Premium SUV | Volkswagen Touareg 2021 İnceleme ve Fiyatı

Sahip olduğu özelliklerle kullanıcıya üstün konfor sağlayan Volkswagen Touareg, sınıfının en iyisi. İşte Volkswagen Touareg 2021 inceleme ve fiyat listesi.
Premium SUV | Volkswagen Touareg 2021 İnceleme ve Fiyatı

2021 Volkswagen Touareg

Piyasa da yer alan en pahalı SUV sınıf araçlardan biri olan Volkswagen Touareg, tasarımıyla, motor gücüyle ve teknolojik özellikleriyle birçok rakibinden bir adım daha öne çıkıyor. Aracın yapımında kullanılan üstün kaliteli malzemeler, Premium hissiyatı en üst seviyeye çıkarıyor.

Volkswagen Touareg 2021 inceleme içeriğimizde sizler için aracın en dolu özelliklere sahip modeli üzerinden yorum yapacağız. Model hakkında belirttiğimiz özellikler diğer paketler içerisinde yer almayabilir. İşte 2021 Volkswagen Touareg teknik özellikleri ve fiyat listesi.

Volkswagen Touareg 2021

Volkswagen Touareg 2021 Teknik Özellikleri
Motor3,0 V6 TDI SCR 286 PS 4MOTION
Yakıt TürüDizel
Hacim2967cc
Maksimum Hız238 km
Maksimum Güç210 (286)
Maksimum Tork600 / 3250
Şanzıman8 ileri tiptronik
0-100 km/s Hızlanma6,1
Ağırlık2029 kg
Yakıt Deposu75 lt
CO2 Emisyonu179
Fiyat2.360.300 TL

Genel Bakış

Volkswagen Touareg 2021

Şimdilik Volkswagen markasının en pahalı aracı unvanını taşıyan Touareg, bir önceki modeline göre tamamen yenilendi. Teknolojik özellik ve tasarımsal bakımdan pek çok yenilik bulunan bu araçta ihtiyacınız olan her şey elinizin altında. 2021 Volkswagen Touareg'in en önemli özelliklerinden biriside dış tasarımı. Kendi sınıfında bulunan SUV araçlar arasında ön plana çıkan Volkswagen Touareg, adından söz ettirmeyi başarıyor. Volkswagen Touareg, Premium, Elegance ve R-Line donanım paketlerine sahiptir.

Volkswagen Touareg 2021 Dış Tasarım

Volkswagen Touareg 2021

İlk olarak ön kısmıyla beraber heybetli bir şekilde bizleri karşılayan Volkswagen Touareg'in fazlasıyla şık gözüktüğünü söyleyelim. R-Line paketin getirdiği birçok özellik diğer araçlardan alışık olduğumuz tasarımsal detaylar yine bu araçta mevcut. Havalı süspansiyon sistemi sayesinde aracı dilediğiniz gibi yükseltebilir veya alçaltabilirsiniz. Çıkıntılı tasarımlı arka bagaj kapağı üzerinde yeni Volkswagen logosu ve marka yazısı eklenmiş durumda.

Volkswagen Touareg 2021 İç Tasarım

Volkswagen Touareg 2021

Dijital Innovision kokpit ile birçok yenilikçi özelliği beraberinde getiren Volkswagen Touareg’in gösterge ekranı, kavisli bir şekilde tasarlanarak kullanım sırasında kolayca bilgilere erişmenize yardımcı oluyor. İsteğinize bağlı olarak dokunma, jest veya sesli kontroller yaparak dilediğiniz komutu araca verebilirsiniz. 12,3 inçlik gösterge paneli ve 15 inçlik dokunmatik ekranıyla kullanımı fazlasıyla kolaylaştıran Volkswagen Touareg 2021, renkli ek bilgilendirme ekranına sahiptir. Isıtmalı ve soğutmalı koltuklarıyla artık her mevsim en rahat şekilde yolculuk edebilirsiniz.

Vites bölümünün hemen önünde açılabilir kapaklı telefonlar için kablosuz şarj bölgesi mevcut. Burada aynı zamanda USB-C ve çakmaklık bulunuyor. Bu konsol üzerinden araçla ilgili tüm ayarlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. DYNAUDIO ses sistemiyle uzun seyahatlerde müzik keyfini en iyi şekilde çıkarın. Son olarak arka yaşam alanın gayet yeterli olduğunu ve yolcuların neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen, koltuk dayama, klima ayarı, güç çıkışı ve ısıtmalı koltuk gibi özellikler kişiyi memnun etmeyi başarıyor.

Volkswagen Touareg 2021 Motor Gücü

Volkswagen Touareg 2021

3,0 V6 TDI SCR 286 PS 4MOTION motor seçeneği ile satışa sunulan Volkswagen Touareg, 6 silindir 24V dizel motora sahiptir. 0’dan 100 km hıza 6,1 saniyede çıkan Volkswagen Touareg, en fazla 238 km hıza çıkabilmektedir. 100 km menzilde ortalama 179 değerinde CO2 salınımı ve 6,8 litre yakıt tüketimi yapmaktadır. 4MOTION özelliği ile en iyi şekilde aracı kaldırabilir, yüksek hızlarda savrulma yapmadan gidebilir, kesin virajlarda yola üstün performansta tutunabilir ve son olarak off-road yerlerinde gezebilirsiniz.

Volkswagen Touareg 2021 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Volkswagen Touareg 2021

Araca bindiğiniz sırada tam kapanmayan kapıları güç mandalıyla beraber otomatik olarak kapatır. IQ.LIGHT LED Matrix Farlar, ortama göre farları kendisi ayarlar ve diğer sürücülerin görüş kaybı yaşamasını engellerken sizin en iyi şekilde yolu görmenizi sağlar. Gece görüş özelliği ile önünüze çıkabilecek engelleri tarayarak sürücüyü bilgilendirir. Adaptif hız sabitleyici teknolojisiyle Volkswagen Touareg, kendi kendine sıkışık trafikte durduktan sonra yeniden hareket eder. Gelişmiş çarpışma hazırlığı devreye girdiğinde aracın tüm camları kapanarak maddelerin içeri girmesini engeller. Emniyet kemerleri çok kısa sürede gerilerek sürücünün koltukta kalması sağlanır. Daha sonra dörtlü işaretleri normalden farklı şekilde yanarak dikkat çekmeye çalışır. 360 derece görüş ve kavşak asistanı sistemi aracın konforunu en üst seviyede tutuyor.

Volkswagen Touareg 2021 Renk Seçeneği

Volkswagen Touareg 2021

Saf beyaz, ayışığı mavisi, malbec kırmızısı, titan gri, okyanus mavisi, sechura beji, derin siyah, terrarossa kahve, yarış mavisi, granit grisi ve oryx beyazı olmak üzere toplamda 11 farklı renk seçeneği bulunan 2021 Volkswagen Touareg’in dekor tarafında 4 seçenek mevcutken, 6 farklı koltuk döşemesi sizleri bekliyor.

Bir diğer araç inceleme içeriğimiz olan Volkswagen Polo 2021'e buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Volkswagen Touareg 2021 Fiyat Listesi

ModelDonanımFiyat
Touareg V6 3.0 TDI SCR 286 PS TiptronikPremium2.289.100 TL
Touareg V6 3.0 TDI SCR 286 PS TiptronikElegance2.289.100 TL
Touareg V6 3.0 TDI SCR 286 PS TiptronikR-Line2.360.300 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.