük ortalama bir puan ala Work It filmi Netflix üzerinden gençlik türünde izleyebileceğiniz en eğlenceli filmlerden bir tanesidir.

8-472.jpg


Netflix Orijinal Yapımı Work It Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Gençlik filmi Work It hakkında bilgileri paylaştığımız bu içeriğimizde film hakkında en net fikirlere sahip olacağınız izleyici yorumlarına da yer verdik. İşte Work It izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Netflix’te bu aralar izleyecek film bulamayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Hem kısa, hem sıkmıyor hem de eğlenceli bir film. Hele ki gençlik türü severler mutlaka beğenecektir.


İzleyici 2:

Çerezlik bir yapım olmuş. Ufak da olsa komedi var filmde. Genel olarak ortalama diyebilirim kesinlikle kötü bir film değil. Sonuçta Netflix filmi ve muazzam bir oyuncu kadrosu yok.


İzleyici 3:

Uzun zamandır Gençlik türüne takılmış durumdayım ve filmi izlerken eğlendiğimi söyleyebilirim. Genel olarak basit bir senaryosu var. Hatta kaybedenler kulübü diye bir film vardı Work It izlerken onu hatırladım ve bu yüzden benim bu filme puanım 10 üzerinden 7.


İzleyici 4:

Günlük olarak Netflix’e girip saçma da olsa Top 10 listesinden bir film izlerim. Ancak bu sefer iyi bir film denk geldi. Son zamanlarda Top 10 listesinde daha erotik filmler yer alıyordu. Ancak bu film de liseli kardeşlerimizin göz yaşartan başarısını izliyoruz. Bence iyiydi. İzleyin…


İzleyici 5:

Hep mi aynı olur ya gençlik dizileri. Netflix iyice suyunu çıkardı bu işin. Bir tane ana karakter, onun hayalleri, ufak bir yarışma ve kazanan. Dar bir senaryoya sahip klasik Netflix filmi.


Netflix Work It Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Work It filmi hakkında bilgileri paylaştığımız bu içeriğimizde film oyuncular ve karakterleri hakkında bilgilere de yer verdik. İşte Netflix Work It filmi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri…

Sabrina Carpenter – Quinn Ackerman

o1-039.jpg

Work It filminin ana karakteri Quinn Ackerman karakterinde izlediğimiz başarılı genç oyuncu Sabrina Carpenter rol aldığı kısa filmlerle sinema dünyasında adını duyurmayı başardı. Genç oyuncu Work It filminde de ortaya koyduğu başarılı performansla ve etkileyici güzelliğiyle uzun yıllar ekranlarda kalacak gibi gözüküyor. Quinn Ackerman karakteri ise zeki ancak bir o kadar da sakar bir insan. Hayatını yoluna koymak ve babasının izinden giderek iyi bir üniversite kazanmak isteyen Quinn bu amacı için elinden gelen her şeyi yapıyor. Quinn karakteri Work It filminin başrolü için mükemmel bir seçim olmuş.


Jordan Fisher – Jake Taylor

o2-034.jpg

Sevdiğim Tüm Erkeklere filminde de rol alan gençlik filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jordan Fisher Work It filminde ana karakterlerden Jake Taylor karakterine hayat veriyor. Jake Taylor karakteri ise Quinn Ackerman’ın hayallerine koşmasında en büyük yardımcılarından biridir.


Liza Koshy – Jasmine Hale

o3-019.jpg

Youtuber olarak tanınmayı başaran ve muhteşem bir fan kitlesine sahip olan genç aktör Liza Koshy Work It’den önce de birçok yerel filmde rol almıştı. Ancak şimdiye kadar en iyi başarıyı Work It filmi ile yakaladı diye biliriz. Filmde Jasmine Hale karakterine hayat veren Liza başarılı bir performans ortaya koydu. Jasmine Hale karakteri ise Work It filminin ana karakterlerinden biri olup Quinn Ackerman’ın en yakın arkadaşıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.