Volkswagen T-Roc 2021 | İnceleme ve Fiyatı

Çekici gövde tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Volkswagen T-Roc, rakiplerine göre öne çıkıyor. İşte Volkswagen T-Roc incelemesi ve fiyat.
Volkswagen T-Roc 2021 | İnceleme ve Fiyatı

Volkswagen T-Roc 2021 Özellikleri, İncelemesi ve Fiyat Listesi

Küçük sınıf SUV araçları arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen T-Roc 2021, sahip olduğu tasarımı ile her an gözleri üzerinizde tutuyor. Aracın içerisinde yer alan birçok teknolojik özellik hem sürüş keyfini artırır hem de güvenle yolculuk etmenizi sağlar. İşte Volkswagen T-Roc 2021 incelemesi ve fiyatı.

Volkswagen T-Roc 2021 Özellikleri


Volkswagen T-Roc 2021 Teknik Özellikleri:

  • Model: Volkswagen T-Roc Highline 2021
  • Motor: 1.5 TSI ACT 150 PS DSG
  • Yakıt Türü: Benzin
  • Hacim: 1498
  • Maksimum Hız: 205 km
  • Maksimum Güç: 110 / 5000
  • Maksimum Tork: 250 / 3500
  • Şanzıman: 7 İleri DSG
  • 0-100 km/s Hızlanma: 8,4
  • Ağırlık: 1354
  • Yakıt Deposu: 50
  • CO2 Emisyonu: 113
  • Fiyat: 447.600 TL

Genel Bakış

Volkswagen T-Roc 2021 Teknik Özellikleri

Sadece tek bir motor ve donanım seçeneği ile satışa çıkarılan Volkswagen T-Roc'da araca ekleyebileceğiniz opsiyonel özellikler bulunuyor. Bu opsiyonel özellikler birbirinden kullanışlı olup ihtiyacınıza uygun olan özelliği satın alabilirsiniz. Tasarım tarafında Volkswagen T-Roc'un fazlasıyla iyi göründüğünü söyleyelim. 


Volkswagen T-Roc 2021 Dış Tasarım

Volkswagen T-Roc 2021 Dış Tasarım

Volkswagen T-Roc'un tamponunun üstünde yer alan gündüz aydınlatmaları kendisini diğer Volkswagen araçlarından ayırıyor. Ek para vererek R-Line donanımı ile aracı çok daha sportif ve güçlü gösterebilirsiniz. Modelin ön ve arka kısmında yeni Volkswagen logosu bizleri karşılarken bagaj kapısında ayrıca T-Roc yazısı çok şık duruyor.


Volkswagen T-Roc 2021 İç Tasarım

Volkswagen T-Roc 2021 İç Tasarım

Arka yolcular için bırakılan diz ve baş mesafesinin yeterli olduğunu vurgulayalım. Aynı zamanda bardaklık özellikli kol dayaması, 2 adet USB-C ve hava çıkış yerleri uzun seyahatlerde yolcuların tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla giderilmesi sağlanıyor. Arka koltuk için bir diğer özellik ise kol dayamasının olduğunu yerden kolayca bagaj kısmına erişebilir veya uzun parçalarınızı oradan geçirebilirsiniz. 

Kokpit tarafına geldiğimizde bizi çokta farklı olmayan bir tasarım bizleri karşılıyor. 10,25 inç büyüklüğünde olan gösterge ekranı üzerinden istediğiniz araçla ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Hemen yan tarafta bulunan 8 inçlik multimedya ekranı sahip olduğu navigasyon özelliği ile istediğiniz yere kolayca gitmenizi sağlıyor. Çift bölgeli klima özelliği ile sürücü ve ön yolcu arasında farklı sıcaklık ayarı yapılabilir. Ek olarak multimedya ekranı Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink gibi uygulamalar destek vermektedir.


Volkswagen T-Roc 2021 Motor

Volkswagen T-Roc 2021 Motor

Motor tarafında sadece tek bir seçeneğiniz olsa da düşük tüketimi ve yüksek performansı kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Gerekli durumlarda sahip olduğu 4 silindirden 2 tanesini devre dışı bırakarak rakiplerinden daha tüketim yapabiliyor. Bu araç en fazla 205 km hıza çıkabilirken, 0'dan 100 km hıza 8,4 saniyede ulaşabilmektedir. 7 ileri DSG şanzıman sistemiyle oldukça rahat bir kullanım sunan Volkswagen T-Roc 2021, 100 km menzilde 5 litre benzin tüketimi ve 113 CO2 salınımı yapmaktadır.


Volkswagen T-Roc 2021 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Volkswagen T-Roc 2021 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Adaptif Hız Sabitleyici özelliği ile ayarladığınız hızı geçmenizi engelleyerek önünüzde giden araçla mesafe korumanızı sağlar. Bu özellik aracın kendi kendine durmasını ve gitmesini sağlar. Uzun yolcukların olmazsa olmazı haline gelen şerit takip asistanı şeritten ayrıldığınız sırada direksiyona ufak müdahale eder. Sadece gaz ve frenleri kullanarak T-Roc’unuzu kolayca park asistanı özelliğiyle park edebilirsiniz. Kör nokta uyarı ve yorgunluk tespit sistemi sizi her an tetikte tutar.


Volkswagen T-Roc 2021 Renk Seçeneği

Volkswagen T-Roc 2021 Renk Seçeneği

Saf beyaz, uranüs grisi, parlak kırmızı, turmerik sarısı, ravenna mavisi, gümüş inci, indiyum grisi ve derin siyah olmak üzere toplamda 8 farklı gövde rengi ile bizleri karşılayan Volkswagen T-Roc, 3 farklı tavan rengini de kullanıcıya sunuyor. Ayrıca gem renginde kumaş ve vienna renginde deri koltuk seçeneği de mevcuttur. Jant tarafında ise 17, 18 ve 19 inç büyüklüğünde modeller zevkinize en uygun şekilde tasarlandı.


Volkswagen T-Roc 2021 Fiyat

2021 Volkswagen T-Roc 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Highline: 447.600 TL

Opsiyonel Donanım

Metalik Renk: 2.570 TL

Panoramik Açılır Cam Tavan: 10.990 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.