WhatsApp’tan Sürpriz Güncelleme - Grup Sohbetini Özel Cevaplama Nasıl Yapılır?

Akıllı telefonların en çok indirilen ve kullanılan uygulaması WhatsApp’a Pazar sabahı yepyeni bir güncelleme geldi. Peki, WhatsApp’a gelen güncelleme hakkında bilinmesi gerekenler neler? İşte, WhatsApp güncellemesinin detayları…
WhatsApp’tan Sürpriz Güncelleme - Grup Sohbetini Özel Cevaplama Nasıl Yapılır?

Herkesin merakla beklediği Whatsapp Uygulama güncellemesi sonunda geldi. WhasApp’a yeni gelen güncelleme sayesinde iPhone kullanıcıları yeni dönemde grup mesajlarını özel olarak cevaplama imkanına sahip oluyor…  Peki, bu durum nasıl gerçekleşecek? İşte, WhatsApp’a gelen bomba güncelleme hakkında detaylar…

whatsapp güncellmesi

WhatsApp'tan Süpriz Güncelleme

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp İphone kullanıcıları için yani İos işletim sistemine sahip telefonlar için bugün (Pazar Sabahı) harika bir güncelleme paylaştı.

1. Güncelleme İlk Olarak iOs Kullanıcıların Geldi

İOs işletim sistemine sahip kullanıcılar için bugün yayınlanan WhatsApp 2.19.10 sürümüyle uygulamada yer alan gruplarda atılan mesajlara özel olarak dönüş yapılabilen resimli, yazılı ya da çıkartmalı dünüşler yapılabilecek.

whatsapp güncellmesi


2. Grup Sohbetlerine Özelden Yanıt Verilebilecek

WhatsApp’a gelen en dikkat çekici özelliklerden bir tanesi olan Özel Olarak Cevapla” özelliği ile kullanıcılar artık gruplardan yazılan yazılara yeni güncelleme sayesinde özelden mesaj yoluyla yanıt verebilecek.

whatsapp güncellmesi


3. Özel Olarak Yanıtlama Seçeneği

Birçok kişi de bu cevaplama işleminin nasıl yapılacağını merak ediyor… Bu özelliği kullanabilmek için grup sohbetindeki bir sohbetin üzerine basılı tutup, “diğer” seçeneğine tıklamak gerekiyor.

Ardından kullanıcıların karşısına çıkacak olan ”Özel Olarak Yanıtla” seçeneğinden, WhatsApp’ın bu yeniliği kullanılabilecek.

whatsapp güncellmesi


4. Özel Çıkartmalar Kullanıcıların Hizmetin Sunuldu

WhatsApp’a gelen güncelleme sayesinde kullanıcılara gelen bir başka özellikle ise özel çıkartmalar ve 3D Touch desteği…

WhatsApp’ın ilk olarak iOS sürümüne gelen güncellemede özel çıkartmalar yer aldı. Bu özellikle iPhone kullanıcıları artık özel WhatsApp çıkartmalarını fotoğraf ve videolarında kullanabilecek.

whatsapp güncellmesi


5. Touch Desteği Sayesinde Durumlara Tıklamadan Ön İzleme Yapılabilecek

whatswhatsapp güncellmesi

Yeni WhatsApp güncellemesiyle iPhone kullanıcılarına sunulan bir diğer özellik ise “Durumlar” için gelen 3D Touch desteği oldu. WhatsApp 2.19.10 sürümüne geçen iPhone kullanıcıları, 3D Touch desteği sayesinde durumlara tıklamadan önce ön izleme yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.